...ja ärge jumala eest seda venda kommenteerige, sest muidu "lööb teid äike selgest taevast otse näkku"
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Autokaupluses...
Vanahärra vaatab Mercedest ja esitab siis küsimuse müügimehele:"Ilus auto aga kus on võtmekomplekt?"
Müügimees:"Kulla papi,kas Te vajate autot sõitmiseks või soovite remontimisega aega veeta?"
NB! Tegu on licalt lõbusate avataridega!!! Kellele on mikker kõrva juurde pandud, om paha läburaator jutukas
NB!!! Zajetz om niisamagi paha läburaator - talle ma mikrit eip viicind panna!
Enivei, kui keegi ka endast tahaks - andke teada
Militsionäär peatab liiga kiiresti sõitnud takso.
"Kuidas on teie nimi?" küsib ta juhilt rangelt.
"Zinieslawskowicz Rutzschilmonkei."
Militsionäär paneb aeglaselt pastaka taskusse tagasi ja käratab: "Hea küll,
seekord võid veel niisama edasi sõita.":D
Mees vaatab kodus sõbraga jalgpalli ja joob õlut. Äkki saab õlu otsa ning mees hüüab kohe naise järele:
"Naine, too mulle kohe poest õlut, muidu ei näe sa mind 3 päeva!"
Naine jookseb poodi ja on varsti õluga tagasi. Mehed joovad edasi ja vaatavad jalkat, jälle saab õlu otsa. Mees karjub jällegi: "Naine, too poest õlut, muidu ei näe sa mind 3 päeva!" Naine jookseb jälle poodi, toob õlut ja mehed vaatavad jalgpalli edasi. Õlu saab jälle otsa ja mees karjub naise järele: "Too mulle õlut, muidu ei näe sa mind 3 päeva!" . Mehe sõber aga ütleb naisele : "Miks sa lased ennast sedasi käsutada? Hakka vastu!" Naine ütleb oma mehele :"Ei too, mine too ise oma õlut."
Järgmine päev ei näe naine oma meest
Teine päev ei näe ka naine oma meest
Kolmandal päeval hakkab vasak silm vaikselt nägema.
Tartus, raekoja platsil, kogunes suur hulk inimesi poisi ümber, kel oli kümnesendine raha kurku kinni jäänud. Keegi ei osanud aidata. Siis ilmus mees, kes poisi jalgupidi üles tõstis ja raputas teda kuni raha kurgust välja kukkus. Poisi ema väga tänulik ja küsima, et olete arst või? Ei, vastas mees, ma töötan maksuametis.