Käigukast sobivaks

Käigukast sobivaks

Käigukasti, vedrustuse, pidurite ja veermikuga seonduv
Vasta
p
pesupoiss
Foorumi kasutaja
Autod: Lada Samara 1500(2109)
Kontakt:

Käigukast sobivaks

Postitus Postitas pesupoiss »

Heihey,

Kuna samarale plaanis 50hp juurde sebida siis küsimus, mida peaks tegema käigukastiga? Orginaali liiga palju piinama ei hakka? On ideid? Olen võhik käigukasti alal, ärge pahandage ja küsija suu pihta ei lööda.
t
twist
Foorumi kasutaja
Autod: 2101

Postitus Postitas twist »

Kõigepealt ürita need 50 hobujõudu "sebida". Kui saadki sebitud, alusta tugevamast sidurist. Käigukastis ka mõni kallim-parem õli halba ei teeks.
p
pesupoiss
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Ma ei hakka üle pingutama, kui pilt pole peas koos. Mida ma jupp haaval putitan, kui saaks kohe korraga ja korralikult ära teha.:)
Kasutaja avatar
m6mm

Postitus Postitas m6mm »

Jah, ega midagi erilist polegi k-kastiga teha, see 50hp ei ole midagi väga erilist Samara kastile. Korralik sidur ja korras/remonditud kast ja usun, et kestab! Samas võib juhtuda, et hoopis mure tekib pooltelgedega mitte käigukastiga. See sõltub jälle suuresti sellest kas plaanid ka mingit plokki kasutada. Kui jah, siis uuri kuidas kombineeritakse Audi ja Fordi otsad Samarale.

Tegelikult huvitab see pooltelje teema mind ka, kui keegi oskab täpsemalt rääkida mis marki autode tükke tuleb kasutada ja mida tuleb treialile ümbe rtegemiseks viia (joonis).
Kasutaja avatar
VäikeMägilane
Foorumi kasutaja
Autod: 2107R, Niva, VFTS
Kontakt:

Postitus Postitas VäikeMägilane »

arvan et "Tan" foorumist, A.Vahi kah foorumis käib, Indreks Tammvere või vana Pettai (mõlemad Tartumaalt) oskavad aidata, neil olid need asjad tehtud ja teema lukus. Siinsetest kodanikest ei ole minu teada keegi otsi ümber teinud veel.
Festina lente!
p
pesupoiss
Foorumi kasutaja
Kontakt:

m6mm, oled sa kasti remontinud ka endal kunagi. Kusagil kevadepoole oleks hea kui keegi pilgu peale oskaks siis visata. Pooltelgedega siis: orginaalid pihku ja romulasse sarnaseid otsima? Auto tahaks jätta siiski tänavale, mitte ringile. Kuna auto on 5 ukseline. Ja on rohkem peaaegu-igapäeva auto
Vasta