Lada 21083,Jahutusvedeliku temp.andur
-
jjoonaskala
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada VFTS(2.0 ford), BMW E28
- Kontakt:
Tervist,lihtne küsimus siis selline et,läksin ühte sigulli poodi,ja tahtsin saada Jahutusvedeliku temperatuuri andurit,ja müüja andis mulle 2ks erinevat,üks pikemat sorti välimusega,teine lühiksem.
Mul siis 95a,1.5 mootoriga,et keegi äkki oskaks öelda milline minu mootorile sobib? Ise selle nädala sees autole ligi ei satu,aga pood asub lähedal,niiet läheks ostaks ära.
Oleks väga tänulik kui keegi oskaks vastata.
Parimatega,Joonas.
Mul siis 95a,1.5 mootoriga,et keegi äkki oskaks öelda milline minu mootorile sobib? Ise selle nädala sees autole ligi ei satu,aga pood asub lähedal,niiet läheks ostaks ära.
Oleks väga tänulik kui keegi oskaks vastata.
Parimatega,Joonas.
-
jjoonaskala
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Pmst,ei saa ma enam aru,läksin poodi,ütlesin et vaja Jahutusvedeliku temperatuuri andurit,ja müüja pakkub mulle mingit pikka plastikust andurit,kork on otsas,peaks käima siis paisupaagi sisse?? Ja see teine andur,mis radika küljes on,on nimetusega "Termoandur",kumbat mul siis vaja on... ei mõista mina,ja müüja ka midagi ei oska öelda.
-
jjoonaskala
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
No,asi ongi,et olen ise nagu ühikas,kaugel oma kodust,ja pood on just ühika ligidal,pole juppi võtta ja koju jõuan alles NV.Et mõtlesin et ostaks ära siit,kui teaks milline oleks.
Pmst ostsin ära nüüd sigullile selle radika küljes oleva anduri,andis mulle mingi tavalise sigulli oma,mitte originaali Samara oma,ütles et paistavad sarnased,aga originaal Samaka oma pole...
On need erinevad? keegi oskab öelda?
Pmst ostsin ära nüüd sigullile selle radika küljes oleva anduri,andis mulle mingi tavalise sigulli oma,mitte originaali Samara oma,ütles et paistavad sarnased,aga originaal Samaka oma pole...
On need erinevad? keegi oskab öelda?
-
jjoonaskala
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
-
jjoonaskala
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Tiidu postituses asukohakirjeldused olemas:
Parempoolses ülanurgas kogu kompott olemas. Ka GM-variandi kood.
http://acat.autodealer.ru/index.php?tree=287_28385tiit kirjutas:See mis paisupaaki käib on taseme andur. See mis radika külge käib on ilma pritseta autol ventika lülitamiseks. Lisaks sellele on termostaadi juures andur temp näidiku jaoks ja pritsega mootoril on veel üks sealsamas lähedal aju jaoks.
Sinu jutust ei selgu millist andurit sa vajad üldse.
Parempoolses ülanurgas kogu kompott olemas. Ka GM-variandi kood.
-
jjoonaskala
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
-
jjoonaskala
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Kas siit lehelt,ülevalt 8'ksas andur ongi see? Kas sobib samarale?
http://www.codevaruosad.ee/kataloog/vaz ... em?q=andur
Seal kirjas 2110,aga see joonis mis ennem anti,seal näitab 2112,ehk siis selline
http://www.electro-stavr.ru/?about=1&id_tovar=10069
On nendel mingi vahe ka? Või sobivad mõlemad.
http://www.codevaruosad.ee/kataloog/vaz ... em?q=andur
Seal kirjas 2110,aga see joonis mis ennem anti,seal näitab 2112,ehk siis selline
http://www.electro-stavr.ru/?about=1&id_tovar=10069
On nendel mingi vahe ka? Või sobivad mõlemad.
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Pole kunagi pritsega samaari omanud ega midagi sellest vallast näppinud.
Aga kui kataloogis on erinevate numbritega koodid, siis praktika näitab, et nii ongi ja peabki olema ning tegemist on erinevate asjadega.
See, mille vene lehelt leidsid, peaks õige olema. Vene kataloog ei peta ehk siis kahte ühesugust asja erineva koodiga nad ikka välja ei lao (jälle praktikas kontrollitud).
Aga see pood nüüd, kus sa korra küsimas käisid ja kus sulle vale asi sokutati... Et päris põnev oleks teada, mille alusel nemad kaupa tellivad? Ongi nii, et telefon ja "ee, Fedja, pane mulle mõned andurid ka teele" vä? Keegi ju peaks ikka teadma, mida tema kaupluses müüakse!
Või mis sa tühja vaidled ja ennast vaevad, näe, kauplusi on ehk mujalgi: http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=26756
Aga kui kataloogis on erinevate numbritega koodid, siis praktika näitab, et nii ongi ja peabki olema ning tegemist on erinevate asjadega.
See, mille vene lehelt leidsid, peaks õige olema. Vene kataloog ei peta ehk siis kahte ühesugust asja erineva koodiga nad ikka välja ei lao (jälle praktikas kontrollitud).
Aga see pood nüüd, kus sa korra küsimas käisid ja kus sulle vale asi sokutati... Et päris põnev oleks teada, mille alusel nemad kaupa tellivad? Ongi nii, et telefon ja "ee, Fedja, pane mulle mõned andurid ka teele" vä? Keegi ju peaks ikka teadma, mida tema kaupluses müüakse!
Või mis sa tühja vaidled ja ennast vaevad, näe, kauplusi on ehk mujalgi: http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=26756
-
jjoonaskala
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
No kõige naljakam ongi see et ma läksin sinna poodi,ja siis küsisin müüjalt "jahutusvedeliku temperatuuri andurit",ja lisasin,et andur mis on seotud ajuga..ja siis tema ütleb et mul on vale nimetus,ja see on hoopis tosooli andur,ja annab mulle kätte paisupaaki käiva anduri.
Ja siis ma seletasin et mul ei ole vaja sellist,mul on vaja mootori külge käivat andurit,ja see pole mingi pikk plastikust pulk...ja siis tema ütles "Mis sa minuga vaidled,ma pole lukksepp"
Mina ei tea mille järgi nad tellivad..pidid otse venemaalt "Kõiki sigulli juppe" tellima,aga koodide järgi sealt poest ei saa küll midagi...
Aga tänud sellegipoolest kõigile vastajaile,viin talle täna selle anduri tagasi,ja tellin ladaklubi foorumist selle anduri.

