Hetkel lisaks Jawa Stadion S- 11 mopeedile ka Voshod 3M aastast 1989. Suvel sai tehtud mootori kap. remont. (Silinder puuritud, uus kolb+ rõngad, uus sõrmelaager, uued tihendid, uus käiguvahetusvõll+ uued hoovad). Lisaks ka uus värv.
Pildid: Küljelt Küljelt2
paistab et neid tsikli mehi siin kohe päris palju, muidu mul endal on ka 2 tsiklit i? 56 ( 1961 a ) ja K-750M ( 1958 a ) hetkel i?-i parandan ja teise pilliga sõidan vahel.
ilus pill sul trim;) pildistamiseks välja ajanud:)
mul omal jawa 559 62a. pill originaal. sõidukorras siis veel 62.a. i? jupiter 62 või 67 (ei mäleta täpselt) originaal, MMB3 aastat ei tea ja veel üks i? jupiter 3k
Oman tehasekonditsioonis ja värvis MP-045.Rehvidki vabriku omad.
Ostsin 25 rubla eest komisjonkast.Teine mopeed on kahekäiguline Tsehhi
Stadion,selle tahan ka viia 100% originaal konditsiooni.
Ma olen pidanud Voshod 3m, Kaks i? 56 aastatest 58 ja 59, M 65. Äri tegemiseks on ehitatud mitu K 750 ajapikku. Arst pani peale üht avariid sõidukeelu kuid kui kellelgi on üle I? 56 või 175 CZ oleks igati huvitatud. Hetkel siin suiti käratan Riga võrriga ringi Hääl on tihe ja liikumine rahulik:ylbe . Aga külavahel liikumiseks ja poes käimiseks polegi muud vaja ju
Mis arvariiga siis tegu oli ja mis siis juthus, et sõidukeeld pandi?
Enne kurvis vastasuunas liikunud autole allasõitmist sai maha hüpatud kuid autojuht tegi kah mingi mõnusalt huvitava liigutuse ja minu libisemishoo asfaldil peatas IZ 56 bensupaak ja teiseks kontaktiks oli minu põlv. Vahetult enne avariid spidokat ei vaadand aga 56 paak oli küll täielik utiil peale minu põlvega kohtumist. Ja nüüd siis tunnengi ilmamuutust oma isikliku Baromeetriga ja aeg ajalt käin kepiga:kuri.
To martvl: Stadioni müüsin kahjuks paari nädala eest ära juba 2k eest.
Praegu siis garaazi all Voshod, millel on umbes pooled jupid juba vahetatud ning lõpp hakkab paistma
Suvel hea külavahel ringi kruisida sellega, kuna minu maakohas mendid luusivad ikka väga harva ning masinal dokke nii või naa ei ole
Tuleb välja, et siin enamikul mingi tsikkel olnud. No mul ikka ikka kah see viga küljes oli ja veidi siiamaani. Kodus Pannoonia ja IZ 56. Viimane päris korralik veel.
Mul on vist parandamatu tsiklihaigus külge hakanud paari aastaga
Ma vaatan, et lisaks Ladameestele siin ka Vene tsiklimehi nagu muda. Ladaklubis siiamaani nö. tsiklimehe staatust kandnud aga peagi saan ka oma esimese lada
mul veel enda siklitega selline plaan, et mõtlesin mõlemad siklid ( i? 56 ja k750m ) tahaksin nüüd taastada, et masinad oleksid korralikud ja siis mõtlesin ka seda, et võtaks mõlemad masinad uuesti arvele ARK-s peale taastamist.