käisin eile ja vaatasin asja üle. ehtne see ei ole jah seega mul on ivake häbi (häbi on aga ei tunne) et ma ei näinud seda siis kui pilti tegin. "tagauks" on tekitatud musta kleepsuriba abil kuid väga korrektselt mis jätab üpris proffessionaalse mulje.Algselt postitas: GTA
moosic: On need markeriga joonistatud või mis?:D Ehtne see küll pole:D
Huumorinurk...
Huumorinurk...
-
mmoosmoosik
- Foorumi kasutaja
- Autod: ei ainsatki ladat enam !
-
gGhostRider
- Foorumi kasutaja
Vana mutike läheb arsti juurde: "Andestage, kuid mul on väikesed probleemid kõhugaasidega. Noh, kui aus olla, siis tegelikult need mind väga ei häirigi, nad on hääletud ja ei haise kunagi. Kas te teadsite näiteks, et selle aja jooksul, kui ma siin kabinetis olen olnud, olen ma vähemalt 10 korda peeretanud?! Te ei saanudki seda sellepärast teada, et need olid vaiksed ja ei haisenud!"
Arst vastab: "Selge, võtke siis retsept sellele ravimile ja tulge kahe nädala pärast tagasi."
Kahe nädala pärast on mutike tagasi: "Kallis doktor," alustab ta oma juttu, "ma ei tea mis tablette te mulle küll kirjutasite, aga mu peer, kuigi ta ikka väga vaikselt tuleb, on hakanud koledal kombel haisema."
"Tore!," ütles arst. "Haistmise saime teil korda, hakkame siis kuulmisega tegelema!"
[Muudetud: 19.7.07 GTA]
Arst vastab: "Selge, võtke siis retsept sellele ravimile ja tulge kahe nädala pärast tagasi."
Kahe nädala pärast on mutike tagasi: "Kallis doktor," alustab ta oma juttu, "ma ei tea mis tablette te mulle küll kirjutasite, aga mu peer, kuigi ta ikka väga vaikselt tuleb, on hakanud koledal kombel haisema."
"Tore!," ütles arst. "Haistmise saime teil korda, hakkame siis kuulmisega tegelema!"
[Muudetud: 19.7.07 GTA]
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
K: Mida teeb blondiinist sekretär värske koopiaga?
V: Läheb toob originaali ja otsib, et koopial kirjavigu poleks:P
V: Läheb toob originaali ja otsib, et koopial kirjavigu poleks:P
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
Sakslane, jaapanlane ja eestlane istuvad saunas. Järsku on kuulda piiksumist. Sakslane vajutab oma randmele ja piiksumine lõpeb. Ta selgitab: "See oli mu piipar, väike mikrokiip on naha all." Mõni minut hiljem hakkab aga kellegi telefon helisema. Jaapanlane tõstab uhkelt peopesa kõrva äärde ja räägib oma jutud ära. Pärast teatab võiduka näoga: "Meie firma viimane mudel, mikrokiip on lihtsalt peopesas ja kõik."
Eestlane hakkas nihelema ja tundis end tehnikas mahajäänuna. Kuid ega siis teistele alla saa jääda. Ta vabandas end, ja läks WC-sse. Mõned minutid hiljem naases ta WC-st pool meetrit paberit kannikate vahelt tolknemas. Kui teistel imestusest suu lahti kukkus, käratas eestlane pahaselt: "Mis te passite, pole ennem näinud kuidas faksi saadetakse või??!!"
Eestlane hakkas nihelema ja tundis end tehnikas mahajäänuna. Kuid ega siis teistele alla saa jääda. Ta vabandas end, ja läks WC-sse. Mõned minutid hiljem naases ta WC-st pool meetrit paberit kannikate vahelt tolknemas. Kui teistel imestusest suu lahti kukkus, käratas eestlane pahaselt: "Mis te passite, pole ennem näinud kuidas faksi saadetakse või??!!"
-
iIndy
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 21011 -`80 (projekt), Nissan Primera 2,0 TD
- Kontakt:
Meenutusi Summercamp 2007, Hiiumaa,Heltermaa sadam.
Kuna Heltermaa sadamas oli mul piisavalt aega ringi vaadata ja kohalike oludega tutvuda siis jäi mulle silma selline pilt....
...
No aru ei saanud,kas oli nüüd mees kingadest välja tõstetud või hüppas mees ise kingadest välja...
...
Või oli see äkki euroabi Phare programmi raames hiidlastele...
Oli, mis oli aga nelja tunni jooksul kingad omanikku ei leidnud ja nii nad sinna jäidki...
[Muudetud: 23-7-2007 Indy]
Kuna Heltermaa sadamas oli mul piisavalt aega ringi vaadata ja kohalike oludega tutvuda siis jäi mulle silma selline pilt....

