Väike küsimus hakkas painama et kust saab osta u. 150-200€ eest ühte kopikat?:puzzled
Olen harinud rohkem end nende autode kohapealt ja nüüd tuli ka endal isu peale.
Kui keegi oskab aidata siis oleks see abiks.
Aitäh!
Väike küsimus hakkas painama et kust saab osta u. 150-200€ eest ühte kopikat?:puzzled
Olen harinud rohkem end nende autode kohapealt ja nüüd tuli ka endal isu peale.
Kui keegi oskab aidata siis oleks see abiks.
Aitäh!
otsi autoportaalitest ja sellistest kohtadest nagu nt:auto24 , motors24, soov,kuldnebors,osta,jne:) mõni annab täitsa vanaraua hinnaga ära,aga oleneb mis seisus eksemplari saad ja kindlasti mängib rolli sinu jaoks auto asukoht,uuri kasvõi tuttavatelt äkki vedeleb kellegil garaazis või ajanurgas mõni:D
Kui nii odavalt ladat otsima hakata , siis võiks ka mudelisoovi laiendada,on rohkem lootust mingisugustgi leida.Kuigi ega sellise summa eest võib ka kopika leida;)
Mul muud huvi nagu praegu pole,ses suhtes et vaatab vb kunagi vaatab muud aga praegu ikka tõmbab see algmudel
Et ta päris korras ei peaks olema,võib remonti vajada aga liikuda ta ikka võiks .
iisak kirjutas:No phm saab 200€ metallis 2101 eest, seega ei viitsi üldiselt keegi seda kuulutama hakata.
Hea kui 150€ 2101 eest emexis saad,200€ seal küll ei saa:( Siia kõrvale toon lihtsalt näite,et sai viidud ford sierra mille pagassis oli veel lisaks rauda raskuseks ja selle eest tuli 170€ kätte.
Aa ei tea kas see sõidab ka siis?
Et kuna ise õpilane olen siis ei raatsiks vast rohkem küll selle peale kulutama hakata.
Kui võtta arvesse need tulevased remondid ka .
Ei muidugi oleneb ka kõik ajast ja asukohast kuhu viia
Ja üleüldiselt ma ei tahtnud siia mingit vaidluskohta tekitada , niielt jätaks selle asja sinnapaika , pole üldse selline teemagi kus vaielda mingi vanaraua hindade pärast
200 € saab sellise auto, millest omanik mingil põhjusel tahab lahti saada. Põhjused võivad olla väga erinevad (tõenäosuse järjekorras) - täiesti mäda kere, kottis mootor, ruumipuudus või lihtsalt puuduv idee, mis selle masinaga peale hakata. Seega on võimalik selle raha eest midagi saada, aga kõvasti peab otsima ja valima.
Kui plaan auto kauemaks osta, siis põhirõhk kerele. Müüja juttu suhtuda skeptiliselt, oma silm on kuningas. Ka selle raha eest võib midagi korralikumat trehvata, ei maksa emotsioonide ajendil esimest ära osta.
Kui veab võib korraliku pilli ka 200 euri eest saada. Nt kui mõni vanake otsad annab, auto alles jääb, omakesed sellega midagi peale hakata ei oska ja õigel ajal jaole saad võid täitsa asjaliku asja hea hinna eest saada.
Mina sain óma sinise 013- ne niimoodi kätte 190 euriga. Kerel roostet vähe, mootor tuksus ka kenasti ja ülevaatuselt läks esimese korraga läbi.
Nii, et vedama peab!