Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Vahepeal ei ole lihtsalt kirjutanud, kuna pole lihtsalt seda aega...
aga aga...käisin nädalavahetusel "keevitamas" , päev otsa nikerdasin seda kui teist ja lisan ka ühe pildi:
Ikka julgemalt võib lasta, sellist lappi põhjale keevitades võib selle ka lihtsalt augu peale panna ( st. lapp on suurem kui auk) pärast põhjaalt teed hermetsiga ja pigiga üle ja korras.
Pind peax olema jah suht puhas ja soovitan kasutada suht madalat voolu .Voolu tugevus võiks jääda nii 2 kuni 3 astmevahel ja vastavalt sellele ka traadi ette ande kiirus paika sättida, et düüsi kinni ei põletaks.
Panin pildi ,et elavdada teemat... aga keevitasin alguses küll proovi tüki peale, jäi nagu suht koht. See pilt on juhi jalgealune. keevitasin elektrood keevitusega " Herkules" firma. Ajas asja nagu ära, päris professionaalset keevitust ei hakkagi taga ajama hetkel.
Ma ei tea, kas see pleki kohta ka kehtib, aga paksema metalliga õpetati meid elektroodiga umbes 45 kraadise nurga all hoides "U" kujulisi liigutusi tegema. Kaarjalt vasakule-paremale "U" põhja poole liikudes.
Praegu tundub, et on üritatud sirge joonena tulistada.
Ostan ükskõik mis seisukorras "Togliatti" kirjaga esiebleeme.
Iisaku jutt õige, ka mind on selliseid võtteid kasutama õpetatud. Kuigi, elektroodiga auto plekki keevitada on ikka pain in the as*...
Ise olen proovinud paiga võimalikult täpseks ajada, et istuks väga täpselt. Siis on vähem ohtu, et auk sisse põleb. Ja puhastanud olen eelnevalt pinnad relaka otsa käiva traatharjaga, lihvimiskettaga lased plekki ju järjest õhemaks, pärast raskem keevitada.
Ja kas nii ongi või ainult mulle tundub, et voolu oleks nagu vähevõitu ? Keevis pole mitte läbi sulanud vaid peale kasvatanud järjest.
Tere foorumlased!
Esiteks häid pühi muidugi kõigile!
Teiseks pean peale jõule garaaži tühjaks tegema, see ei ole ainuke põhjus, miks olen vastu võtnud otsuse oma masinast loobuda. Nii et pane oma treiler valmis ja tule järgi. Asub kristiines mooni tänava paraleelis.