Selline küsimus tekkis siis et mul autol taga ainult 2 turvavööd, uste ääres, aga keskel turvavööd pole. Ühesõnaga kas ma tohin siis taga 3 inimest sõidutada, kui üks pole nõuetekohaselt kinnitatud, kuigi auto passis on kirjas et 5 istekohta ??
Su autol peab see turvavöö olema tehasest paigaldatud. Kui pole, siis keegi võttis ta maha, nii põhiliselt võid ka ÜVst läbi kukkuda!!! Rääkimata inimeste sõidutamisest...
P.S.Tee teema pealkiri korda!!! Teemad nagu "küsimus" "probleem" "mure" "tere" tavaliselt kustutatakse!
Algselt postitas: viaccess
Kui pole, siis keegi võttis ta maha, nii põhiliselt võid ka ÜVst läbi kukkuda!!! Rääkimata inimeste sõidutamisest...
ülevaatusel probleeme pole olnud, ei teagi täpselt kas siis pole vaadatud vms, sest ise pole temaga ülevaatusel käinud. igatahes ÜV on 3.kord läbitud peale auto ostu.
aargo, võid ka istme alla kiigata, neid peideti vene ajal et ei segaks.
Tarvks, su auto ei ole nii luksuslik, osadel kopikatel ja nullkuutel taga polnud üldse turvavöid.
mul ka pole keskmist turvavööd :O, miks peaks keegi kõigilt siksidelt keskmise turvavöö ära võtma, ma arvan, et seal ei olegi . Kui just ei ole mõeldud kaks inimest ühe turvavööga kinnitada vms
Algselt postitas: kaspaar
mul ka pole keskmist turvavööd :O, miks peaks keegi kõigilt siksidelt keskmise turvavöö ära võtma, ma arvan, et seal ei olegi . Kui just ei ole mõeldud kaks inimest ühe turvavööga kinnitada vms
mul ka 06-el polnud taga keskel turvavööd, seega improviseerisime ise vöö, st kui taga kolm inimest, siis äärmistel vöö kinni nagunii, aga keskmisel oli lai püksirihm üle vöökoha ja see siis ka teiste turvavööde küljes kui need kinni asendis, kui ohutu või seaduslik see oli, aga ise küll kas nelja- või viie aastasena sõitsin niimoodi kahe suurema õe vahel:D ja politsei ei öelnud midagi
no see on juba suhtkoht lollus tegelikult. mis mõte sellel püksirihmal on kui kuskile puu ümber auto keerad, siis näitad pärast vöö ette ja ütled et oi näe, ära tuli?? ma ei mõtlegi ainult seda, kas seaduse poolest peaks olema, vaid ka seda, kuidas ohtum on, ja kuna turvavööd pole, siis ikkagi endale kindlam ja kaassõitjatele, kui lihtsalt see keskmine koht tühjaks jätta.
Algselt postitas: MuKi14
mul keskelturvavöö täitsa olemas, honda oma veel... originaalis on mul ka 4 vööd. sõbra 04-jal on aga 5 vööd ja originaalis juba.
Algselt postitas: aargo
no see on juba suhtkoht lollus tegelikult. mis mõte sellel püksirihmal on kui kuskile puu ümber auto keerad, siis näitad pärast vöö ette ja ütled et oi näe, ära tuli?? ma ei mõtlegi ainult seda, kas seaduse poolest peaks olema, vaid ka seda, kuidas ohtum on, ja kuna turvavööd pole, siis ikkagi endale kindlam ja kaassõitjatele, kui lihtsalt see keskmine koht tühjaks jätta.
See püksirihm oli päris jämme ja mind kui mingi 4-aastast nagamanni hoidis see kinni küll. Oli ta lollus siis või mitte, aga parem kui üldse mitte midagi. Ja kindlasti lisas see mingil määral ohutust. Soovitan sul see keskmine turvavöö ise lisada, olgu siis lada originaal mõni või lääneka oma, lammutusest kuskilt peaks ikka saama.
Algselt postitas: MuKi14
mul keskelturvavöö täitsa olemas, honda oma veel... originaalis on mul ka 4 vööd. sõbra 04-jal on aga 5 vööd ja originaalis juba.
Olid originaal aukudes põhja küljes?
täpselt, seal olid kummilutud ees. keskmine vöö tuleb küll "risti" üle teiste vastuste, aga siis ei tõmba avarii olukorras seal vöös istujat päris makaroniks ka.
Ah eks vaatab kas panen sinna keskele turvavöö või mitte, ega päris pereekskursiooni ka korraldama ei hakka ziguliga.. Kipun samamoodi arvama nagu ladasaeabz, et ega siis autot üle ka koormata ei tohi.