Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Sai siis lada ostetud, kasutaja tegemisega läks aega kuna aktiveeriti kaua aega, aga sain siit infot otsingumootoriga, kuna ei teadnud miks vesi keeb salongi sooja ei tulnud jne. Nüüd auto korras ja müüa kah kui kellegil huvi. Ja kui hiljem arvutisse saan, siis kirjutan rohkem. Pilte:
nuh jh kahjuks või õnneks müüsin maha 320 euri tuli põletasin kummi ka täna, aga pidurid on liiga korras kõik 4 ratast võtavad blokki pidin nööriga puukülge siduma, siis sai rahulikult põletada, ja müüsin maha, aga plaan uus siks osta, või maalt ära tuua, mul maal üks 03 valget värvi vähe roostes, on huvi kellegil ?
Algselt postitas: j2pe
nuh jh kahjuks või õnneks müüsin maha 320 euri tuli põletasin kummi ka täna, aga pidurid on liiga korras kõik 4 ratast võtavad blokki pidin nööriga puukülge siduma, siis sai rahulikult põletada, ja müüsin maha, aga plaan uus siks osta, või maalt ära tuua, mul maal üks 03 valget värvi vähe roostes, on huvi kellegil ?
Ei oska kohe midagi öelda..... ammu sellist jama pole kuulnud meie foorumis.....
Kohe väga kahtlane sell ja jutt.....
Tule taevas appi:lol Seo iseennast ka nööriga sinna puu külge ja seisa seal paar päeva. Ehk tuleb mõistus koju tagasi.
mõnel on vist esimene aprill päris varakult saabunud, või on lihtsalt külma saanud:lol:lol:lol
mis mõte oli siis sellest autost siia teema teha, kui kõigepealt endal plokikaanepoldid pingutamatta ja karpast leeki pillub