A täht mootoriplokil?
A täht mootoriplokil?
- kurivaim
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2106
A täht mootoriplokil?
Kindlasti on seda küsimust siin juba küsitud, kuid otsingu kaudu ei suutnud ühtegi vastust leida selle kohta. Mootoriplokil kus peaks olema 011, 03, 06 jne on mul A täht. Kas keegi oskab öelda mida see tähendada võiks seal peal? Just ostsin selle mootori ning eelmise omaniku sõnul on tegemist 1.6 mootoriga.
- kurivaim
- Foorumi kasutaja
Selle masina andmeid ma arvan, et ma ei leia enam, sest see mootor on juba autode peal rännanud ringi.logman kirjutas:Mootori pealt vaevalt et saab. On vaja masina andmeid, millel see mootor originaalina sõitis.
Nohh aga kuna too eelmine omanik nii tark oli, et 2106 ja 2103 plokkidel "vahet oskab teha", siis nähtavasti jääb ka see valmistamise aasta tundmatuks muutujaks siin võrrandis.
See on ikka välja poole. Ma teen puhtaks ja värvin ploki ära, siis teen pilti.PuZuP kirjutas:Kas see A on sul ploki välispinnal valuvormistusena või töödeldud pinnal sisselööduna ?
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
Mootori tootmisaasta on kollektorite pool all ääres enamasti olemas.
Mul omal on käinud läbi 2106 mootori blokk millel puudusid numbrid peale aasta 75 polnud mingeid numbreid võimalik tuvastada..
Tähed A, B, C ja H (võimalik et neid tähti on veel?!) on kõige suurema tõenäosusega valuvormi tüüp, bloki valanud tsehhi identifitseerimiseks vms..
Mul omal on käinud läbi 2106 mootori blokk millel puudusid numbrid peale aasta 75 polnud mingeid numbreid võimalik tuvastada..
Tähed A, B, C ja H (võimalik et neid tähti on veel?!) on kõige suurema tõenäosusega valuvormi tüüp, bloki valanud tsehhi identifitseerimiseks vms..
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
- kurivaim
- Foorumi kasutaja
Seal all pool on kirjas jah 28, 08, 74 ja 2103. Aga teiselpool pole jah midagi peal A tähe ja kollektorite poole peal on vasakul üleval ka A.
Et siis veel väike küsimus, mis plokikaane tihend läheb 1.5-le? Poes küsiti, et kas 76 või või 79 aga sellele küsimusele ei osanud vastata. Ei hakanud huupi ostma ka midagi.
Et siis veel väike küsimus, mis plokikaane tihend läheb 1.5-le? Poes küsiti, et kas 76 või või 79 aga sellele küsimusele ei osanud vastata. Ei hakanud huupi ostma ka midagi.
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
Kui juba käis legend, et on 1600 siis katsu kasvõi joonlauaga ära mõõta silindri mõõt - võimalik, et blokk on puuritud 76 pealt 79mm mõõtu. Samas võid vaadata palju kolb bloki tasapinnast allapoole jääb ülemises surnud seisus, kui rohkem kui 2-2,1mm (näiteks 4mm) siis on mootor 76 bensiini peale ringi tehtud kolbide madalamaks treimise teel..
PS! mootoriblokk on sul kõigi eelduste kohaselt valatud 1974 aastal 28 augustil.
PS! mootoriblokk on sul kõigi eelduste kohaselt valatud 1974 aastal 28 augustil.
Männiku laiali Garage