k:tagumine pooltelg

Käigukasti, vedrustuse, pidurite ja veermikuga seonduv
Vasta
Kasutaja avatar
sveno
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 01-R, BMW 318R

Postitus Postitas sveno »

Üritan siis kätte saada tagumist pooltelge. Olen proovinud hea ja kurjaga kui ikka välja ei tule. Loogiliselt peaks ju ilusti välja tulema aga ei, sa kandutatud ja meelitatud, lõpuks panin ratta 2 poldiga alla ja tampisin jalaga eri sektoritesse et liikuma saada, kuid ka see ei aidanud. Milles võib probleem olla? ja all on ka keevis plokk, ega ometi see ei mõjuta?:sein
m
madis.allik
Foorumi kasutaja
Autod: Soovin,kuna mind huvitavad ladad.

Postitus Postitas madis.allik »

See keevisplokk ei tohiks küll mõjutada,mul endal ka keevisplokk ja poolteljed tulevad ilma probleemita välja.
t
twist
Foorumi kasutaja
Autod: 2101

Postitus Postitas twist »

Mul on selle töö jaoks valmistatud vanast poolteljest lööktõmmits. Toimib sama põhimõttega nagu spotter.
Kasutaja avatar
zajetz
Ladaklubi Liige
Autod: 4x 2101x ; 626 ; Auris hybrid

Postitus Postitas zajetz »

Põhimõtteliselt on foorumis olemas vastused igasugu imelikele küsimustele nagu ka sellele. http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthre ... #pid149078

Alati võib ise ka otsingut kasutada, selle teema leidmine võttis umbes 1min aega, samas oodata kuni teised vastavad läheb umbes päev.

[Muudetud: 2/3/2011 zajetz]
Kasutaja avatar
sveno
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: zajetz
Põhimõtteliselt on foorumis olemas vastused igasugu imelikele küsimustele nagu ka sellele. http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthre ... #pid149078

Alati võib ise ka otsingut kasutada, selle teema leidmine võttis umbes 1min aega, samas oodata kuni teised vastavad läheb umbes päev.

[Muudetud: 2/3/2011 zajetz]
Enne teema tegemist uurisin otsingust ikka järele, kuid 15 min otsingu jooksul ei leidnud ma enda jaoks kasuliku midagi. Kaasaarvatud seda teemat ei leidnud.
Tänud Zajetz

[Muudetud: 3-3-2011 sveno]
Kasutaja avatar
sveno
Foorumi kasutaja

Nii 1.5 h möllatud nii tagurpidi ratta kui ka rummuga, tulemuseks jäi see et mitte liilimeetritki edasi ei liikunud. Kas kellegil elva lähiümbruses pole seda löök rakist laenata?
h
hautz
Autod: 2x lada2101

Postitus Postitas hautz »

Kui su autol on hiljuti diffrit vahetatud, siis ei saa ju väga kõvasti kinni olla pooltelg. Kui need neli muttrit lahti, siis peab ju tulema ära. Kui ma pole pooltelge kätte saanud, siis heebli abil ikka on tulnud (umbes 5-l sillal).

Aga kuidas teisepoolega lood on?

Kui jagu ei saa, siis ehk saan aega homme läbi hüpata.
.._____
./_____\ -KOPIKAS :)
(OIIIIIIO)
.U........U
Kasutaja avatar
sveno
Foorumi kasutaja

differ olnud all ostedut peast. Kuna mul on garaaz väike siis on hetkel üks pool ainult üleval ja teist poolt pole veel proovida saanud. Tean jah et nad peaksid ilusti välja tulema, aga mul on pika meelitamisega tulnud kokku oma cm võibolla ja sealt edasi nagu ma ei tea millega kinni.
Tauna aga helistab ja ehk saame koos jagu!
t
Tercel
Foorumi kasutaja
Autod: Talasildadega Niva

Postitus Postitas Tercel »

Said pooltelje kätte? :)
h
hautz
Autod: 2x lada2101

Postitus Postitas hautz »

Suure kuvalda ja raudkangi abil tuli lõpuks välja, kui tagasild alt ära oli. Tundub, et tagasild oli kõveraks hüpatud, kuna muud viga ei saa olla. Nuut oli korralik ja laager roostes polnud. Alla läks minu vana sild.
.._____
./_____\ -KOPIKAS :)
(OIIIIIIO)
.U........U
Vasta