kardaani vahepukk

kardaani vahepukk

Käigukasti, vedrustuse, pidurite ja veermikuga seonduv
Vasta
r
ruudi
Foorumi kasutaja
Autod: Lada05

kardaani vahepukk

Postitus Postitas ruudi »

Kas keegi oskab öelda kust saaks soetada korraliku vastupidava kardaani vahepuki millel see kummist osa kus laager sees istub kestaks ka. Olen lada poodidest ostnud ja kestavad nad mul aind mõned aastad. Pealegi on need laagrid mis seal kaasas on praagid, teevad kohutavat müra mis kostab salongi. Olen laagrid kohe ära vahetanud paremate vastu. Kohalik Lada varuosapoe müüja väitis, et neid pukke teised välismaa tootjad peale venemaa ei valmista.
Kasutaja avatar
SexSix
Foorumi kasutaja
Autod: 013

Vahepukk.

Postitus Postitas SexSix »

Vahepukki võib-olla tõesti ei toodeta peale Venemaa. Algsel Fiat 124 ei olnud sellist asja. Sellel pukil peab olema kummivalus aasta ( näiteks: 88 ) ja kuu ( punktid ). Otsi Enne 90 tehtud vahepukk. Viimasel kahel kümnendil on see Venemaa kummivalu ikka väga s...
h
hautz
Autod: 2x lada2101

Postitus Postitas hautz »

Äkki BMW, Ford, Opel volvo vms vahepukid sobitavad? Pildi järgi fordi ja volvo tugilaagripukid imelikud.

NT BMW laagri sisemõõt 30mm: http://www.ladu24.ee/et/ladu1/274/5,0,0,1/17909

Opel: http://www.ladu24.ee/et/ladu1/8549/5,0,0,1/17927

On veel igasuguseid tagaveolisi ja nelikveolisi. Kindlasti leiab sobiva vahepuki.
.._____
./_____\ -KOPIKAS :)
(OIIIIIIO)
.U........U
Kasutaja avatar
zajetz
Ladaklubi Liige
Autod: 4x 2101x ; 626 ; Auris hybrid

Postitus Postitas zajetz »

700 seeria volvol on suht sarnane vahepukk aga laagri sisee mõõt on vist 35 või 45 kaks erinevat varianti. Kui sinna sisse nüüd õige laagri saaks oleks asi igati ok. Minu autol on alla kood opelvolvo kardaaniga :D
Vasta