* Su toataimed elavad ja õitsevad ning ükski neist ei kõlba suitsetamiseks.
* Seks ühekohalises voodis ei tule kõne allagi.
* Su külmutuskapis on rohkem toiduaineid kui õlut.
* Kell on 6 hommikul. On ärkamise, mitte magamamineku aeg.
* Sa kuuled oma lemmiklaulu klassikaraadiost.
* Su sõbrad abielluvad, mitte ei «käi».
* 120 päeva asemel on sul 28 päeva puhkust.
* Mõiste «korralikud riided» ei tähenda enam puhtaid teksasid ja pusa.
* Sina oled see, kes helistab politseisse, kui kusagil muusika liiga kõvasti mängib.
* Vanemad sugulased tunnevad ennast sinu kuuldes täiskasvanute nalju rääkides mugavalt.
* Sa ei tea, mis kell kiirtoidukohad kinni pannakse.
* Su auto liisingumakse tõuseb ja kindlustusmakse langeb.
* Su koer on teaduslikul dieedil, mitte ei söö kiirtoidu jäätmeid.
* Diivanil magamine paneb selja valutama.
* Sa teed lõunauinakuid.
* Õhtusöök ja kino ongi kogu väljaskäimine, mitte ainult sissejuhatus.
* Apteegis käid sa ibuprofeeni ja söetablettide, mitte rasedustesti või kondoomide järel.
* 50kroonine veinipudel ei ole enam «päris hea kraam».
* Sa sööd hommikusöögi ajal hommikusööki.
* «Ma ei jõua enam nii palju juua, kui vanasti» asemel ütled sa «Ma ei joo enam kunagi nii palju».
* 90% ajast, mis sa arvuti ees istud, kulutad sa tõesti töö tegemiseks.
* Sa jood enne baari minekut kodus selleks, et raha kokku hoida.
* Kui sõbranna teatab, et ta on rase, siis sa õnnitled teda, mitte ei küsi, et kuidas kurat see nüüd juhtus.
Boonus.
Sa loed terve nimekirja läbi ja otsid paaniliselt üht punkti, mis sinu puhul ei kehti. Sa ei leia seda. Siis saadad sa selle nimekirja aadressi paarile vanale sõbrale, sest sa tead, et see meeldiks neile ka.
Ära osta omale autot,mida sa lükata ei jaksa!-Al Bundy
Olen juba kaua kahtlustanud, et mu naine petab mind.
Tihti juhtub, et tema mobla heliseb, tema aga vaid vaatab telefoni ja katkestab kõne sellele vastamata.
Sageli on ta "tüdrukutega" väljas, ja kui küsin milliste tüdrukutega, siis on need alati töökaaslased, keda ma ei tunne. Olen püüdnud jälgida aknast, kui ta taksoga koju saabub, kuid alati tuleb ta viimase kvartali jala.
Eile õhtul otsustasin siiski olukorda uurida. Jäin varitsusse meie korteri lähedal oleva pargi põõsastesse, maskeerimisülikond seljas ja püss käes. Pika ootamise peale peatus lähikonnas mersu, milles mu naine suudles kirglikult mulle tundmatut meest. Hiilisin peitu oma auto taha, et end mitte välja anda.
Seal kükitades märkasin rooste algeid oma auto tagumise koopa äärel.
Kas ma peaks teie meelest vahetama autol terved tagatiivad või aitab koopaservadest?
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme