Kust saaks auto värvi?
Kust saaks auto värvi?
- rauno4
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 21053
Kust saaks auto värvi?
Tervitus.
Seoses oma auto suure keretööga tekkis siis selline küsimus, et kas keegi oskaks soovitada, kust saaks head autovärvi ja krunti! Kui keegi oskab veel öelda hinnaklassi ka siis see oleks kohe eriti teretulnud.
Ja veel küsiks, et mis pahtlit keegi soovitab?
Parimat.
Seoses oma auto suure keretööga tekkis siis selline küsimus, et kas keegi oskaks soovitada, kust saaks head autovärvi ja krunti! Kui keegi oskab veel öelda hinnaklassi ka siis see oleks kohe eriti teretulnud.
Ja veel küsiks, et mis pahtlit keegi soovitab?
Parimat.
- siim789
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 2107 90a, Ford Taunus 81a, BMW e39 530dA Touring 00a
Mina olen kadaka tee Devorist viimasel ajal oma värvikraami ostnud. Hinnad tunduvad päris mõistlikud. Lased segada valmis töösegu ja pärast värvimisel vaja ainult kõvendiga segada ning püssi kallata. Krundid, pahtlid, liivapaberid, segamistopsid ja kõik vajalik kohapeal olemas.
Hindu ei mäleta praegu peast, vaatan, kas leian tsekid üles, et mis hinnaga epo krunti ja värvi sealt sain.
Hindu ei mäleta praegu peast, vaatan, kas leian tsekid üles, et mis hinnaga epo krunti ja värvi sealt sain.
-
aArvos
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2105, Volvo V70, Mazda 6 BMW 740Individual, mõned Transitid, mõned JAWA-d ja MF70-d ja ZIL-131
http://www.devor.ee/
Nii mõnigi värvalmees tellib mulle teadaolevalt sealt. Saab ka lasta koju saata kõik vajaliku.
Nii mõnigi värvalmees tellib mulle teadaolevalt sealt. Saab ka lasta koju saata kõik vajaliku.
Üks VAZ peab autopargi hulgas alati olema.
- siim789
- Foorumi kasutaja
Tavaline pinnakas maksis 23eur/L, see siis valmis töösegu ja kõvendipotska kaasas. Umbes 4liitriga sai mosse üleni värvitud, 2-3 kihti. Epo krundi hinda ei leidnud, aga võis kah mälu järgi kuskil 20eur ligi olla, see siis paks kraam, millel samuti kõvendi kaasas. Tuli veel lisaks vedeldajat kasutada.
-
kkristjan666
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada 2106
- siim789
- Foorumi kasutaja
Mina rääkisin valmis töösegust. Kui sa ostad 2 tavalist liitrist värvipurki, siis neid vedeldades tulebki u nii palju kokku, kui meil töösegu kulus.
Kui oma sigulli sadoliniga värvisin, siis sain kah 1 purgiga tervele autole ühe kihi ja natuke veel peale.
Püss ei olnud mul tõepoolest mingi profi oma. Kasutasin vene aegset ülapaagiga püssi.
Kui oma sigulli sadoliniga värvisin, siis sain kah 1 purgiga tervele autole ühe kihi ja natuke veel peale.
Püss ei olnud mul tõepoolest mingi profi oma. Kasutasin vene aegset ülapaagiga püssi.