Ja siis ma seletasin et mul ei ole vaja sellist,mul on vaja mootori külge käivat andurit,ja see pole mingi pikk plastikust pulk...ja siis tema ütles "Mis sa minuga vaidled,ma pole lukksepp"
Mina ei tea mille järgi nad tellivad..pidid otse venemaalt "Kõiki sigulli juppe" tellima,aga koodide järgi sealt poest ei saa küll midagi...
Aga tänud sellegipoolest kõigile vastajaile,viin talle täna selle anduri tagasi,ja tellin ladaklubi foorumist selle anduri.

-
jjoonaskala
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
-
jjoonaskala
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Türil.Türi linnas sees on VAZ pood...tuli veel meelde et,kui poes olin,küsisin poemüüjalt "kas siin tahhomeetrit pole müüja",ise vaatasin letil olevaid spidomeetreid ja muid näidukeid ja ei leidnud nende seast tahhomeetrit...Ja siis müüja vastab mulle et,kas pime olen...et vaatad ju tahhomeetrile otsa...ma mõtlesin et mina loll rsk,müüja ütles 6 eurot hind..ma vastasin et okei,võtan ära selle,ja siis pmst maksin ära raha,ja siis müüja vaatab ise selle näiduki peale "Mis,see on ju spidomeeter!" tahhomeetrit meil poes polegi praegu..

Pole sel Türi poel viga midagi... Minul seal häid kogemusi hulgi, ka tšekita praaki (kuulus Fenox) on nad minult tagasi ostnud. Olles ka ise müüjana töötanud siis pole üldse meeldiv kui tuleb klient mingi ümmarguse sooviga ja hiljem on veel kuri ka, kui päris head nõud ei saagi. Aga kui juba spidomeetril ja tahhomeetril ilma välise abita vahet ei tee siis noh... ma loodan, et see lähedane ühikas pole Säreveres ega erialaks autotehnik;)
Selle anduri saad sa, ma usun, ka lääne osadega kauplevast poest, Paide Hekost näiteks. GM andurid nüüd küll mingi letialune kaup pole:)
Selle anduri saad sa, ma usun, ka lääne osadega kauplevast poest, Paide Hekost näiteks. GM andurid nüüd küll mingi letialune kaup pole:)
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme