WinterCamp 2011 19-20. veebruar - Edukalt toimunud! -

WinterCamp 2011 19-20. veebruar - Edukalt toimunud! -

Juba toimunud üritused
Kasutaja avatar
zajetz
Ladaklubi Liige
Autod: 4x 2101x ; 626 ; Auris hybrid

Postitus Postitas zajetz »

Väga mõnus üritus veel mõnusamate inimestega.

Ajatabelid siis kah ülesse. http://www.haagissuvila.ee/242/zajetz/W ... mp2011.xls

Olgugi, et savernasse ei sõitnud ma ladaga, sain ma seal ladat remontida ja ka sellega ajapeale sõita. Juba laupäeva õhtul oli mul aimdus, et tagasi linna tuleb vist ladaga sõita ja nii see ka pühapäeval läks.
Kasutaja avatar
ROJEV
Autod: Ноль шесть, была(((

Postitus Postitas ROJEV »

Ilus ilm, hea seltskond no mida veel!
Hea korraldus juhatuse poolt nii rada kui ka ööbimis koht.Tegelt magatud sai ainult mingi kolm tundi. Ei tahtnudki rohkem, sest campid minule on rohkem suhtlemine kui kihutamine.
Rada oli parim mida sõitnud olen. Saabusin kohale praktiliselt esimesena ja kohe rajale proovima, siit ka tulemus - veidi lõhutud auto ja kehvad ajad hiljem(kahju oli autost). Aga noh - oma viga! Hetkel auto jälle nagu uus!
Suppi meistrile kiidusõnad - supp oli hea ja tee oli kuum!
Tänud veel kord kõikidele kes kohale veeres!!!
Kirjutan suvaliselt, kuulmise järgi!
h
hautz
Autod: 2x lada2101

Postitus Postitas hautz »

Täitsa tore üritus oli. Ilm oli ilus ja väljas soe(soojad riided:spin).
Rada oli hea, kuid rehv viletsavõitu. Mustrit oli, kuid naelu umbes veerand taga alles. Aga sõidud said sõidetud, auto mõlgitud ja otseselt midagi ei lagunenud.
Rajasõit oli ökom sõit, kui maantesõit. Vaikselt põristasin kolmanda-neljandaga. Kõige parem haakuvus oli nende suuremate mägede peal, kuna läksin ühe rattaga kahe raja keskelt ja teisega äärest.

Mis rehvirõhuga teised sõitsid? Ise sõitsin alguses umbes 2,0-ga (külmalt sai 1,8 sisse) Pärast lasin sooja rehvi 1,5 peale-kasu polnud eriti midagi. Suure rõhuga rehvil väiksem puutepind aga väikse rõhuga annab jälle rehvi lamellidel painduda liiga palju.

Tänud korraldajatele ja erilised tänud Zajetz-ile, kes transportis istmed Tallinnast ära.
.._____
./_____\ -KOPIKAS :)
(OIIIIIIO)
.U........U
m
Mel
Ladaklubi Liige
Autod: 3x fwd, 5x rwd

Postitus Postitas Mel »

Väga tore üritus oli! Suur tänu korraldajatele ja muidugi ka kõigile, kes kohale tulid.
Tänu päikesele oli ka raja ääres väga mõnus ja peab mainima, et ka soe olla.
Eriline tänu Andole, kes oli "rehvitaksoks". Ehk üritus ei alanud just kõige paremini. Juba teisel ringil sain autol nurga mõlki. Järgmisel ringil tekkis juba vajadus esirehvide pumpamiseks, mis lõppeski sellega, et sai Kanepis käidud ning lohvid esiratale pandud.
Rehvirõhuks oli ees 2,5 ja taga 2,6. Elts võitis selle autoga ning tema parim aeg oli ikka väga hea.
Õhtune-öine programm jällegi superlux:lol
Muidugi ootaks Priidicu kaamera sisu:D
Kasutaja avatar
viaccess
Foorumi kasutaja
Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
Kontakt:

Postitus Postitas viaccess »

Algselt postitas: Mel
Muidugi ootaks Priidicu kaamera sisu:D
Nii pikantset sisu aga vaid liikmete foorumisse ;)
Jupid Venemaalt!
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

Üritus sai vägev, aga oleks saanud veel paremini. Rada oli tõesti super. Oleks mõnisada kilomeetrit lähemal, käiks vist iga nädalavahetus sõitmas.
Kokatädi oli tasemel, supp oli hea, mis sellest, et ma ühtegi suure vaevaga viilutatud viinerijuppi ei saanud. Õhtul sai kokatädist Printsess, totaalne muutumine :o
Õhtune programm läks nii nagu ta läks :D
Algselt postitas: zajetz
Juba laupäeva õhtul oli mul aimdus, et tagasi linna tuleb vist ladaga sõita ja nii see ka pühapäeval läks.
Oleks võinud siis õlale koputada ja öelda, et sa ei taha sõita Ladaga tagasi linna. Ehk ei oleks ka Priidicul nii palju filmimist sel juhul olnud.. :D

Kui leian selle paberinutsu üles kus rehvipumpamise tulemused, siis soovikorral võin ka need siia üles riputada.
Aga tänud kõigile kes kohale tulid. Ilma teieta poleks korraldajatel midagi teha olnud. Muidugi ka tänud kõigile kes korraldamisel käe külge panid.
Sandrile veelkord aitäh ja ma teen sulle selle kõik tagasi.

Järgmise korrani!
Lower your standards and you'll never be disappointed!
t
Tarts
Ladaklubi Liige
Autod: Vaz 2101
Kontakt:

Postitus Postitas Tarts »

Väegade OK.üritus oli
rada ja supp ja öömaja kõik hea
Tänud korraldajaonudle
Tarts
Aga Sankt-Peterburis pidi selline vinge minetitegija baba elama,et imeb Lada kasvõi -30C juures sumbutitoru kaudu käima.
Vasta