lada mootor kohta

lada mootor kohta

Mootoriga ja sisse/väljalaskega seonduvad teemad
Vasta
j
J Urbel
Foorumi kasutaja

lada mootor kohta

Postitus Postitas J Urbel »

Tere mulle hakkas lada 2101 meeldima ja mõtlesin , et uuriks lada kohta enne , kui ostan lada. Nimelt huvitab kas ladal on v8 mootorid ( või midagi sarnast )? ja kui on siis palju need maksavad ? ja kui kalliks läheb lada mootori tuunimine ? ja kuidas juppide saadavus on ? Ma tean , et sai palju küsimusi , aga katsuge küsimustele vastada .
a
Arvos
Foorumi kasutaja
Autod: 2105, Volvo V70, Mazda 6 BMW 740Individual, mõned Transitid, mõned JAWA-d ja MF70-d ja ZIL-131

Postitus Postitas Arvos »

Katsu leida siitsamast foorumist kõikidele oma küsimustele vastused. Need on siin olemas. Natuke tutvumist ja leiad.
Üks VAZ peab autopargi hulgas alati olema.
h
Hendrikk
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2108 samara

Postitus Postitas Hendrikk »

Originaalis on sul 8v:D ja tuunimine on üpriski kallis....
Juppe leidub igas romulas ja on olemas ka spetsiaalsed veneautode poed....
,,kiirus sõltub mootorist ja juhiistme ning roolivahelisest tihendist mitte auto välimusest ...''
Kasutaja avatar
Sander
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 2101, VAZ 21011
Kontakt:

Postitus Postitas Sander »

Siksidel on asi v8'st siiski kaugel, kahjuks või õnneks.
Originaaljuppe on saada kasutatult ja uuelt, suhteliselt mõttetu hinna eest.Kui aga räägime siin tõsisemast tuunimisest, siis on jupid vaja ilmselt kusagilt välismaalt tellida või ise midagi nikerdada või on kellegil äkki foorumis pakkuda.
Ühesõnaga odav ei ole ja ütleks, et kindlasti kallim kui mõnda bemmi tuunida :lol
www.autokleebised.ee - Läbi minu saab kleepse soodsamalt ja võite saada ka oma kujundatud kleepse jne.
Vasta