21053, Müüdud , teema lukku .

Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107

Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.

Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
l
Lada21053
Foorumi kasutaja
Autod: vw Golf III 1,9TD ja Lada 21053

Postitus Postitas Lada21053 »

Sai siis soetatud endale selline pill. Kuna Lada on mulle olnu pikka aega meelt mööda soetasin endale ühe ametliku peale mitut põllukat.
Ise ei ole väga jõudnud seal midagi teha veel , aga teen kindlasti.

Kere iseenesest tundub värskelt värvitud, põhjalalt ühtegi otsest auku ei ole, mastiks on ainult kehvasti lastud. Tagumistel ustel on kaodatud ukselingid(nonpoint), sisu on üsnagi heas olukorras ilus musta värvi. Istmed soendustega.

Mõned pildid siis kah:
Pilt

Pilt

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5827_n.jpg

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 7028_n.jpg

Pilt

Oleksin väga tänulik kui keegi tunneb auto ära ja oskab rääkida lähemalt mis ajal sel midagi tehtud on kui võimalik.

P.S: veljed lähevad müüki lume saabudes, huvilistel teha pakkumised :)
Hetkel veljed Golf 3 varjant-i all, 17'' 7''laiad. 4*100( teist augu vahet hetkel ei tea-universaal veljed 8 poldi auku) ET 40 kui ma ei eksi. esimeste jaoks kaasa anda kaks flansi mis siksil vahel olid. rehvid hetkel peal sellised: 225/40 ja 225/35 , rehvidega sõidaks veel ehk ühe hooaja aga uute rehvidega siksile alla panemisel tekib raskusi. kui veljed olid siksi all siis mõõdud olid sellised- Taga 225/35 r17 ees 205/40 r17 puudu on tsentreerimis rõngad kesk aval. aga need ei ole õige huvilise jaoks probleem.
k
kõrv
Foorumi kasutaja
Autod: e34, e39, 21051

Postitus Postitas kõrv »

No vene tuuningut on kyll kõvasti juures. Neid huvitavaid lõpuseid esitiibades näen reaalselt esimest korda ladaklubis :cool: Peeglid, antikas katusel(tulega), ja mudugi see vihmaveetoru :D .Aga väga lahe näeb välja (velgedest ära kyll loobu). Kuidas tehnika on? Kuidas tagumised uksed avanevad ?? Natuke veel vaeva näha, saab sellest yhe arvestatava projektika siin. Kindlasti ehita autot edasi ! Jõudu!
Muskel kasvab rooli taga !
i
iisak
Foorumi kasutaja
Autod: 3.0 tdi Q '05

Postitus Postitas iisak »

krisjtan666 on koos selle autoga piltide peal olnud.....
Aga kogu see porr näeb suht tore isegi välja.
Ostan ükskõik mis seisukorras "Togliatti" kirjaga esiebleeme.
l
Lada21053
Foorumi kasutaja

kõrv kirjutas:No vene tuuningut on kyll kõvasti juures. Neid huvitavaid lõpuseid esitiibades näen reaalselt esimest korda ladaklubis :cool: Peeglid, antikas katusel(tulega), ja mudugi see vihmaveetoru :D .Aga väga lahe näeb välja (velgedest ära kyll loobu). Kuidas tehnika on? Kuidas tagumised uksed avanevad ?? Natuke veel vaeva näha, saab sellest yhe arvestatava projektika siin. Kindlasti ehita autot edasi ! Jõudu!
Ma sooviks ausalt öeldes katusel tiiba ära võtta aga auto on värvitud koos sellega :mad: .Tehnika on enamasti kõik orig. 1.5 49kw mootror , elektrooniline toores- siia maani suht nuhtlus olnud. ja siis kerge helitehnika. Tagumised uksed avanevad seest poolt :D Ehitan kindlasti, Kõigepealt on plaan veerimikus kõik puksid ja kuul liigendid ära vahetada siis veel kettad ja klotsid ees. Taga üks piduri töösilinder. jms.. Velgedega kahjuks nii et üsna võimatu on nendega sõita maal. Kogu aeg 2 kätt roolil vb on viga minus aga mulle selline sõit ei sobi . velg muidugi ise on super kena . Jõudu Tarvis.
u
uzzac
Foorumi kasutaja
Autod: Volvo S40

