kardaani suur loks
kardaani suur loks
-
mmarks
- Foorumi kasutaja
- Autod: Audi, BMW, Moškvitch
kardaani suur loks
Minu Lada järgmine probleem, kohapeal kardaani pöörates, on umbes pool pööret tühikäik (ei oska muud nime anda). Papi arvas, et tagasillas suur loks sees. Mis teie arvate?
- motamees
- Ladaklubi Auliige
- Autod: MetsaNiva
Ilmselt on papil õigus. Proovi korra kas reduktori otsavlants loksub. Kui loksub võta kardaan eest ära ja keera vlantsi otsamutter kinni. Ära ainult üle pinguta. Sellest otsamutrist regullitakse laagrilõtku. Seal kahe laagri vahel selline lõõtsa kujuline distantspuks mida siis mutriga kokku surutakse teatud piirini.
Kui keerad siis proovi kogu aeg et laager kinni ei poogiks.

C
- Marek
- Foorumi kasutaja
- Autod: MB 300E w124 89a & UAZ 469, MB Sprinter,
- Kontakt:
Mul sama probleem, et tagasillas loks. Olen uurinud et millest see tuleb ja selgus on, et (kindel pole) nö sateliidi hambad kuluvad ära. Või nimetati seda reduktoriks, ei tea. aga kas keegi oskab öelda millest need ära kuluvad. Kui ma endale 01 ostsin siis seda kardaani loksu nagu ei olnud aga peale 2-3 kuud tekkis. Et millest siis??? rehvid on mul mõlemal pool samad.
-
rrobikbobic
- Suletud kasutaja
Reduktor on ta jah. Siin kusagil 'kleepekana' on teema, kus motamees räägib selle vahetamisest... See selleks. Ma loodan siiralt, et ma ei valeta, aga see kulumine võib oleneda kasvõi sõidustiilist. See lihtsalt kulub ära...Algselt postitas: Marek
Mul sama probleem, et tagasillas loks. Olen uurinud et millest see tuleb ja selgus on, et (kindel pole) nö sateliidi hambad kuluvad ära. Või nimetati seda reduktoriks, ei tea. aga kas keegi oskab öelda millest need ära kuluvad. Kui ma endale 01 ostsin siis seda kardaani loksu nagu ei olnud aga peale 2-3 kuud tekkis. Et millest siis??? rehvid on mul mõlemal pool samad.
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
vot seda küll uskuda ei tahaks.Algselt postitas: Marek
ma kindel ei ole aga keegi kunagi vist ütles, et kui autos on palju rahvast siis madala käiguga sõitmine pidi ka diffrit lõhkuma. Muidugi kinnitust mul sellele pole.
differ on ikka väikse varuga arvestatud. palju rahvast pole mitte mingisugune argument ju. tagaistmele üle 4 inimese sa mitte kuidagi ei pane.. siiski väga kitsas.
kui diffris vahel õli vahetada saab oluliselt kauem sõita viimasega.
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
"90 percent of carb problems are ignition related.."