Varastatud Opel Omega A....Leitud

Jutud vabal teemal / huvitavad pildid ja viruaaltuuning
Vasta
m
mhku
Foorumi kasutaja
Autod: vaz2103-78a, Opel omega-92a, BMW 525tds-97a, MB 190d- 1986

Postitus Postitas mhku »

Ööl vastu 29.oktoobrit on varastatud Nõmmelt Männiku tee 90 maja eest Opel Omega A. Auto oli lillat värvi. Number oli 167 AOM. Sees oli tal Hiina 7" ekraaniga makk, JBL võimendi, ja pioneeri 10" supakas hallis kastis. Kui kellegile pakutakse antud juppe müüa, siis oleks väga tänulik info eest.

http://static1.nagi.ee/i/p/303/95/07598899411fb2_m.jpg

[Muudetud: 29-10-2010 mhku]
m
mhku
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas mhku »

leitud
Kasutaja avatar
Jonx
Foorumi kasutaja
Autod: 2101
Kontakt:

Postitus Postitas Jonx »

Äkki räägid leidmisloost? Kuidagi väga kiire tegutsemine ja hea tulemus.
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
m
mhku
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas mhku »

Lugu algas siis sellega, et hommikul äragates märkasin, et korterikaaslane öösel helistanud, et tahtis sisse saada, kuna oma võtmed maha unustanud. Hommikul helistan tagasi, et mis tahtis. Tema vastu, et kuhu sa öösel läinud oled, et autot pole. Ise sisemas lootsin, et lihtsalt öösel ei märganud. Läksin siis välja vaatama ja auto tõesti maja eest läinud. Helistasin politseisse ja uurija tuli peagi kohale. Vaatas sündmuskoha üle ja koostasime protokolli, ning kogu kahjuks läks 14050kr( moraalne kahjut ei anna mõõta). Pidin nädalavahetusel maale sõitma ja sain sõbraga jutule, et saan temaga. Kuna oli aega siis jalutasin lähi ümbruses ringi, et äkki kuskil leidub. Ise olin täiesti kindel, et kui leian, siis kindlasti vanaraua kaup. Hakkasin kella 15 aegas siis liikuma Viljandimaa poole läbi Pärnu ja jõudsin Märjamaal asuva söögikohani, kui sõber helistas ja küsis, et mis mu auto number on. Ta jalutas just poodi ja nägi, et minu auto sõitis meie majast mööda. Helistas kohe politseisse ja antud auto parkis paar maja edasi maja ette. Kuna ta ise väga väikest kasvu ka, siis politsei ütles, et ei hakkaks ise torkima. Auto käis koha peal ja juht istus sees. Politsei jõudis kohale seitsme minutiga ja auto pargiti kinni. Varas peeti kinni. Ise olin kella 16 aegas tagasi linnas ja kui ma kohale jõudsin siis varas magas politsei autos juba viina uimas und. Auto tagaiste oli täis mingeid matuse pärgi ja kimpe. Juu oli kuskil käinud vargil, kuna hinnad olid ka juures. Kahjudeks on purunenud tuuleklaas, ukse- ja süütelukk, esimene stange, mölkis esi poritiib, kõrvalistuja uksed, ära lõigatus signa pasun, signa märgu tuli, esimesed kõrgsagedus kõlarid. Aga suur on tõenäosus, et antud lõbusõitjalt raske mingit kahjut sisse nõuda, kuna tal ei tundu endalgi olevat midagi hinge taga. Tudengile ikka suur pauk. Aga pole midagi nii hullu mida ei suudaks ise korda teha. Aga samas oleks küsimus, et kas kellegile ei oleks pakkuda mõitsliku hinna eest esimest kunde poolset poritiiba omega A-le. Tegu siis uuema A-ga mille on ees laiemad suunatuled. Vastu võin pakkuda vanema omega A juppe, kasvõi poritiibu. Hea oleks kui oleks lillat värvi. Õnneks süütelukud ja muu puuduv teise auto pealt võetav. Tuleb oma vara paremini kaitsta.

[Muudetud: 30-10-2010 mhku]
m
mhku
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas mhku »

Vasta