Postitus Postitas uzzac »

Kas see masin kusagilt Haapsalust ei ole? Korduvalt olen seal mingit teist kena valget Ladat näinud peale Oti oma. Velg on selline suur ja väikse auto all suured veljed ei ole kenad mu meelest, mudu paistab päris sile masin, kui mõned ületuunitud asjad välja arvata.

ps. esitiivad on ägedad.
l
Lada21053
Foorumi kasutaja

uzzac kirjutas:Kas see masin kusagilt Haapsalust ei ole? Korduvalt olen seal mingit teist kena valget Ladat näinud peale Oti oma. Velg on selline suur ja väikse auto all suured veljed ei ole kenad mu meelest, mudu paistab päris sile masin, kui mõned ületuunitud asjad välja arvata.

ps. esitiivad on ägedad.
Auto on jah pärit haapsalust. Mullegi meeldivad esitiivad , Tänan.
m
masuurik
Autod: 1.seeria LADA

Postitus Postitas masuurik »

Jamh ,see auto seisis ämmamamma maja ees koguaeg.Ütleme nii,et mu arust on sellel ikka üsna paska külge aetud.Mõlemad tiivad on koledad,Veljed liiga suured ja valed,tagumine pütt on nii ja naa.See ukselinkide teema on nii yesterday .Lisatuled...tuunigule väga ei lähe,esivõre on puhta jama,kapoti tuulesuunajad,peeglid(võibolla teine värv aitaks),tiivad ees oleks ägedad ,kui see lõpus oleks veel laiem ja masiivsem(nagu uutel jaguaritel),Jumala eest,et need süsimustad tagatuled kadund on.Sisu täitsa org ja eks ened keretööd ka suht "hommikuks tööle" tehtud.Pagass ja kapotialune ilmselt puutumata.
Loodan ,et uus omanik seda sama joont ka ajama hakkab mis kirjutas.Potentsiaali muidugi on.Jään jälgima ja need viited kõigest minu arvamus,kuna auto pealtnäha minu omaga sarnane,siis kuri vaim käseb vigu otsida.:D

Pilt
PILL TULEB PIKA EHITAMISE PEALE!
m
masuurik

Kuhu auto üldse praegu läks.?Velgi paku mulle kui müüma hakkad esimesena:)
Samas kui need veljed ära võtta ja tiivad,siis pole sest autost midagi järel..
l
Lada21053
Foorumi kasutaja

masuurik kirjutas:Jamh ,see auto seisis ämmamamma maja ees koguaeg.Ütleme nii,et mu arust on sellel ikka üsna paska külge aetud.Mõlemad tiivad on koledad,Veljed liiga suured ja valed,tagumine pütt on nii ja naa.See ukselinkide teema on nii yesterday .Lisatuled...tuunigule väga ei lähe,esivõre on puhta jama,kapoti tuulesuunajad,peeglid(võibolla teine värv aitaks),tiivad ees oleks ägedad ,kui see lõpus oleks veel laiem ja masiivsem(nagu uutel jaguaritel),Jumala eest,et need süsimustad tagatuled kadund on.Sisu täitsa org ja eks ened keretööd ka suht "hommikuks tööle" tehtud.Pagass ja kapotialune ilmselt puutumata.
Loodan ,et uus omanik seda sama joont ka ajama hakkab mis kirjutas.Potentsiaali muidugi on.Jään jälgima ja need viited kõigest minu arvamus,kuna auto pealtnäha minu omaga sarnane,siis kuri vaim käseb vigu otsida.:D
Tagumised mustad tuled läinud. veljed teise auto all, ma näen lisatuledes rohkem praktilisust., olen esivõre otsingutel! keredöödest olen ma ise ka aru saanud.
:yllatunud , mina mingit porri külge ei haagi sinna. Ja pagass on puutumata- aga mul on see plaanis see ära teha- uus värv peale. natuke uusi katteid ja polstreid. Kõik on aja küsimus. Esistange viisin sisse tagasi, lisatuled kinnitasin stange külge ja natuke suurema vahega. lisasin ka relee lisatuledesse. ennem oli ühendatud otse pirni taha :D, Aga tegemist jätkub ja ootan mõistvat suhtumist. :)
l
Lada21053
Foorumi kasutaja

masuurik kirjutas:Kuhu auto üldse praegu läks.?Velgi paku mulle kui müüma hakkad esimesena:)
Samas kui need veljed ära võtta ja tiivad,siis pole sest autost midagi järel..
Auto läks lääne-virumaale. tapa lähedale.
Jätan su siis esimeseks huviliste nimekirja :D
m
masuurik

