Hooaja viimane rajapäev Jaanimäel, (Edukalt toimunud)

Hooaja viimane rajapäev Jaanimäel, (Edukalt toimunud)

Juba toimunud üritused
p
Priidic
Ladaklubi Liige
Autod: Samara 2108 Baltic

Postitus Postitas Priidic »

Linnast tulijatele panen õige tagasipöörde koha juurde ka punase-valgekirju lindi (peale viadukti 2. tagasipööre)

Samuti teeotsale, mis viib Pärnu maanteelt raja poole.

---------

Soojalt riidesse!

Oma söök/jook kaasa!

---------

Robi, tule kohale, eks ma olen Abiks ikka
*Tingimusel, et lõpetad minust taga pool, ja lumevalli ei sõida:P
9x mõtle, 1x postita!!! :cool:
Kasutaja avatar
sansa
Ladaklubi Liige
Autod: BA3 2101, 2105,21013, Viamobile

Postitus Postitas sansa »

Kas keegi lõuna-eestist ka läheb üritusele?
Žiguliga juba igav ei hakka.
Kasutaja avatar
robi
Ladaklubi Liige
Autod: 2107 1992
Kontakt:

Postitus Postitas robi »

Tulen homme koos Priidicuga.
h
hautz
Autod: 2x lada2101

Postitus Postitas hautz »

Eks siis homme rajal.

Mis pinnas rajal on? Ikka lumi, või kruus väljas?
Ilma plokkdiffrita ei tee midagi rajal?

Mul vaja veel täna hüdrotõukurid vahetada,Varuosasid terve hunnik kokku korjata ja peale visata, tööriistu kokku korjata ja peale visata, salong soojaks saada ja differ ära vahetada.:P
.._____
./_____\ -KOPIKAS :)
(OIIIIIIO)
.U........U
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

Mõnus päev seljataga. Sai sõita, remontida, teisi välja sikutada.
Sõiduga võis ka täitsa rahule jääda, sest viimane sõit oli mul eelmine aasta Ohekatkus. Kahju, et autoga probleeme oli, aga tundub, et see käib asja juurde.
Tänud korraldajale ja muidugi ka zaikule kes mu sara sinna ja tagasi vedas. Muidugi ka Eltsile kes tuli ja ka näpud õliseks tegi.

Kui nüüd talve kestma jääb, siis järgmine rajapäev juba jaanuaris, Tuulas.
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Kasutaja avatar
Kytt
Ladaklubi Juhatus
Autod: 4x2102, Jeep & Toyota

Postitus Postitas Kytt »

Järjekordne tõestus, et asfaldi seades autoga ei ole mõtet talvisele rajale tulla. Suurem osa energiat läks rööbaste vältimiseks, sest rööpas sõit võrdus minu auto puhul põhja äestamisega. Fun oli siiski, ning ehk olen järgmiseks ürituseks ka pikema vedru ning pehmema amordi alla saanud.
Ma küll arvasin, et olen LK üritustel kõike näinud, küll rataste alt lendamisi, küll küljele, küll katusele keeramisi, kõikvõimalikest tehnilistest viperustest rääkimata, siis sel üritusel sai selgeks, et Klubile tulekustutite ost oli üks väga väärt väljaminek.
e
Elts
Autod: 2107(1991);21083(1997)
Kontakt:

Postitus Postitas Elts »

Seekord siis tabas ebaõnn mind. Päev algas hästi ja sai ka veel Sexsixil abiks samaari tõmbamas käidud. Pikka tõmbamise pääle võttis ikka jalad alla .
Soojendusringid läbisin puhtalt ja ilma probleemideta, eks siis oli vähe peal käidud ja ei olnud nii libe. Esimesel ajasõidul põrutasin valli ja teisel ajasõidul lõppes sõit õnneks stardi taga kurvis leegitsedes.
Nu sellega veel põev punkti saanud. Treilaga koju vedamine kujunes ka väga veidraks ja takistuste rohkeks ürituseks. Lada peal ja kui oli aeg startida siis selgus ,et starter ei taha ka toimida. Zajetz kutsus siis kaasa tagasi , kelle abiga õnnestus lõpuks treila kuidagi käima tirida. Treilat seisma ei saanud jätta kuna sidurit polnud(kaasa ootamise ajal leidsima ka põhjuse-siduri toru katki ja õli lekkis) ja veoköie pidin ma siis sõidu pealt masinatelt eemaldama. Õnneks saime kõik kenasti hakkama ja tervetena koju. Täna vaatan üle mis vigastused ladal ja hakkan vaikselt remontima. Igaksjuhuks tahaks järgmine NV juba sõidukorda saada. Tänud korraldajatele ja suured tänud ka Zajetzile ja tema kaasale! Eile kodus mõtlesin,et kui see lada põlema läks ja ma jooksin pagassist kustutit tooma siis ise tähele ai pannud suure tuhinaga , et kes siis kapotialuse ära kustutas?:o Temale ka suured kiidusõnad. Esialgsetel vaatlustel kahjud eriti suured ei ole. Mõned kaablid ja paagid. Paluksin ka pilte. Kindlasti keegi midagi pildile sai.

