ABI VAJA ! Akut ei lae .

ABI VAJA ! Akut ei lae .

Audio, elektrisüsteem, turva
Vasta
k
KarlTheGreat
Foorumi kasutaja

ABI VAJA ! Akut ei lae .

Postitus Postitas KarlTheGreat »

Oleks abi vaja siis sellega , et Masinaks lada 06 ja ei lea akut ja kui aku tühjaks saab siis sureb välja kaa ... et kas siis on genekas saba andnud või laadiga rele või midagi muud ?
-
-Imelyk-
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas -Imelyk- »

Kasuta otsingut, neid teemasid ikka väga palju laadimise kohta.
g
genka1991
Foorumi kasutaja

tere

Postitus Postitas genka1991 »

mul tuttaval sama jama et ei laadinud 06 ja siis vahetas relee ära ja hakkas laadima! võib ka olla genekas viga et harjad liiga kulunud ja ei anna piisavalt pinget aku laadimiseks ja vaata üle ka aku kui on vana siis vaheta välja!
k
KarlTheGreat
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas KarlTheGreat »

Aga äkki on tõesti harjad nii kulunud ... kuna kui täna sõitsime sõbraga siis kui ikka täiega gaasi andsid hakkasid tuled paremini põlema :D
-
-Imelyk-
Foorumi kasutaja

Ei hakka uut teemat tegema ja otsingust ka nagu eriti abi ei olnud. Probleem seisneb selles et 06 genekas laeb aga akutuli põleb, et annab infot et ei lae. Aku juures on massilüliti ja kui selle korra välja-sisse lülitan siis tuli kustub ära. Suretan auto välja ja käivitan uuesti, ning jälle tuli põleb! Milles võiks probleem olla.Olen proovinud vahetada ka releed aga see ei aidanud.
-
-Imelyk-
Foorumi kasutaja

Kas akulaadimis kontrolllambi relees peab olema toide ka siis kui süüde väljas? Enda 06-l on toide releel ka siis kui süüde väljas, ning on üpriski soe kui käega katsuda!
e
exideN
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2103

Postitus Postitas exideN »

esialgu puhasta juhtme otsasi.
-
-Imelyk-
Foorumi kasutaja

Olen puhastanud. Skeemi järgi ei saa aru kust kohast + juhe alguse saab? Ehk viga seal.
Vasta