21013; ERN 1979

21013; ERN 1979

Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107

Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.

Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Kasutaja avatar
ERN
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 21013, Renault 11, Nissan Terrano II

21013; ERN 1979

Postitus Postitas ERN »

Tervist tervist!!

Tutvustan ka Teile siis oma esimest , kohe isikliku sigulli :), eks neid nooruspõlves ennegi olnud, aga see kohe isiklik kullake . Tegu siis 79. aastast pärit isendiga, mootoriks 1.3l, millele ülesse polditud kahelõõriline webber, ja mida veab edasi nelja käigune kast. Masin on eelmise omaniku poolt üle võõbatud selle aasta algul, ja kere seis super, kui mõned detailid esmapilgul eirata. Salong oli pooleldi kokkulappamisel, kui ma ta endale võtsin. Istmeteks olid miskisest mitsust võetud kaltsuriidest, aga see eest väga mugavad, tagumine iste sai originaal pandud, ja esiistmed ootavad polte ja turvavöö vastuseid, et saaks need ka sisse panna. Praegune armatuur on pooleldi korralik, ehk siis see lendab välja ja homme loodetavasti saab 03 armatuur koos 06 kelladega sisse pandud. aga aitab lobast, pildimaterjali ka :)

Pilt

Pilt
Jah ma tean, 06 stanged, ei ole mõtet kiusama hakata sellepärast :D

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt
See minu jaoks kole käkerdis on vahetatud nüüdseks 03 rooli vastu. Plaanid: Talvel põhi uuesti üle pigitada, kere on tugev seega keevitustöid ei vaja. Salong korrastada ja juhipoolne uks korrigeerida ära, rohkem ei tulegi ette, eks siis kiitke või kritiseerige, jään ootele:)
k
Kuuskant
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 2106

Postitus Postitas Kuuskant »

Väga ilus masin. Ainuke, aga väga suur (minujaoks) asi mis riivab silma hetkel on plekkveljed... Aftermarket veljed alla ja vot siis on küll 5+. (nojah, taga on küll päris huvitavad veljed)
Kas rooli maha ei soovi müüa? Võtaksin ära. Helista 56237634 kui on soov maha müüa.
Lada - Masin millega sa ei pea kunagi külastama ühtegi teenindust. (kui sa just hullem tilganäppia ei ole)
Kasutaja avatar
Jonx
Foorumi kasutaja
Autod: 2101
Kontakt:

Postitus Postitas Jonx »

Väga tihti näen seda masinat Tallinnas Järvel ringi vuramas. Tore auto on :) ja 06 stanged ei häiri
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
Kasutaja avatar
ERN
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas ERN »

Plekid muutuvad nati, must sisu ja valge äärisrant, või siis valgeteks ja kapslid peale, aega veel on vaadata, kuna ei plaani masinaga talvel sõitma hakata, tahaks hoida, muidu selle talvega on kere läinud ka meie tingimustes.
Kasutaja avatar
Sander
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 2101, VAZ 21011
Kontakt:

Postitus Postitas Sander »

Mina paneksin 01 stanged ja 01 tagatuled.Siis veel kas veidi laiem plekkvelg või mingi valuvelg.Muidu vinge pill.
www.autokleebised.ee - Läbi minu saab kleepse soodsamalt ja võite saada ka oma kujundatud kleepse jne.
Kasutaja avatar
ERN
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas ERN »

Oehh, läks aega palju läks, aga orig istmed sees. Eelmine omanik oli istmekinnitused modifitseerinud, et saaks mitsu omad sisse panna, millega seoses originaalistmed ei sobinud enam kinnitustega, seega enamus eilne päev läks nende taastamisele. Lõpp hea kõik hea, üritan uuestisündinud salongist ka mõne pildi täna teha ja ülesse laadida.
Kasutaja avatar
ERN
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas ERN »

Niisiis, olin suht kaua aega eemal, aga masinaga vahepeal ikka tegelenud ka kõvasti. Eesmised pidurisadulad, koos suportite ja silindritega sai üle käidud, uued klotsid, vardad sai liikuma aetud ja kolvid sai ka üle käidud, kõik töötab nüüd nagu miki.Sai lisaks uus genekas peale pandud, vana oli seest ära kõrbend täiesti. Nüüd ilus masinal ilus laadimine ja pole pimedust pimeduses:D. Lisaks, küsimus suurele ringile, on keegi ette võtnud topeltväljalaske tegemist sigullil? ehk siis kaotaks ära praeguse 4-2-1 ja teeks 4-2 ja mõlemad torud iseseisvalt taha välja.

pilt uuest genekast ka...
Pilt
Kasutaja avatar
ERN
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas ERN »

