lada ei käivitu!!!???

lada ei käivitu!!!???

Audio, elektrisüsteem, turva
m
madis1080
Foorumi kasutaja
Autod: Et kommenteerida teiste Ladasid ja kunagi mõned juppid Ladale maha müüa.

Postitus Postitas madis1080 »

Esimene silinder ÜSS panna ja siis vänta edasi tagasi edasi tagasi keerates otsida koht kus esimese küünla süütejuhe teeb plaksu vastu mootorit. Ja siis võib hästi sutsuke tagasi keerata ja kokku panna. Kui mootor hästi ei käi võib natuke haaval otsida kohta kus mootor kõige paremini tööle hakkab.
p
Peenestaja
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas Peenestaja »

mul on jagaja paigast ära et kuidas selle õigeks panna ? vno ma ei tea enam ise ka mis mul seal valesti on sest ma võtsin jagaja välja ja ss pani suvaliselt selle tagasi.
k
kõrv
Foorumi kasutaja
Autod: e34, e39, 21051

Postitus Postitas kõrv »

kontaktivabale jagajale ei ole see hea, kui sädet proovitakse ilma küünlata vastu keret, ehk sis piibust otse massi - see ei tee kommukale head :) (lihtsalt nii olgu mainitud)
Muskel kasvab rooli taga !
p
Peenestaja
Foorumi kasutaja

aga kuidas ma saaks ss paika selle?kaanel on kolm kriipsu ja sellega saab mingil ääral paika aga kuidas ma jagaja v selle paika saan?
m
madis1080
Foorumi kasutaja

Keerad jagaja lahti ka keerad kummale poole tarvis. Seda ei mäleta milline neist üss oli.
p
Peenestaja
Foorumi kasutaja

eino kui ta surnud seisus on et kuidas ma selle jagaja paika panen, et kuidas ma selle täpselt õigesse kohta saan?
m
madis1080
Foorumi kasutaja

Seda ma räägingi et võtad küünla juhtme ja kontrollid nagu sädet, samal ajal liigutades väntvõlli edasi tagasi. Mingil hetkel peab juhtme sädeme lööma ja siis ongi koht kus peab olema silindris Üss ja jagajas see sädeme koht.
p
Peenestaja
Foorumi kasutaja

ma võtsin ju kogu võlliga jagaja välja et see võll on ka vels soontes et kuidas ma selle paika saan ja kui ma nii proovik ss ta rikkuks jagajat.
p
Peenestaja
Foorumi kasutaja

nüüd tuli selline probleem et ükski tuli ei põle, isegi pidurituled ei põle, mis viga võib olla ja kaitseplokkis 1. kaitse mille jaoks see on(18A)?
Vasta