Mure 03-ga
Mure 03-ga
-
iIlvesiim
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 21033' 80a.
- Kontakt:
Mure 03-ga
Ostsin hiljuti endale 21033-e ja mure käima saamisega , proovisin panna käima akuga mis oli algselt peal aga siis pärast mõne sekundilist kävitamist hakkas väga vaevu vedama , nagu aku oleks tühi. Panin aku laadima , järgmise päeva õhtuks oli täis ja proovisin uuesti , panin aku peale ja sama värk . Küsisin sõbra käest teise aku , et äkki minu oma õhtal omadega. Tema aku pidavat täis olema aga ikka tekkis sama jama , laadisin seda ka siis veel ööpäev kuid ikka sama jama. Selline tunne nagu starteriga oleks midagi
. Olen päris algaja selles teemas ja ei saa aru milles viga. Äkki keegi oskab aidata ?

-
aats97
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 2106 “82a.
Starteri kinnipoomist põhjustavad ikka kulunud ja/või kuivad puksid. Pukside vahetus võtab aega koos starteri peale mahavõtuga tunnikese-poolteist ning puksid ise 15-20.-eeku/tk. Esmalt soovitan katsetada ikkagi 100% kindlalt töötavat akut(või krokodega teiselt masinalt) kuna need "peaks korras olema" asjad kipuvad ikka tihti mitte korras olema.
-
iIlvesiim
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 21033' 80a.
- Kontakt:
Aitäh abi eest, viga oli ikkagi akus jah.(Sai uus soetatud) See on mul nüüd mingi nädala peal olnud ja olen pea igapäev käivitanud ja 2 korda sõitmas ka käinud.. muud probleemi nagu elektrisüsteemidega ei ole aga kui tuled sisse lülitada tõmbab aku pea pool võimsust maha.. (Mingid võimsamad pirnid vast peal).. ja üldse tunne selline , et genekas ei toida kogu seda kaadervärki ära mis seal taga(Alarm,kesklukk,makk ja need tuled) Praegu otsest probleemi pole aga kardan , et varsti aku jälle tühi.. Äkki keegi oskab aidata, et mida teha tuleks ? 

-
vversus
- Foorumi kasutaja
- Autod: =O=
Tegu vist selle autoga mis minu avataril;)
Aga laadimise kohapealt, pead sa silmas, et tühikäigul tõmabab pinge maha? See on vazidel täitsa tavaline nähtus ja otseselt paanikaks põhjust pole. Ma olen ka genekat vahetanud aga sellest abi pole. Eks elektrijuhtmestik on ka vana ja oma pingelang tekib sealgi. Mootoripöördeid tõstes peaks vast pinge ikka üles tõusma? Kui normaalsetel pööretel laadimine toimub, siis paanikaks ei tohiks põhjust olla.
Aga laadimise kohapealt, pead sa silmas, et tühikäigul tõmabab pinge maha? See on vazidel täitsa tavaline nähtus ja otseselt paanikaks põhjust pole. Ma olen ka genekat vahetanud aga sellest abi pole. Eks elektrijuhtmestik on ka vana ja oma pingelang tekib sealgi. Mootoripöördeid tõstes peaks vast pinge ikka üles tõusma? Kui normaalsetel pööretel laadimine toimub, siis paanikaks ei tohiks põhjust olla.