Näitan siis uut salongi ka, vabandan, et istmed korralikult pildil pole, aga aimu saate ikka ehk :)

Pilt

Lisaks siis vanuritest grupipilt :P
Pilt

Järg nädal saab ehk el süüte ka peale pandud, vaatab kuidas ajaga lood on, elame näeme.
Kasutaja avatar
Oja
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas Oja »

Kas on plaan jätta see 03 rool? Minu arvates sobiks talle rohkem sportrool, sest tegu ju pole originaal masinaga (esipõll, laiad veljed). Võiksid muretseda mingi uue rooli või vana sportrooli korda teha, paned signaalinupu uue ja kruvid ka uued. Siis oleks päris kena. Aga see minu arvamus. :cool:
"I live my life a quarter mile at a time." - Dominic Toretto
Kasutaja avatar
ERN
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas ERN »

Panin 03 rooli hetkel seepärast, et see sportrool mis tal oli, oli jube koledalt tehtud, vahetükk miskine ise keevitatud käkk, rool ise juba päevi näinud jne. Niipea kui rahalised võimalused lubavad, siis otsin õige vahetüki ja teen roolile ise ka kerge noorenduskuuri ja tagasi ta on :)
u
uzzac
Foorumi kasutaja
Autod: Volvo S40

Postitus Postitas uzzac »

Ma päris algusest topelt torusid ei tooks, ei ole see mootorile hea ja hääl on samuti nõme kui 1-4 ja 2-3 kokku paned. Ennem tagasilda vast võiks pooleks lüüa toru ja siis üheltpoolt ja teiseltpoolt välja tuua tagant.
Kasutaja avatar
ERN
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas ERN »

Njaa, see ka võimalus...
Kasutaja avatar
ERN
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas ERN »

Hehehe. Sai täna käidud karpaguruspetsimetegija AKA Hipodroomi Hannese juures ja elektronsüüde peale pandud. rsk kus tuli loomamoodi jõudu ja minekut asjale juurde, tuugam säde annab ikka kõvasti tunda :D tagaots ka tahab omatahtmist pidi vinta-vänta teha pidevalt nüüd :P. Edasised plaanid, Põhjaalune vanast pigist ära puhastada, ja uus peale kanda, et tuleva talve üle elaks ilusti. Siis oleks vaja mingi hetk veel esisild üle käia(rooliotsad,pendelhoops,šarniirid jne) rohkem ei oskagi õelda või mõelda :)
Kasutaja avatar
ERN
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas ERN »

Sai nädalavahetusel põhi igaks petteks uue mastiksi alla pandud, nüüd rohkem polegi kui talverehvid alla ja talvele vapralt vastu :)
Kasutaja avatar
ERN
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas ERN »

Esimesed talverõõmud :)

Pilt

Ma tean, et see on enesestmõistetav, aga olgem turvalised siiski liiluses!
Kasutaja avatar
ERN
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas ERN »

Sai ära vahetatud siis kardaani leevendi, suht viimasel hetkel peab mainima :D

Pilt

Ahjaa, siin esimeste lumiste päevadega, sain ma oma esipõlle lisast lahti, liikluses otsustas eesolev auto oma koopd jääkamakatest puhastada ja need tükid suutsid õnnetult end täpselt minu nina alla navigeerida... kuulsin mütakat ja plastiku praksumist...:(
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja
Autod: 2107, 2101

Postitus Postitas ToM »

Nägin sind Järvel sõitmas ükspäev, väga tore vaatepilt teiste jurakate vahel:)
m'kay
Kasutaja avatar
ERN
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas ERN »

Ma seal Järve kandis vuran suht tihti jup :P
Kasutaja avatar
ERN
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas ERN »

Tänane päev tegus olnud, sai sumpsi lõrinast lahti ja sai gabariidid nii nagu ettenähtud, suundadesse viidud, aga vähem mõla ja rohkem pilte :D

Esimene pütt siis kuumakaitse alt lõristas mõnuga nagu näha...
Pilt

Lõikasin sis paraja jupi vahele ja panin keevitusele peale veel tihenduspastat, korrodeerub aeglasemalt ehk :D
Pilt

Ja lõpuks sai ka kauaaegne plaan (jälle) tehtud :)

Pilt
Pilt

Peab mainima, et nüüd näeb ikka märksa kurjem välja või mis?
Kasutaja avatar
Sander
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 2101, VAZ 21011
Kontakt:

Postitus Postitas Sander »

Kust kohast need pirnid pärit ka on? Oleks endalgi huvi :P
www.autokleebised.ee - Läbi minu saab kleepse soodsamalt ja võite saada ka oma kujundatud kleepse jne.
Vasta