Huumorinurk...

Huumorinurk...

Jutud vabal teemal / huvitavad pildid ja viruaaltuuning
Vasta
Kasutaja avatar
lada420
Foorumi kasutaja
Autod: ВАЗ 2103
Kontakt:

Postitus Postitas lada420 »

Vene saatkonna töötaja ilmselt tahab endale bmw'd
Pilt
Kasutaja avatar
viaccess
Foorumi kasutaja
Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
Kontakt:

Postitus Postitas viaccess »

Jupid Venemaalt!
w
Walter
Ladaklubi Liige
Autod: 2x2105,Y60,Paskaak.

Postitus Postitas Walter »

MännikuLaiali.
Kasutaja avatar
SexSix
Foorumi kasutaja
Autod: 013

Natuke reklaami.

Postitus Postitas SexSix »

Kasutaja avatar
Kytt
Ladaklubi Juhatus
Autod: 4x2102, Jeep & Toyota

Postitus Postitas Kytt »

Mu vene keel pole just kõige parem, aga see millest ma aru sain oli küll puhas kuld :D
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... v-IHYmH-qU
Kasutaja avatar
SexSix
Foorumi kasutaja

Sõber otsib mulle Ethiopiast naist?

Uus
HELLO
Kuidas teile täna, Minu nimi on kasuks, ma leidsin oma profiili ja sain huvitatud, ma tahaks rohkem teada teile. võite saata läbi minu era e nii et ma saaks saata teile minu pilte ja ütlen teile rohkem minust (tambafavor@yahoo.com) sinu sõbralik,

soodustada

HELLO
How are you today ,My Name is favor, I came across your profile and got interested, i will like to know more about you. you can mail through my private email so that i will be able to send you my pictures and tell you more about me(tambafavor@yahoo.com) yours friendly,
favor
Kasutaja avatar
sansa
Ladaklubi Liige
Autod: BA3 2101, 2105,21013, Viamobile

Postitus Postitas sansa »

Žiguliga juba igav ei hakka.
Kasutaja avatar
SexSix
Foorumi kasutaja

k
kopec
Foorumi kasutaja
Autod: japs

Postitus Postitas kopec »

Avaldan südamest kaastunnet kõigile, kes said seoses maailmalõpu ärajäämisega sügava pettumuse osaliseks.
Vahest läheb mõni teinekord edukamalt.:)
Ära osta omale autot,mida sa lükata ei jaksa!-Al Bundy
h
hautz
Autod: 2x lada2101

Postitus Postitas hautz »

.._____
./_____\ -KOPIKAS :)
(OIIIIIIO)
.U........U
v
vfts
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas vfts »

iisak kirjutas:Kus huumor on? Pool ebay-d sellist jura täis.
+1

Ja kus sinu huumor on? See on nimelt huumori teema ja sinu postitus polnud teps mitte humoorikas.
Ladaklubi meeskond.
e
exideN
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2103

Postitus Postitas exideN »

seoses huvitavate inimestega. Ehk siis panin oma jääraja pilli müüki , ja 2 väga naljakat inimest on ligi tulnud:D
Esimene huviline pakkus mulle ANTITIIBA siksi vahetuseks - täiesti naeruväärne , hinna vahe ning kuhu ma panen selle kui auto läinud ? Kapi otsa vä ? :D . Ja ja teine huviline tegi telefonile ROTIKA, no mis seal ikka helistasin tagasi siis , ja pakkus vahetuseks mingit säästu lauaarvutit , ütlesin siis et pole huvi et soovin no raha 250 eur + tingi , ja siis seletas et tal ema haige ja raha puudus ja värki , kurat kui ladaga tegeled siis peab ikka midagi rahakotis olema :) , Aga jahm , see vastamata kõne oli küll ülekõige ;)
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

Juhataja läheb personalijuhi juurde uurima, et palju ka uuele töökohale CV-sid laekunud on.
Personalijuht osutab näpuga lauale, kus on umbes 10cm paksune CV-de hunnik.
Juhataja mõtleb hetkeks ja võtab siis mingi pool pakki CV-si ja viskab aknast välja.
Personalijuht küsib imestunult, et miks sa nii tegid.
Juhataja vastab:" No selliseid meil ka vaja pole, kellel kohe üldse ei vea"
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Kasutaja avatar
overspeed
Foorumi kasutaja
Autod: Omapärane Vene Tehnika
Kontakt:

Postitus Postitas overspeed »

Head uut Aastat Köigile !
.
.
.
Ehk aitab alljärgnev vast avanenud elektrituruga toimuvast paremini sotti saada ning sellega leppida. Nimelt on siin töene ning ilustamata versioon näiteks selle kohta, miks hööglambid välja suretati. Üllatuslikult pole süüdi mitte energeetikud, vaid füüsikud. No ja matemaatikud. Ja möningasel määral ka politseinikud.

Aga lühidalt on lugu järgmine:

Ühe suurema vöi ka väiksema kaliibriga sümpoosiumi käigus juhtusid ühes hotellitoas koos napsi vötma kolm teaduste doktorit: kaks füüsikut ja matemaatik. Köik meesterahvad. Istuvad, vestlevad intelligentselt ja siis korraga pöleb laelamp sirinaga läbi. Et ainsa valgusallikata kiskus atmosfäär sellise kosseisuga seltskonna jaoks pisut perversselt romantiliseks, helistati, kuhu vaja. Tuli tunkedes mees, vabandas, ronis jalgupidi toolile (kingad võttis enne jalast), kruttis vana pirni välja, ulatas selle füüsikule, kes selle örnalt lauale pani, siis kruvis remondimees tunketaskust vöetud uue ja funktsioneeriva asemele, ronis tooli pealt alla, pani kingad jalga, soovis doktoritele kena olemist ja lahkus.
Matemaatik soojendab paksu pöhjaga konjakiklaasi kahe peo vahel ja küsib topsivendadelt, ise peaga laua poole rehmates – "Aga kas te teadsite, et kui lambipirn suhu toppida, niiet sokkel väljaspoole jääb, siis kätte seda sealt enam ei saa?" Mölemad füüsikud elavnevad ja kinnitavad, et see on kahtlemata linnalegend ja füüsikaliselt nonsens – kui sisse läheb ja vahepeal mass ja ruumala ei muutu etc etc – peab ka välja tulema! Ilmselt on oma roll ka joodud konjakil, et üks füüsikutest kahmab laua pealt läbipõlenud pirni ja lükkab selle endale suhu. Välja aga see sealt enam ei tule (kontrollitud ja teaduslik fakt!).
Paus. Tellitakse takso ja söidetakse traumapunkti. Taksojuht kööritab peeglist pirniga venda, aga küsida midagi ei julge. Jõuavad traumapunkti. Algul ei saa vastuvötus valveöde mitte millesti aru, sest need kaks, kes rääkida saavad, räägivad korraga. Löpuks näitavad talle kannatanut. Naerukrampides väänlev öde ei ole muuks suuteline, kui viipab neile ebamääraselt kirurgi kabineti suuna kätte. Kirurg on ilmselt elunäinud mees, vajutab raksatusega lambiga vennikese kuklal mingeid punkte, suu läheb veel rohkem pärani ja lamp tuleb välja. Ainult pea on veidralt kuklas ning suu ei lähe kinni. Kirurg rahustab kolmikut, et nii peabki olema - reflektoorsete retseptorite ajutine paralüüs etc etc : 30-40 minuti pärast taastub kogu motoorika täies mahus, tüsistusi pole kunagi.
Lahkuvad, istuvad taksosse. Teine füüsik keerutab eemaldatud pirni käes: „No ei ole selline asi vöimalik” Ja lükkab lambi endale suhu. Takso keerab ringi, sisenevad traumapunkti, töstavad valveöe pörandalt üles, lähevad kirurgi juurde, kes vilunult kukla kallal raksutades annab neile ühtlasi teada, mida ta arvab idikatest, kes endale öösiti lambipirne suhu topivad, vötavad pirni kaasa ja lahkuvad.
Taksojuht kööritab kahte pärani löugadega venda tagaistmel ja söandab löpuks küsida, et milles asi. Matemaatik seletab. Kougib isegi pirni taskust välja. Taksojuht ei usu.... Keeravad takso ringi, söidavad traumapunkti. Öde ei anna sedakorda enam sellevörragi rahustada, et ta iseseisvalt püsti püsiks. Kirurg eemaldab taksojuhi suust lambi ja lööb selle kanna all puruks sönadega:” Muidu rsk jäätegi mul siin hommikuni käima!”
Söidavad tagasi hotelli poole. Et taksojuhi pea on pärani löugade töttu kuklas, siis märkimisväärset kiirust ta muidugi arendada ei saa. Politseijaoskonnale liginedes äratab teosammul liikuv takso aga könniteel suitsetava mundrikandja tähelepanu ja see viipab käskivalt auto seisma. Kummardub, vaatab autosse ja küsib: „Ja kuhu sa neid imbetsille vead???” Ainuke, kes rääkida saab, on matemaatik ja see muidugi protesteerib: „Mis kuradi imbetsille, siin autos on kolm teaduste doktorit!” Ja räägib vömmile üldjoontes kogu loo ära. Politseinik keelab neil edasi söita ja siseneb jaoskonda. Hetke pärast kustub seal valgus. Politseinik väljub, avab takso tagumise ukse ja pressib ennast jöuga füüsikute körvale. Suust paistab tal hööglambi sokkel. Keeravad ringi, söidavad traumapunkti. Öde leti taga nad elustada ei püüagi – joonelt kirurgi juurde. Koputavad uksele ja kirurg avab – endal pea kuklas ja suu pärani lahti.
Arrogance diminishes wisdom.
p
Predator2005
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 2107, VAZ 21214, Vectra C, Honda CB600F
Kontakt:

Ei ole vist huumor aga lihtsalt ilus video(ei teadnud kuhu veel panna)

Postitus Postitas Predator2005 »

VABANDUST ÕIGEKIRJA EEST!!!
MINU SPONSOR- LIIKLUSPOLITSEI!!!!!!
Kasutaja avatar
SexSix
Foorumi kasutaja

...mul sigull mädaneb aiaääres nunber ***AUT...:D
w
Walter
Ladaklubi Liige