! | Sõnum kasutajalt: reiner |
Teemat on hüpitatud. |
Laitse rajapäev 16.10.2011 - Edukalt toimunud! Lisatud ajatabel!
Laitse rajapäev 16.10.2011 - Edukalt toimunud! Lisatud ajatabel!
Korralik kruusapäev nüüdseks seljataga. Kui välja jätta paari pisikest tõrget, siis üritus läks minu silmis üle ootuste hästi! Kõik kes tahtsid, ning kellel tehnika vastu pidas said loodetavasti mõneks ajaks oma "kruusa isu" täis sõidetud.
Kõige suurema ämbriga tundub, et sain ise hakkad. Siin kohal vabandaks kõik diplomi saajate ees.
Ilm oli maksimaalselt parim, mis vist olla sai arvestades viimase aja ilmasid. Seltskond super nagu alati - tänu teile see üritus üldse toimuma sai!
Muidugi ka suur tänu kõikidele abilistele: Helen, Brit, Puzup, Walter, Mikk, Hendu, Priidic, Kytt, Atzkarik..
Loodan, et kõik jäid rahule ja kohtume loodetavasti varsti jälle!
Reiner.
Kõige suurema ämbriga tundub, et sain ise hakkad. Siin kohal vabandaks kõik diplomi saajate ees.
Ilm oli maksimaalselt parim, mis vist olla sai arvestades viimase aja ilmasid. Seltskond super nagu alati - tänu teile see üritus üldse toimuma sai!
Muidugi ka suur tänu kõikidele abilistele: Helen, Brit, Puzup, Walter, Mikk, Hendu, Priidic, Kytt, Atzkarik..
Loodan, et kõik jäid rahule ja kohtume loodetavasti varsti jälle!
Reiner.
Lower your standards and you'll never be disappointed!
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Minu jaoks esimene ja viimane selle-aastane üritus külastatud.
Vahva oli vanade sõpradega taas korrraks kokku saada ja nats maast-ilmast juttu puhuda
.
Ilm oli kahjuks nats kõle, aga selline ta on see eestimaine sügis.
Kaugel siis lumi, lörts ja muudki kahtlased teeolud... Rajapäev oligi väga hea treening neile, kes jätkuvalt tahavad end autoroolis ka libedamal ajal kindlalt tunda.
Niisiis põgenengi külma eest taas ära soojale maale, kus talvised karmimad ilmad just sellised nagu eile Laitses tunda võis. Eks näeme veel, sest pole mul plaanis tollele maale igaveseks jääda ja loomulikult meenutan, et Euroopa piirid ja ühe majakese uks on jätkuvalt valla ka siit lõunapoole liikujatele
. Kes aimab, millest jutt, see aimab...
Nägemiseni!
Selle pildi pealkirjaks võiks olla - "Oi, pagan, millega ma hakkama sain..."
Tegelikkuses pole elu nii hull midagi
. Pilt võib väga petlik olla.
DSC02563.JPG-thumb.jpg
Vahva oli vanade sõpradega taas korrraks kokku saada ja nats maast-ilmast juttu puhuda

Ilm oli kahjuks nats kõle, aga selline ta on see eestimaine sügis.
Kaugel siis lumi, lörts ja muudki kahtlased teeolud... Rajapäev oligi väga hea treening neile, kes jätkuvalt tahavad end autoroolis ka libedamal ajal kindlalt tunda.
Niisiis põgenengi külma eest taas ära soojale maale, kus talvised karmimad ilmad just sellised nagu eile Laitses tunda võis. Eks näeme veel, sest pole mul plaanis tollele maale igaveseks jääda ja loomulikult meenutan, et Euroopa piirid ja ühe majakese uks on jätkuvalt valla ka siit lõunapoole liikujatele

Nägemiseni!
Selle pildi pealkirjaks võiks olla - "Oi, pagan, millega ma hakkama sain..."
Tegelikkuses pole elu nii hull midagi

DSC02563.JPG-thumb.jpg
Meitele ka meeldis. Sai palju õpitud:
1. Auto käitub kruusal hoopis teisiti kui asfaldil.
2. Tagaots ei ole enam stabiilne, kui amordid surnud on.
3. Pidurdada tuleb varem, kui kurvis sees olles.
4. Autot ei maksa anda konkurendile
5. Kütusefilter ei ole iluasi.
Kõik, kes korraldusega tegelesid, olid tublid. Aitäh!
1. Auto käitub kruusal hoopis teisiti kui asfaldil.
2. Tagaots ei ole enam stabiilne, kui amordid surnud on.
3. Pidurdada tuleb varem, kui kurvis sees olles.
4. Autot ei maksa anda konkurendile

5. Kütusefilter ei ole iluasi.
Kõik, kes korraldusega tegelesid, olid tublid. Aitäh!
Teeme tööd aeglaselt, aga see-eest sitasti...