Kas see esilisa jäi kuhugi eelmise omaniku kätte? Võid pilti teha miuke ta varsti välja näeb kui enamvähem üle käind oled:)Usun,et võib parem saada:D.
Igatahes ole tubli.
l
Lada21053
Foorumi kasutaja

masuurik kirjutas:Kas see esilisa jäi kuhugi eelmise omaniku kätte? Võid pilti teha miuke ta varsti välja näeb kui enamvähem üle käind oled:)Usun,et võib parem saada:D.
Igatahes ole tubli.
esislisa on minu käes. ma võtsin ta ära kuna oli väga kehvasti paigaldatud ja vajab restaureerimist. kipsikruvidega oli paigaldatud ja pahtlist lahti.(kõvasti maad küntud:D)
l
Lithium
Foorumi kasutaja
Autod: Fu*k the rest, Lada is the best!

Postitus Postitas Lithium »

Tiivad tagant ära, ette originaal iluvõre, tagumised uksed linkidega, miskit paremad veljed, pütt võiks taga väiksem olla, mõned nipet näpet asjad veel aga kui üldse tiib panna siis see VFTS style tagutiib aga see kõik minu arvamus ! :)
Kasutaja avatar
GTA
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas GTA »

Miks need stanged kerest nii kaugele on aetud? Kuidagi kummaline näeb välja.
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Kasutaja avatar
MuKi14
Foorumi kasutaja
Autod: 2106

Postitus Postitas MuKi14 »

tagastange rõvedalt väljas :D Muidu paistab normull pill.
l
Lada21053
Foorumi kasutaja

GTA kirjutas:Miks need stanged kerest nii kaugele on aetud? Kuidagi kummaline näeb välja.
seda tahaks mina ka teada. :D Ma esimese lükkasin sisse tagasi et mõistlikum oleks.. vaja veel tagumine ka teha.. Stange oli tõmmatud viimase piirini kinnituse seest välja ja kinni keevitatud :(:o
k
kõrv
Foorumi kasutaja
Autod: e34, e39, 21051

Postitus Postitas kõrv »

võibolla sellepärast, et juhul kui avarii toimuks, siis "neelaks" stange võimalikult palju matsust, et mitte esipõlle/radikat ja muud manti mitte lõhkuda :)
Muskel kasvab rooli taga !
r
r6mpsik
Foorumi kasutaja
Autod: 21063

Postitus Postitas r6mpsik »

Kui esilisa alla ei pane ja müüma hakkad, siis olen ostja valmis :D ja edu ehitamisel tundub normaalne pill olevat:D
l
Lada21053
Foorumi kasutaja

Uurisin natuke Masuuriku juttu ja asi üsna õige aga hind väga palju ei kukkunud.
veljed müügis. 350€ ja tingi.
rehvid hetkel peal kahel 225/35 r17 ja teisel kahel 225/45 r17. rehvimuster kannatab veel sõita kindlasti ühe suve- võimalik et rohkemgi .
keskava rõngad puuduvad, 2 kapslit puuduvad, kui vaja siis kaasa kaks vaheflansi.
esineb kriime ja ühel velje kodaral on äärekivi vms jälg.

ootan vastukaja.
m
masuurik

Eks hinna määrab müüa,aga sellise hinnaga jäädgi müüma.Need hiina poolplastik sulamist veljed on maksimaalselt väärt 250 eurot.Rehvidega koos üle 300 küsida ei ole mõtet.Selle 300 hinnaga peaks veljed olema raudselt laki ja värvikahjustusteta ning tikksirged ja koos kõigi kapslite ...Oleks originaal saksa veljed,siis veel.
Suletud