SummerCamp 2011 23-24 juuli ! Edukalt toimunud !
SummerCamp 2011 23-24 juuli ! Edukalt toimunud !
-
mMikk
- Ladaklubi Liige
- Autod: VIS 23464-10
Laupäeval rajal toimuv on kooskõlastatud EAL-iga(nr 23071). Seega võivad startida ka need inimesed, kes omavad litsentsi või rahvaspordikaarti(kuid sellel üritusel ei kehti teile litsentsiga kaasnev kindlustus).
Tähelepanuks ka niipalju, et inimesed, kellele ma Rapla kardirajal tegin tehnilise kohapealt märkuse ei saa rajale, kui neil on asjad parandamata.
Tehnilist teostab minust pädevam isik ja edastan talle enda poolt tehtud märkmed. Seega autod korda või istute raja ääres.
Üritan ka võistlusjuhendi ülesse riputada.
Tähelepanuks ka niipalju, et inimesed, kellele ma Rapla kardirajal tegin tehnilise kohapealt märkuse ei saa rajale, kui neil on asjad parandamata.
Tehnilist teostab minust pädevam isik ja edastan talle enda poolt tehtud märkmed. Seega autod korda või istute raja ääres.
Üritan ka võistlusjuhendi ülesse riputada.
- Jonx
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101
- Kontakt:
Telkimise hind näopealt on puhkekoha tingimus. Ei ole igalpool ja alati nii nagu sa ütled. Olen sellel aastal neljas puhkekohas väljaspool Hiiumaad telkinud ja kõikjal on olnud inimese pealt. Selline liigitus on minuarust parem, sest see ei diskrimineeri üksinda telgis olijat. Samuti on mugavam suuremal seltskonnal, kes võivad panna püsti mitu telki, mitte ei pea istuma kogu pundiga ühes telgis, et säästa raha.masuurik kirjutas:Keegi reedel õhtupoole ka hiiumaale läheb ja tuleb lõunapoolt,ehk läbi lihula ?Läheks vast koos siis.
Ja mis kuradipärast telkimine NÄO pealt on? Igalpool ja alati telkimine telgi kohta ju.See küll nüüd nõnda imelik.
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
Via, kas Teil minek jalgratastega?:D Mina lootsin kell 16.00 startida Viljandist.viaccess kirjutas:Lähen reedel kell 18.30 praamiga, minuga koos veel Eduard, Rojev, Traktorist .... äkki ka Sansa...
Helista ja saame Lihula tanklas kokku.... arvan umbes 16.00 seal...

Kirjutan suvaliselt, kuulmise järgi!
- viaccess
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
- Kontakt:
Hiljemalt 18.10 peame sadamas olema, Valgast Haapsallu 260km sõita, arvestame ka teede pindamist, remonti ja muid takistusi. Peagi sõidame puhkusele mitte tulekahjule, nii et keskmise kiirusega 80km/h läheb üle 3 tundi sõitu. Valgast sõidame kell 14.00 välja.
Rojev, sinuga saame vast Killingi-Nõmmel kokku, kui stardid Karksist siis saame kokku Nuias. Peame sidet
Rojev, sinuga saame vast Killingi-Nõmmel kokku, kui stardid Karksist siis saame kokku Nuias. Peame sidet

Jupid Venemaalt!
-
rRauno
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2011 esimene tänavakõlbulik Vaz 2107
Kardan, et minujaoks jääb summercamp ära.. lihtsalt sellepärast, et autot ei saa valmis 5 päevaga. Keevitaja hüppas alt ära.:/
kui on keegi rakverest kes mul põhja saaks lappida ja ukseservad ära lasta esmaspäeval, siis oleksin tagasi graafikus ja laupäeva hommikul sadamas. 5122616 Rauno.
kui on keegi rakverest kes mul põhja saaks lappida ja ukseservad ära lasta esmaspäeval, siis oleksin tagasi graafikus ja laupäeva hommikul sadamas. 5122616 Rauno.
Tonn vahele, et lugesid seda.
- Kytt
- Ladaklubi Juhatus
- Autod: 4x2102, Jeep & Toyota
Teetööd: http://www.inspirit.ee/maantee/map/?locale=et valid paremalt aga omale sobiva kuupäevade vgahemiku ja näed ära, kus ja mida tehakse