Kui palju Ladasid keegi omanud on?
Mind huvidab kui palju ladasid on kellegi käest läbi käinud.Endal on mul olnud neli 2101,kaks 21011,üks 2103 üks2106 ja üks 2108 kahju et neist pilte pole teinud,Kui keegi siia midagi lisab võiks pilte ka panna kui on ja rääkida miks ikka lada.Ise olen ostnud kõik juhuslikult esimese lada ostsin aga meeldib ka hetkel oman veel peale muu auto 2101 ka päris norm on teinekord rallitamas käia. Endale läheb 2106 kõige rohkem peale.
-
aArdi Soovik
- Foorumi kasutaja
- Autod: LADAd ca 60tk+1
- Kontakt:
- motamees
- Ladaklubi Auliige
- Autod: MetsaNiva
Mul omal on teine lada. 0 auto ei olnud minu isiklik. See oli tädi oma aga minu hoida ja hooldada. Ise sai ka palju sõidetud. Mul siis endal pold. 1auto oli Niva. See sai vene ajal tutikana ostetud. Siis olid õnnelik ükskõik mis auto üle. Sõitsin sellega 80tuhat. Siis jäi nagu väikseks. Takkajärgi mõeldes oli kift auto. Nüüd siis ehitan oma teist ladat. Mulle lihtsalt meeldivad vanad autod (stiilsemad kui praegused mullid). Lada peale jäi liisk varuosade odavuse tõttu.

C
- overspeed
- Foorumi kasutaja
- Autod: Omapärane Vene Tehnika
- Kontakt:
See motamehe tädi auto (tema 0 auto, minu 1. ) sai löpuks minu omaks, vanatädi kinkis kui sain 14, aga olin siis liiga noor et söita ning pidin selle maha müüma. Kahju küll oli, aga mul oli veel 2 aastat aega, enne kui üldse load sain
ja siin on ka pilt motamehe NIVA'st.

Arrogance diminishes wisdom.
enne oli üks ravimatu korrosioonitõvega niva (esimesed poritiivad olid küljest ÄRA roostetanud ntx:D) ja praegu on teine siguli, selle kere õnneks vägagi hea:bouncing, kokku ongi muil neid va autosid 2 tykki siis
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
- Landy
- Foorumi kasutaja
- Autod: Oli kunagi Niva 2121
- Kontakt:
Autojuhi karjääri alustasin 1992. aastal ja siis oli autoks 1988a.toodetud 21013. Nii uut autot pole kul kunagi hiljem olnud. Maha sai müüdud 1996 (vist) ja mõned aastad hiljem sain 21023 omanikuks, mis 2000 a. maha sai müüdud kuna kippus koost lahti kukkuma. Nüüd siis Niva istumise all.
Vahepeal veel Datsun Sunny ja Volvo 244 roolis oldud. Alates 1996 on mind saatnud aga tõeline aramastus- Land Rover
Vahepeal veel Datsun Sunny ja Volvo 244 roolis oldud. Alates 1996 on mind saatnud aga tõeline aramastus- Land Rover
Uuri ka Land Roveri klubi tegemisi!
Kristjan (+372)5010599
-----------------------------------------------------------
Oli kord Niva - http://www.landy.ee/niva/
Kristjan (+372)5010599
-----------------------------------------------------------
Oli kord Niva - http://www.landy.ee/niva/