soojakraan

soojakraan

Audio, elektrisüsteem, turva
Vasta
n
Nimetu
Foorumi kasutaja

soojakraan

Postitus Postitas Nimetu »

Kas keegi teab, kuidas seda armatuuri all olevat soojakraani töökindlamaks teha. Vahetasin teise 1,5 aastat tagasi ära ja krt jälle laseb jahutusvedeliku läbi. Vahetada on seda ka jube raske. :mad:
m
Mike
Foorumi kasutaja
Autod: Subaru Forester 116kW
Kontakt:

Postitus Postitas Mike »

Siis on isegi hästi vastupidand. Ma vahetasin 3 kuud tagasi ja nüüd tekitab suure tiigi põrandale.
Ma lähen homme Rakvere ja seal pakutakse ühes poes hoopis teise ehitusega soojakraani, hind 60EEK tükk. Vist võtan ühe ära. Väidetavalt pidavat hea olema. Äkki :lol
s
Siim
Foorumi kasutaja
Autod: 1980 2101

Postitus Postitas Siim »

Mike, ee kas seal Rakveres ons mingi Lada pood, kust kõiki neid imevidinaid saab (no neid Solexeid, jämedamaid sumpasi jms). Kas see tel. nr. mille sa Solexi teema all jätsid on selle poe omaniku oma või on tegu mingi eraisikuga? Soojakraanidest on juttu ka www.ladaclub.hu (inglise keeles ka)

[Edited on 21-7-2002 by Siim]
m
Mike
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mike »

Solex ja sumpad saad ühest romulast, mille numbri foorumisse panin SOLEX alla. Soojakraani sain aga Tallinast ja krudisin alles nüüd nädalavahetusel külge. Vähe jura oli selle vahetusega kuna mul kopikas 07 armatuur koos muude ahju pulkadega. Aga külge läks ja toimib samuti. Tilkuma veel pole hakanud. Kui tahad sealt juppe siis helista kindlasti sest varsti on tal pluginad maha müüdud. Nimelt need teise ehitusega sumpa püksid lähevad rallimeestele hästi kaubaks, eriti kui arvestades hinda 150 EEK koos hapnikuanduriga, paigalduse lihtsust ja eelist, et see on c 60mm toru.
m
mess
Ladaklubi Liige
Autod: '95 Audi A6
Kontakt:

Postitus Postitas mess »

Mike kuule, kas see on see lammutus, seal Rakveres, mis Soomest ladasid siia lammutamiseks toob või???
Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
m
Mike
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mike »

Täitsa eksisteerib, pead sepale ennem ette helistama ja aja kokkuleppima, millal juppe saada.
h
hullmaks
Foorumi kasutaja
Autod: vaz2105
Kontakt:

Postitus Postitas hullmaks »

mu ladal tilgub soojakraan kaks korda aastas paar päeva, kevadel, kui külma peale lülitan ja sügisel kui sooja peale lükkan:)
-
r
rene07
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2107, Niva 2121, Jaapani masuudipress...Pajero...

Postitus Postitas rene07 »

Aga väike soovitus teile - liigutage kraani paarkorda nädalas! Siis ei jää kraan kinni ja ei ole aastas kaks korda vaja vahetada (kevadel ja sügisel nagu HULLMAKS rääkis;) ) Lihtsalt asi peab olema kogu aeg liikumises. Aga muidu see üks nõrk koht ladadel:sein
k
k2rbez
Suletud kasutaja

Postitus Postitas k2rbez »

mina väntasin omale mosse kraani on parem ja juba 1,5 a liikund autoga enamvähem liikumatult kaasa ja pole see kraan omale loikku alla lasknud:):):):cool:
l
Laurimetall
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 21061

Postitus Postitas Laurimetall »

Kui õieti teha ,siis pole soojakraani vahetus suur töö. Kraanide kohta niipalju ,et endal on ta korras ja pole kordagi probleeme olnud. Kuid paljudel on enamasti nad kinni roostetanud.Lahenduseks on panna uus kraan ( enne korralikult õlitada ) ja loota ,et jääb pidama ( sest kraan on oma olemuselt juba suht nutune) Olen näinud poes müügil uuemat sorti kraane ( on natuke väiksemad ) sai pandud ühele 06 le peale ( siiani töötab ) Kui tundub ,et miski ei pea ,siis osta voolikut ja võtta see kraan üldse vahelt välja ning ehitada radikale tuts otsa ning panna tavaline pooletolline veekraan kapoti alla. Seda võib teha ka siis ,kui kraan on lahti ja on kinni roostetanud ning kuskilt tosooli ei leki.
m
metallmees
Foorumi kasutaja
Autod: audi 100cd vaz 21011 pikap
Kontakt:

Postitus Postitas metallmees »

mul tavaline kraan sinna vanamehel kruvitud
elu areneb.....elu areneb.... V.Tamme
Vasta