Kere ümberehitus!
Kere ümberehitus!
- rauno4
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 21053
Kere ümberehitus!
Selline küsimus siis laiale ringile!
Et kas tasub minna ülevaatust proovima, kui autole on tehtud väiksed keremuudatused, nagu siis summuti kere sisse toodud! Ehk siis summutile on tehtud eraldi kanal ja ka summuti ei ole just kõige originaalsem:)!
Jään teie vastuseid ootama!
Et kas tasub minna ülevaatust proovima, kui autole on tehtud väiksed keremuudatused, nagu siis summuti kere sisse toodud! Ehk siis summutile on tehtud eraldi kanal ja ka summuti ei ole just kõige originaalsem:)!
Jään teie vastuseid ootama!
- siim789
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 2107 90a, Ford Taunus 81a, BMW e39 530dA Touring 00a
Rapla ülevaatuspunktis tõenäoliselt ei tasu sul üritada. Sul ju muudetud nukk kah peal, niiet gaasid samuti paigast ära. Mina omal keerasin originaalnuki peale, siis sain läbi alles. Kere lõikumine neile seal samuti ei meeldi tõenäoliselt. Norivad iga pisiasja üle, mul mainiti ära isegi, et 15" veljed ei tohi all olla, kuna tehases pole ette nähtud.
-
ddasf
- Autod: 2x2105 2xBMW
- Kontakt:
Kui on passis xx siis pane autole alla nii suur velg kui tahad peaasi et auguvalem oleks 4x98 seega pole see üldse ülevaatuse asi kui suur ratas onAlgselt postitas: siim789
Rapla ülevaatuspunktis tõenäoliselt ei tasu sul üritada. Sul ju muudetud nukk kah peal, niiet gaasid samuti paigast ära. Mina omal keerasin originaalnuki peale, siis sain läbi alles. Kere lõikumine neile seal samuti ei meeldi tõenäoliselt. Norivad iga pisiasja üle, mul mainiti ära isegi, et 15" veljed ei tohi all olla, kuna tehases pole ette nähtud.
- rauno4
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 21053
Nu gaasidega peaks mul ka kõik korras olema kuna mootor suht alles kapp remodi saanud ja aind 3tuhat u sõitnud! Ja originaal nukk ka peal! Pmst saan alla panna ka selleks ajaks ju originaal summi aga kui neile ei meeldi see kere ümber keevitatud osa siis ei aita see ju mind! Vb peaksin selle ümberehituse kohta arkis teada andma ja passi laskma panna!:P
Hakkab mindki see ülevaatus varsti hirmutama. Iseenesesest pole ju hullu, ainult teise margi mootor, kast, pidurid, tagasild ja kere "natuke" muudetud.
Ma millegi pärast usun, et kui mõistlik ülevaataja on, siis ei öelda väljalasketunneli kohta midagi.
Ma millegi pärast usun, et kui mõistlik ülevaataja on, siis ei öelda väljalasketunneli kohta midagi.
.._____
./_____\ -KOPIKAS
(OIIIIIIO)
.U........U
./_____\ -KOPIKAS

(OIIIIIIO)
.U........U
- PuZuP
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2106 '79
- Kontakt:
Mismõttes normaalse ülevaataja.
Ja mismõttes on asi tehtud korralikult?
Olen oma elu jooksul väga paljusid "korralikult" tehtud asju, mis tegelikult ei vääri mainimistki. Seega näite ette kõigepealt mis on Sinu meelest korralikult tehtud töö ja siis saad vastuse, et kas sellega on mõtet kuhugi inimesi frustreerima minna.
Ja mismõttes on asi tehtud korralikult?
Olen oma elu jooksul väga paljusid "korralikult" tehtud asju, mis tegelikult ei vääri mainimistki. Seega näite ette kõigepealt mis on Sinu meelest korralikult tehtud töö ja siis saad vastuse, et kas sellega on mõtet kuhugi inimesi frustreerima minna.
Kaldun arvama, et teemaalgataja mõtleb siinkohal Marek504 tehtud väljalasketunnelit. Töö kvaliteedile küll suurt ette pole heita. Ülevaatusel võid vabandada, et kere oli mäda ja oli vaja ära lappida, lihtsalt uued plekid olid sellise kujuga:D
Rapla TÜV-ga on nagu on, koraliku autoga saab sealt alati läbi. Tuuningukärbseid ja ronte kiputakse ikka peenestama.
[Muudetud: 10-2-2011 twist]
Rapla TÜV-ga on nagu on, koraliku autoga saab sealt alati läbi. Tuuningukärbseid ja ronte kiputakse ikka peenestama.
[Muudetud: 10-2-2011 twist]
- PuZuP
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2106 '79
- Kontakt:
Nii...toru on kerele lähemal, jahutus on kehvem kohe, kui seal pleki vastas on kohe põhjamatt, siis arvake ise mida ta suure kuumaga teeb lõpuks.
Asi ei ole selles otselt kes kui korralikult teeb, vaid asi on passiivses ja aktiivses ohutuses. Iga asi tuleb teha läbimõeldult.
Minu isiklik arvamus on, et nii pisike tunnel läheb kindlasti liiga kuumaks, kuna õhukogus, mis peaks metalli jahutama, on kindlasti väiksem.
Töö kvaliteedi koha pealt ei ütleks esialgu ühtegi paha sõna.
Aga autode tehnoülevaatus ei olegi selleks, et hinnata kui hästi või halvasti keegi keevitada oskab, vaid ülevaatus on selleks, et ka teised liiklejad võiksid ennast liikluses ohutult tunda.
Toon ühe dramaatilise näite antud olukorrast - maantee, ees liigub auto millel korraga läheb põhjamatt põlema ning vingumürgitusest teadvuseta juhi poolt juhitud sõiduk kaldub vastassuuna vööndisse ning toimub laupkokkupõrge autoga milles viieliikmeline perekond.
Tagajärg - matusebürood suurendavad käivet ja kasumit.
Nii, et alati ei ole asi selles, kui korralikult on töö tehtud.
Iseküsimus kui tegemist on rajaautoga.
Asi ei ole selles otselt kes kui korralikult teeb, vaid asi on passiivses ja aktiivses ohutuses. Iga asi tuleb teha läbimõeldult.
Minu isiklik arvamus on, et nii pisike tunnel läheb kindlasti liiga kuumaks, kuna õhukogus, mis peaks metalli jahutama, on kindlasti väiksem.
Töö kvaliteedi koha pealt ei ütleks esialgu ühtegi paha sõna.
Aga autode tehnoülevaatus ei olegi selleks, et hinnata kui hästi või halvasti keegi keevitada oskab, vaid ülevaatus on selleks, et ka teised liiklejad võiksid ennast liikluses ohutult tunda.
Toon ühe dramaatilise näite antud olukorrast - maantee, ees liigub auto millel korraga läheb põhjamatt põlema ning vingumürgitusest teadvuseta juhi poolt juhitud sõiduk kaldub vastassuuna vööndisse ning toimub laupkokkupõrge autoga milles viieliikmeline perekond.
Tagajärg - matusebürood suurendavad käivet ja kasumit.
Nii, et alati ei ole asi selles, kui korralikult on töö tehtud.
Iseküsimus kui tegemist on rajaautoga.