Lisan ka oma küna siis siia. Mõttes mõlkus ammu, et tahan endale retroautot. Mõte sai teoks paar nädalat enne minu sünnipäeva ja praegu seisab auto juba tädi juures garaaži ees

Küna siis sellepärast, et minu hoolitsevad käed ei ole seda autot veel taastama hakanud. Nagu piltidelt näha, siis enam- vähem sellisena oli ta ostuhetkel: parem karbiäär on läbi roostetanud kuid vaheplekk on okei, kuid alumise osa kohta ei oska veel õelda, ustel on esimestel nurgad veidi läbi roostetanud,mootor õline ehk siis 1,2 ja 44kw

Plaanidest veel niipalju, et kavatsen jätta auto originaalilähedaseks. Tuuningut ei tee. Piltidel siis auto müügikuulutuselt pärit piltidel:

Unustasin fotoka võtta ja seetõttu ei ole sisust veel pilte teinud...
Nädalavahetusel sai veidi nokitsetud ja eemaldasin vana vettinud mati ja välja tuli, et juhi ja kõrvalistuja jalgade all on mõned augud ja siduri ja piduri pedaalide all on üks 8*8 cm auk :S, tagumine osa autost on isegi heas korras(loe: paremas kui esimene osa.), põrkeraual likvideerisin roosteplekid ja alt tuli ilus läikiv kroom välja, mitte täiuslik aga ikkagi ilus. Istmed võtsin välja ja tegin puhtaks, kõige lõpuks pesin ka auto puhtaks- näeb isegi nunnu välja ja värv on hoopis teine(huvitav?)kuigi rooste on viinud parema karbi ääre koos uste nurkadega. Piltidel tundub, et ka vasak tagumine tiib vajab vahetust aga see on pori ja tegelikult asi nii hull ei ole.
Jätkan uuendamist ja parandamist ning taastamist nii palju, kui jaksan, aga esmapilgul tundub, et jaksan tegutseda ainult nädalavahetustel.
Lõppsõnaks ütleksin, et mul on hea meel liituda Ladaklubiga