No aru ei saanud,kas oli nüüd mees kingadest välja tõstetud või hüppas mees ise kingadest välja...

Või oli see äkki euroabi Phare programmi raames hiidlastele...

Oli, mis oli aga nelja tunni jooksul kingad omanikku ei leidnud ja nii nad sinna jäidki...

-
gGhostRider
- Foorumi kasutaja
- arvi100
- Ladaklubi Auliige
- Autod: Vaz 2101'73 - Lada 1300 SL'85
Teinepool telefonitraati olev miilits nägi välja selline:Algselt postitas: tiit
http://www.hullumaja.com/?pg=main&i=32098

Masin on kasin - Grigori Šaakašvili
-
gGhostRider
- Foorumi kasutaja
-
gGhostRider
- Foorumi kasutaja
- Kytt
- Ladaklubi Juhatus
- Autod: 4x2102, Jeep & Toyota
ja siis veel väidetakse, et Eestis on kirjaoskajate protsent üks maailma kõrgemaid
http://www.kiire.ee/?a=2&b=15002

KOLONEL MAJORILE:
"Kuule Smith, homme kell 9.00 on päikesevarjutus, mida ei juhtu iga
päev. Kogu isikuline koosseis platsile rivistada, et nad haruldast
loodusnähtust jälgida võiksid. Seletusi annan mina. Vihma korral, kui
nagunii midagi näha pole, koguge inimesed võimlasse."
MAJOR KAPTENILE:
"Koloneli käsul toimub homme kell 9.00 päikesevarjutus.
Vihma korral ei saa seda platsil näha, seepärast viiakse see
läbi võimlas, mida ei juhtu igapäev."
KAPTEN LEITNANDILE:
"Koloneli käsul toimub homme hommikul kell 9.00 võimla saalis pidulik
päikesevarjutus. Kui on vaja vihma, annab härra kolonel selle kohta
erikäsu, mida ei juhtu iga päev."
LEITNANT SEERSANDILE:
"Homme kell üheksa varjutab kolonel võimla saalis päikese, mida selge
ilmaga igapäev ei juhtu, vihma korral aga platsil."
SEERSANT KAPRALILE
"Homme kell üheksa toimub koloneli varjutamine päikese tõttu. Kui võimla saalis vihma sajab, mida ei juhtu iga päev, koguda kõik platsile."
"Kuule Smith, homme kell 9.00 on päikesevarjutus, mida ei juhtu iga
päev. Kogu isikuline koosseis platsile rivistada, et nad haruldast
loodusnähtust jälgida võiksid. Seletusi annan mina. Vihma korral, kui
nagunii midagi näha pole, koguge inimesed võimlasse."
MAJOR KAPTENILE:
"Koloneli käsul toimub homme kell 9.00 päikesevarjutus.
Vihma korral ei saa seda platsil näha, seepärast viiakse see
läbi võimlas, mida ei juhtu igapäev."
KAPTEN LEITNANDILE:
"Koloneli käsul toimub homme hommikul kell 9.00 võimla saalis pidulik
päikesevarjutus. Kui on vaja vihma, annab härra kolonel selle kohta
erikäsu, mida ei juhtu iga päev."
LEITNANT SEERSANDILE:
"Homme kell üheksa varjutab kolonel võimla saalis päikese, mida selge
ilmaga igapäev ei juhtu, vihma korral aga platsil."
SEERSANT KAPRALILE
"Homme kell üheksa toimub koloneli varjutamine päikese tõttu. Kui võimla saalis vihma sajab, mida ei juhtu iga päev, koguda kõik platsile."
Lower your standards and you'll never be disappointed!