Ma poleks sellist tulemust oodanudki, et kaks autot mis sõidavad kiirusega 50 miili tunnis üksteisele otsa, lähevad ainult sama kortsu kui üks auto kiirusega 50 miili tunnis seina sõidab. http://tv.delfi.lv/video/5cTtsxR2/
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Kohtuvad Sõõrumaa ja Kruuda.
Kruuda:
- Tead, ostsin sellise elevandi, et hoia ja keela. Täitsa lõpp!
- Elevandi? Milleks?
- No sa kuula vaid! Iga jumala hommik niidab ta mul maja ümber muru. Valmistab hommikusöögi. Siis viib lapsed kooli. Pärast toob tagasi. Siis aitab neil koduseid töid teha. Öösel valvab maja. Uskumatu!
- Ei saa olla! Ja see on elevant?
- Elevant.
Sõõrumaa vaikib pikalt. Ütleb siis:
- Kuule, müü ta mulle maha, mul oleks just sellist tarvis.
- No jäta nüüd, kes siis sellist elevanti müüb.
- 100 milli.
- No hea küll - raske südamega teen selle tehingu.
Mõne aja pärast kohtuvad ärimehed taas.
Sõõrumaa:
- Kuule, ma ei jaga su elevandiga matsu ära.
- Mis temaga siis on?
- Ta on vähe imelik. Trampis mul maja ümber muru ja lilled ära, teeb nii koledaid hääli, et ehmatab kõik inimesed poolsurnuks, seda ka öösiti, külalistemaja lammutas ära, aga täna alustas häärberi lammutamist...
Kruuda on mõnda aega vait. Vastab siis:
- Asjata sõimad elevanti, Urmas.
- Ee... miks?
- Nii sa teda maha küll ei müü.
väga hea... kuid usutavam oleks olnud, kui sõõrumaa asemel vestleks endine põlluminn Ivari
Tema kohta kohe selline lugu oli:
Läheb tulevane põllumaj. minister Padar siis linna ja kohe Keskturule. Just saabus värske partii Äntu sohvoosi tibupoegi müügile, töntsab siis Padar sinna ja küsib: palju maksab karp tibusid? Müüa vastab: 12 rubla. Padar kohe raha letti ja tibud kaasa. Läheb nädal mööda ja sama müüa vaatab, Padar uuesti turul ja sörgib kurvalt leti poole. Padar küsibki, et: kas teil veel on neid tibupoegi? Müüa: 1 karp on, aga mis siis eelmistega juhtus?
Padar mornilt: " Ei tea isegi - kas istutasin liiga sügavale või kastsin üle..."
bmw-club foorumist. Tegu pole küll huumoriga, kuid muigama ajab küll.
Aga veel selline juhtum...kuidas teie käituksite, kui lähete autole remonti järele ja tee peal näete, kuidas kogu töökoja pande teie autoga teist mööda paneb, töölised kõik õliste tunkedega sees. Arvatavasti tulevad kusagilt lõunalt, sest kellaaeg selline Minuga juhtus selline lugu ühes üsnagi tuntud BMW-sid remontivas kohas Tallinnas.