Masinast siis lähemalt: Ostetud on Türilt, kus ma ka ise elan, on olnud ühe mehaaniku käes, oli tal see iga päeva sõiduks, tal samuti ka siin foorumis kasutaja, peaks vist olema - TuhaJuhan vm.
Autost nii palju, et kere on väga korralik, peal 1.2 ehk siis kopika mootor, kuna auto on mõeldud enamasti jäärajaks ning enda hobiks ja tegemiseks. Kuna olen alles jäärajal algaja, siis käib see 1.2 piisavalt edasi ning sobib mulle vägagi hästi. Ka ise õpin parajasti autoala, siis oskan ja tean autot väärtustada ning kindlasti ei ole plaan autot kevadel kuskile puu ümber keerata vaid järjest nokitseda.
Tagasi auto juurde: loomulikult on palju kivitäketest tekkinud roostetäppe, kuna auto on ise valge, siis on neid ka välja paista, kui mitte midagi ulmelist, nagu ikka on kõige hullemad kohad all pool ukse liistu, mille taastamisega ma juba ka algust olen teinud, samuti ei olnud auto salongis mingisugust põhja polstrit, oli mõnes kohas kerge pindmine rooste, selle käisin traatharjaga üle ning tõmbasin kivikaitsme peale, järgmiseks värvin ära ning panen peale mingisuguse ehitusporolooni, mida on mul kodus terve suur rull, harilik poroloon peaks tegelikult ju vett imama, kuid panin tükikese seda vee ämbrisse, ei paistnud imavat, seega eeldan, et see peaks sobima, kui kellelgi on paremaid mõtteid või nõuandeid, mis tasuks salongi põhja müra takistuseks ja soojuse hoidmiseks panna, võite siia kirjutada.
Mootori koha pealt ei oska praegu midagi öelda, pole nagu mingeid plaane, summuti on ise tehtud, seega natuke on ka parem hääl

Siis veel: talverehvid saan golfi velgedel, augu vahe on küll 4x100, kuid pikemate poltidega peaksid need ju ilusti sobima.
Kuna endal on teine, igapäeva sõidu auto, olemas, siis on siks hetkel garaažis ning on tegemisel.
Nüüd sai nagu mõte otsa, aga tuli niigi pikk tekst, usun, et esialgu käib küll, eks hiljem saab juurde kirjutada ja arutada, kindlasti on väga oodatud igasugused nõuanded ja nipid.
Panen ka mõned pildid - nii palju kui teind olen...
See on auto toomise päeval tehtud pilt

Enne pesu

Pärast pesu

Salongi põhi enne

Salongi põhi pärast

Ning ukse serv, millega algust tegin