Samara puldikas
Samara puldikas
-
ssapas
- Foorumi kasutaja
- Autod: Olen Lada huviline
Samara puldikas
Tere, tere
Leidsin kodust huvitava isendi.
Nimelt Lada Samara, mis töötab kaugjuhtimispuldiga:D
Päris omapärane pill.
Pilte ka: http://fotoalbum.ee/photos/sapas/sets/1145919
Leidsin kodust huvitava isendi.
Nimelt Lada Samara, mis töötab kaugjuhtimispuldiga:D
Päris omapärane pill.
Pilte ka: http://fotoalbum.ee/photos/sapas/sets/1145919
-
ttuhajuhe
- Ladaklubi Auliige
- Autod: Auto puudub
Ilusal nõuka ajal ei tohtinud selliseid mänguasju igal ühel olla.Raadiaoteel juhitavad mudelid(lennukid,paadid,autod)olid väga range kontrolli all.Tuli täita päevikut ja esitada mingi aja jooksul .Ilmselt suht hilisem mänguasi
Oleks lahe teada mis aastal selliseid tehti ja ilmselt sama tasemel nagu praeguset NIKO mudelid.

56506878
- undu
- Foorumi kasutaja
- Autod: Audi 100 C4
Leidsin ükskord youtubest ka video puldiga samarast: http://www.youtube.com/watch?v=n6ZbgMGCzsc
lisaks kui panna otsingusse rc lada, tuleb vastuseks ka lada vftsi puldiga auto mudeleid, nii isetehtuid kui ka poe produkte vist, kindel pole.
Kust neid üldse osta sai vanasti või kust praegu saaks nt 05 mudelit ja mis hinnaga, samuti kui vastupidavad või millise kvaliteediga nad on, mis akusid kasutatakse jne.
lisaks kui panna otsingusse rc lada, tuleb vastuseks ka lada vftsi puldiga auto mudeleid, nii isetehtuid kui ka poe produkte vist, kindel pole.
Kust neid üldse osta sai vanasti või kust praegu saaks nt 05 mudelit ja mis hinnaga, samuti kui vastupidavad või millise kvaliteediga nad on, mis akusid kasutatakse jne.
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Kui raha jätkub, saab tänapäeval kõikeundu kirjutas: Kust neid üldse osta sai vanasti või kust praegu saaks nt 05 mudelit ja mis hinnaga, samuti kui vastupidavad või millise kvaliteediga nad on, mis akusid kasutatakse jne.

Minu elupaigast u. 30 kildi kaugusel on linnake nimega Labouheyre. Ja selles linnas asub uskumatult põnev poeke, kus müüakse igasuguseid väikeste bentsumootoritega (a ehk hoopis piiritusega töötavaid?) mudelautosid, -lennukeid, -kaatreid, -helikoptereid... ning igatsugu tarvikuid/varuvidinaid juhuks, kui miskit laguneb või tuleb isu pisut asjakesi ringi modida.
Kohe tärkas idee, et ostaks mõne auto ja ehitaks ise lada kere sellele peale.
A 300.- euri on mu jaoks nats palju, et säärasele mänguasjale kulutada.
Muidu võiks ju päris lahe näiteks jäärada ehitada ja siis vaadata, kuis kimada on

-
mmaalo
- Foorumi kasutaja
- Autod: mälestus BA3 21063
- Kontakt:
neid metaani pealt käivaid masinaid olen isegi hobiklubist piilunud.. mingi 100€ eest on juba võimalik soetada töötav masin, millele saab ehk mõne varuosagi kaasa ja sinu töö on vaid kütet osta ja settinguid näppida. Mõni neist jookseb täitsa 50km/h ka välja...
Mul oli kunagi ka mingi sarnane mänguasi - pult oli samasugune, kuid juhtme otsas.. Auto oli kollast värvi ja pagasnikus oli veel mingid kohvrid ja pikniku laud

krt, seda asja tahaks uuesti omada.
Mul oli kunagi ka mingi sarnane mänguasi - pult oli samasugune, kuid juhtme otsas.. Auto oli kollast värvi ja pagasnikus oli veel mingid kohvrid ja pikniku laud

krt, seda asja tahaks uuesti omada.
Lujaa laatua Lada 

-
ttuhajuhe
- Ladaklubi Auliige
- Autod: Auto puudub
Need korralikud asjandused on jah suht kallid.Enne nende hinna vahest aru ei saa kui omad üht odavat või käest ostetud mudelit,mille kasutamisel laguneb eriliselt palju asju.Lõpuks oled ostnud uusi kanne külge, üle poes oleva uue mudeli hinna
Hendu oskab oma kogemustest rääkida.
Need sisepõlemis mootorid käivad nitroga,suuremad bensiini seguga.Ise oman ühte el.bagi 1:16 ,et seda kiireks saada olen pannud pea sama raha sisse mis see uuena maksis
http://www.hobbytron.com/KyoshoMiniInfe ... ellow.html

Need sisepõlemis mootorid käivad nitroga,suuremad bensiini seguga.Ise oman ühte el.bagi 1:16 ,et seda kiireks saada olen pannud pea sama raha sisse mis see uuena maksis

56506878
- undu
- Foorumi kasutaja
Nitrometaani autosid olen ka ise ükskord vaadanud ja reaalselt paned sinna ikka ühe korraliku kasutatud auto hinna sisse kui midagi korralikku ja kiiret tahad. Ja varsti tüdined neist ikkagi ära, sest ikkagi suht mänguasjaga tegu.
Hiinlased ja japsid teevad ju ammusest ajast juba igasuguseid võistluseid ja kestvussõite omavahel nii driftimises, krossirajal bagidega kui asfaldirajal. Ja eestis on hakatud nüüd ka neid tegema, aga vähesel määral veel vist.
Kiirused ulatuvad bagidel vist isegi 120 km/h välja. On road mudelitel tavaliselt 70 km/h, 2 käiku ja tsentrifugaalsidur jne, niiet üsna keerulise ehitusega on nad kah.
Hiinlased ja japsid teevad ju ammusest ajast juba igasuguseid võistluseid ja kestvussõite omavahel nii driftimises, krossirajal bagidega kui asfaldirajal. Ja eestis on hakatud nüüd ka neid tegema, aga vähesel määral veel vist.
Kiirused ulatuvad bagidel vist isegi 120 km/h välja. On road mudelitel tavaliselt 70 km/h, 2 käiku ja tsentrifugaalsidur jne, niiet üsna keerulise ehitusega on nad kah.
- undu
- Foorumi kasutaja
Jah ja samuti ka äpardused ja õnnetused, sest puldi leviala on üsna suur ja suurtel kiirustel auto kaugelt jälgida raske.Ja ega nendega sõitminegi nii lihtne ole, kui algul arvata võib. Suure kiiruse pealt on piruetid üsna lihtsad tulema
Eks tüdinetakse jah, päris auto on ikka parem ja kui väikse auto hinnad nii laes, siis ka mõtekam.