Naine on haige ja lamab voodis teki all ning mees püüab ise lõunasööki valmistada. “Kallis,” hüüab mees köögist, “ma otsin pipart ega suuda seda kuidagi leida! Kuhu sa selle pannud oled?” “Küll sa oled ikka käpard!” pahandab naine. “Pipar on ju kolmandal riiulil kakaokarbis, karbil on veel kleebis, millele on kirjutatud “sool”. Jumal, kui saamatud need mehed ikka on…!”
Mees kahtlustab oma naist truudusetuses.
Ta teatab, et sõidab komandeeringusse, ise aga peidab end rõdule.
Natukese aja pärast saabub naise juurde naabrimees ja nad sulguvad magamistuppa.
Mees hiilib magamistoa ukse taha ja jälgib toimuvat lukuaugust.
Naine võtab end kiiresti riidest lahti ja heidab voodisse.
Naabrimees võtab seljast särgi, püksid ja aluspüksid ning riputab need ukselingi külge, kattes lukuaugu kinni.
“Kurat küll!” mõtleb mees kukalt kratsides. “Jälle ma ei näe, kas ta petab mind siis või mitte!”
Tehnika lolli käes on vanaraud!
Autosõit on nagu keeleoskus – seda tuleb praktiseerida; lõputult praktiseerida.
Maiustuse asemel istusid seal sees hoopis aga kaks prussakat, kes kaarte mängisid. Vaatasid siis mulle otsa ja üks neist röögatas ülbelt, pane uks kinni rsk, külm hakkab!
Kuri aimdus puges hinge. Kui esimesest shokist üle sain, siis asusin teisi uksi avama.... 19 tühi, 20 tühi, 21 tühi... Läksin 18nda juurde tagasi ja protesteerisin, "Kuulge kuulge, te olete kõik kommid ära söönd, see on röövimine!"
Pikemate vuntsidega prussakas leebus väheke ja ütles, et me 24´ndasse jätsime sulle omaltpoolt kingituse, "Häid Jõule!"
Kui ukse lahti tegin, oli seal kolm surnut kärbest, natuke küpsisepuru ja loik mingit lima...
...krdi värdid...
Pettunult suundusin uuesti 18´nda ukse taha, et neilt selgitust nõuda aga uks oli kinni tõmmatud. Seest kostis tümakat ja naeru. Pidu käis. Ilmselt olid nad mõne liköörikommi kallale asunud. Ootamatult lendas luuk lahti, sealt pistis prussakas pea välja ja pani rõõmsa roobi maha. Mind silmates tõmbas aga selle kähku kinni tagasi.
Panin kõrva vastu ust ja kuulatasin. "Oot kuule, ära tõmba kinni, ma lähen teen akna peal suitsu. Teine vastas, "ei lähe kuhugi, töll passib seal, ma just nägin".
Seepeale koputasin aga ust ei avatud. Koputasin uuesti. Ikka ei avatud. Proovisin ust avada aga nad olid selle millegagi blokeerinud või hoidsid seda seespoolt kinni. Igatahes helistan ma nüüd Lukuabisse, ehk nemad saavad selle lahti.
Tehnika lolli käes on vanaraud!
Autosõit on nagu keeleoskus – seda tuleb praktiseerida; lõputult praktiseerida.