Kõik siiski õnnelikult läks. Piduri, siduri,jahutusvedeliku ning klaasipesuvedeliku potsikud vaja väljavahetada. Siis mõned jupid kaablid eelpool nimetatud asjadele.
Õhtuks sain juba uuesti hääled sisse ja liikuma.

[Muudetud: 5-12-2010 Elts]

[Muudetud: 5-12-2010 Elts]
m
matzz
Autod: 21013 1.7Ti, Nissan 200sx 1.8Ti, BMW e60 545i, BMW e39 520i 98
Kontakt:

Postitus Postitas matzz »

Mul sujus kõik probleemideta õnneks, kolmandat ajasõitu kahjuks oodata ei jõudnud, (kaasreisijatel tuli nälg tugevasti kallale ja ühel hakkas sõidust rajal paha :D, reedel sai kõva sünnipäeva pidu maha peetud). Rada oli mõnus, auto oli tiba madal, vahepeal oli tunda, kuidas põhi mööda maad käis. Kartsin karteri põhja pärast, kuid tundus, et kõik jäi terveks. Va paar päeva tagasi hakkasid käigukastiga jamad, neljanda käigu syncro läbi vist, viies ka vilistab. Peab pilgu peale vistkama.

Igaljuhul mina jäin väga rahule, jään järgmist üritust ootama ja aegu ja kohti ( Tahaks teada mitmendaks jäin :) )

[Muudetud: 5-12-2010 matzz]
Meboosta
Life is too short to drive slow cars
Kasutaja avatar
sansa
Ladaklubi Liige
Autod: BA3 2101, 2105,21013, Viamobile

Postitus Postitas sansa »

Jällegi küsin et kas keegi pilte ka tegi?Kuna olen seal suvel käinud aga mitte talvel.Kas hüpe viskas ka või sai ainult üle sõita?:spin
Žiguliga juba igav ei hakka.
m
Mikk
Ladaklubi Liige
Autod: VIS 23464-10

Postitus Postitas Mikk »

hüpe viskas, enne seda oli ju pikk sirge ja isegi lamellidega sai piisava hoo ülesse, peale teist trampliini oli aga väga libe vasak kurv. seega tuli hoolikalt trajektoori valida.
j
jaaniuss
Foorumi kasutaja
Autod: 2105 /MB C200 CDI
Kontakt:

Postitus Postitas jaaniuss »

Tänud korraldajatele laheda päeva eest.
p
PriitL
Foorumi kasutaja
Autod: Info saamiseks

Postitus Postitas PriitL »

Tegin mõned pildid seal.

Vaadata saate sealt:
http://tigu.hk.tlu.ee/~priitl/LadaklubirajapevJaanimel/

Kui keegi mõnda kuskil kasutada soovib, siis andku teada, teen pildi korda. Hetkel enamus näevad suhteliselt tuhmid välja. :rolleyes

Tervitades,
Priit
priit.luik@gmail.com

[Muudetud: 6-12-2010 PriitL]
p
Priidic
Ladaklubi Liige
Autod: Samara 2108 Baltic

Postitus Postitas Priidic »

Ilus ilm, palju sõitjaid ja kaasaelajaid lõpetasid selle hooaja. Aitäh teile!

Arvutisse tulemusi sisse toksides tulid välja mõned apsud, võrreldes kohapeal väljaöeldud tulemustega.

Vooru pingeridasid koostades kohapeal kasutasin sellist varianti:

1.
2.
2.
3.

mis polnud aga päris õige, seega uued tabelid koosatud sellisel variandil:

1.
2.
2.
4.

Kahe parema vooru tulemuste liitmisel võrdse summa puhul kasutasin punkti ?Võrdse tulemuse puhul eelistatakse kiirema vooruaja saanud võistlejat. ?

Nüüd on tabelites parandused tehtud, mõned kohad muutusid.

Täname:
Alar, organiseeris raja
Mõmm, vestid
Robi, starter
Reiner ja Zajetz, lumest välja sikutajad

Lada 66
Pilt

Lada 80
Pilt

Esivedu
Pilt

Lada Pro
Pilt

[Muudetud: 12-7-2010 Priidic]
9x mõtle, 1x postita!!! :cool:
m
matzz
Autod: 21013 1.7Ti, Nissan 200sx 1.8Ti, BMW e60 545i, BMW e39 520i 98
Kontakt:

Postitus Postitas matzz »

Priidic, võid madise asendada minu kasutajanimega, kui viitsid, aga suured tänud korraldajatele igatahes !
Meboosta
Life is too short to drive slow cars
Kasutaja avatar
m6mm

Postitus Postitas m6mm »

Algselt postitas: Kytt
siis sel üritusel sai selgeks, et Klubile tulekustutite ost oli üks väga väärt väljaminek.
Sain LK kustutid lõpuks täidetud. Eltsi auto kustutati ära 1,6kg pulbriga! Täpselt nii palju oli kahe kustuti peale pulbrit puudu. Minu meelest väga hea tulemus, arvestades asjaolu, et kapotialune kustutati kapotti avamata (rattakoobastest ja läbi jahutusradika).
Vasta