Kojamehed ja puhur ei tööta, armatuuris põleb punane tuli 21013
Juhtus selline asi, et keset linna sõites ütlesid ülesse kojamehed ja puhur. Ei ole aimugi kus viga on ja selle pärast pöördusin selle foorumi poole.
Täpsemalt juhtus nii, et sõidu ajal panin kojamehed tööle ja kuulsin mingit plõksu, see järel ütlesid ülesse nii kojamehed kui ka puhur. Kõige parem on see, et kojamehed jäidki keset klaasi. Vaatasin kaitsmed üle ja üllatusin kui enamustel voolu polnud. Voolu ennast kojameeste mootorini ei jõua.
Ma ise mingi suurem asi mehaanik ei ole ja autosid elektri poole pealt jagan veel vähem, nii et mul pole aimugi milles viga olla võib, veel vähem kuidas seda likvideerida.
Äkki keegi oskab midagi pakkuda või kuidagi aidata?
Ning veel üks probleem:
Keset sõitmist hakkas armatuuris punane tuli põlema. Asi on selles et pole varem sellist tuld näinud(esimene lada), millel keskel punkt ja mõlemal pool nooled mis selle poole näitavad.
Äkki oskab keegi öelda milles on asi?
Täpsemalt juhtus nii, et sõidu ajal panin kojamehed tööle ja kuulsin mingit plõksu, see järel ütlesid ülesse nii kojamehed kui ka puhur. Kõige parem on see, et kojamehed jäidki keset klaasi. Vaatasin kaitsmed üle ja üllatusin kui enamustel voolu polnud. Voolu ennast kojameeste mootorini ei jõua.
Ma ise mingi suurem asi mehaanik ei ole ja autosid elektri poole pealt jagan veel vähem, nii et mul pole aimugi milles viga olla võib, veel vähem kuidas seda likvideerida.
Äkki keegi oskab midagi pakkuda või kuidagi aidata?
Ning veel üks probleem:
Keset sõitmist hakkas armatuuris punane tuli põlema. Asi on selles et pole varem sellist tuld näinud(esimene lada), millel keskel punkt ja mõlemal pool nooled mis selle poole näitavad.
Äkki oskab keegi öelda milles on asi?
- Sander
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 2101, VAZ 21011
- Kontakt:
Kontrolli testeriga kaitsmed ära. Ilmselt on asi kaitsmed kinni, sest kojamehed ja salongipuhur on ühe kaitsme all, mul punasel autol pidevalt sama probleem.
Kas see tagurdustule probleem oli varem või tuli ka sellega?
Kas see tagurdustule probleem oli varem või tuli ka sellega?
www.autokleebised.ee - Läbi minu saab kleepse soodsamalt ja võite saada ka oma kujundatud kleepse jne.
-
aandre.palang
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 21074; primera p10
- Sander
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Armatuuris peaks põlema kõige parempoolne tuli, ehk siis laadimise tuli. Kas ta põleb konstantselt või vilgub? Minul teeb seda pulli paremalt teine kaitse, kui ma seda liigutan siis asi läheb korda(kojamehed ja salongipuhur samuti). Võtke paremalt esimesed 2 kaitset ära ja kontrollige kas kaitsmed on üldse korras, ehk on pealt kuidagi ära põlenud vms ja ei anna ühendust.
www.autokleebised.ee - Läbi minu saab kleepse soodsamalt ja võite saada ka oma kujundatud kleepse jne.
- Kytt
- Ladaklubi Juhatus
- Autod: 4x2102, Jeep & Toyota
Mina seostaksin seda plõksu ning kojameeste ja puhuri üles ütlemist kaitsme läbi põlemisegaAigars kirjutas:
Täpsemalt juhtus nii, et sõidu ajal panin kojamehed tööle ja kuulsin mingit plõksu, see järel ütlesid ülesse nii kojamehed kui ka puhur.
Punased hoiatustuled armatuuris loetuna vasakult paremale: käsipidur/pidurivedelik, õlirõhk, laadimine. Milline neist sul siis põleb?Aigars kirjutas: Keset sõitmist hakkas armatuuris punane tuli põlema. Asi on selles et pole varem sellist tuld näinud
paremalt esimene põleb, usun et asi pidurivedelikusKytt kirjutas:Mina seostaksin seda plõksu ning kojameeste ja puhuri üles ütlemist kaitsme läbi põlemisegaAigars kirjutas:
Täpsemalt juhtus nii, et sõidu ajal panin kojamehed tööle ja kuulsin mingit plõksu, see järel ütlesid ülesse nii kojamehed kui ka puhur.
Punased hoiatustuled armatuuris loetuna vasakult paremale: käsipidur/pidurivedelik, õlirõhk, laadimine. Milline neist sul siis põleb?Aigars kirjutas: Keset sõitmist hakkas armatuuris punane tuli põlema. Asi on selles et pole varem sellist tuld näinud
- Sander
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Aku tuli põleb siis ikka, nagu ma arvasin.
Mine nüüd kaitsmeploki juurde, võta kaan maha ja PAREMALT teine kaitse peaks sul olema katki või ei annan ühendust. Kontrolli see asi üle.
NB:Võin eksida ka kas teine kaitse just jamad, ma Winteril nende kaitsmetega mässasin ja väga tähele ei viitsinud pana millist kaitset ma liigutasin seal.
Mine nüüd kaitsmeploki juurde, võta kaan maha ja PAREMALT teine kaitse peaks sul olema katki või ei annan ühendust. Kontrolli see asi üle.
NB:Võin eksida ka kas teine kaitse just jamad, ma Winteril nende kaitsmetega mässasin ja väga tähele ei viitsinud pana millist kaitset ma liigutasin seal.
Mitte paremalt vaid vasakult, keskel punkt mille poole näitavad mõlemalt poolt nooled, [-> ( o ) <-], umbes selline. Tuli ise hakkas hiljem põlema, kui kuskil tänaval järsult pidurdatud sai ja pidurid vilisevad päris jubedaltSander kirjutas:Aku tuli põleb siis ikka, nagu ma arvasin.
- Sander
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Kas panid ikka õige ampriga kaitsmed?
- Jonx
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101
- Kontakt:
Ladal 01 kaitsmed nii, et esimene 16A ülejäänud 8A. Just campil sai raamatust uuritud.
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
- Jonx
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101
- Kontakt:
See on jah 4 ühikut rohkem kui 16Aigars kirjutas:Kui ma ta ostsin siis esimese kaitsme asemel oli 20 euro sentiJonx kirjutas:Ladal 01 kaitsmed nii, et esimene 16A ülejäänud 8A. Just campil sai raamatust uuritud.
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee