õli tuleb juurde ja vesi kaob
on ennemgi olnud probleeme sellega et oli tuleb juurde ja väike kahtlus oli. vahetasin õli ja filtri. tegin õlivardale väikese kriitpsu kus oli õli tase. veel tegin märke ka paisupaagile, et siis ka seda kontrollida. mõne päeva pärast avastasin et õli on juurde tulnud ja vett vähemaks läinud. oh häda. ilmselt siis blokikaane tihend.või miss.
kas sellise autoga võib üldse edasi sõita?
Sellise autoga ära mingil juhul sõida lihtsalt võid mootori kokku jooksutada. Kui sõidad valmistu mootori kapitaaliks. Tunduvalt odavam on praegu ära parandada.Esialgne postitaja ceesu
on ennemgi olnud probleeme sellega et oli tuleb juurde ja väike kahtlus oli. vahetasin õli ja filtri. tegin õlivardale väikese kriitpsu kus oli õli tase. veel tegin märke ka paisupaagile, et siis ka seda kontrollida. mõne päeva pärast avastasin et õli on juurde tulnud ja vett vähemaks läinud. oh häda. ilmselt siis blokikaane tihend.või miss.
-
eeffekt
- Foorumi kasutaja
- Autod: 523i sedaan
- Kontakt:
huvitav, miks tavaliselt kaob vesi ja tõuseb õli tase? kas õli surve on madalam kui vee surve? mul 7“s BMW“l oli vastupidi:cul ...... õli jooksis tosooli sisse. algul ainult paisupaaki, aga hiljem juba salongi radiaatorisseEsialgne postitaja olaaf
karta on, et jahutussärgis leke..
usun, et sellise mootoriga sõita pole mõtet, kuna lekkiv jahutusvedelik rikub õli määrimisomadusi..

jahil
-
ddreadcross
- Suletud kasutaja
-
ddreadcross
- Suletud kasutaja
-
ddreadcross
- Suletud kasutaja
-
ddreadcross
- Suletud kasutaja
okei, kuna täna siuke kylm ilm, siis ehk homme või millalgi lappab kokku. töö käib lageda taeva all.::spin
reguleerin klapid kah ära.
aga kui ma hakkasin blokikaant lammutama ja karburaatorit hakkasin maha võtma siis, Oh mis ime, karburaatori poldid olid nii lahti et pool senti pragu sees, ja mina mõtlesin mix nii palju bena võtab ja hästi tööle ei lähe:)
njah, minule auto uus ju, ostsin yhelt kutilt kes ytles et suvel kap remont tehtud ja nii.
[Muudetud: 5-3-2007 DreadCross]
reguleerin klapid kah ära.
aga kui ma hakkasin blokikaant lammutama ja karburaatorit hakkasin maha võtma siis, Oh mis ime, karburaatori poldid olid nii lahti et pool senti pragu sees, ja mina mõtlesin mix nii palju bena võtab ja hästi tööle ei lähe:)
njah, minule auto uus ju, ostsin yhelt kutilt kes ytles et suvel kap remont tehtud ja nii.
[Muudetud: 5-3-2007 DreadCross]
-
ddreadcross
- Suletud kasutaja
nii plokikaas vahetatud, aga täna tundus auto alt et akkas jahutusvedelik jooksma. kukilt mootori juurest tuli nägin et voolas starterit mööda ja sealt alla maha. ja auto ena mtööle ei läind
5 minuti pärast saime lykates tööle asi korras. siis urteasin millagi välla jle ja jle tööle ei läind, seisis siis 15 mintsa vahepeal proovisin käivitada. mitu korda proosisin siis korra lubas. siis lykkasime käima ja sain sõidetud koju, auto töötab ilusti ja tõmmet on.
milles asi?
5 minuti pärast saime lykates tööle asi korras. siis urteasin millagi välla jle ja jle tööle ei läind, seisis siis 15 mintsa vahepeal proovisin käivitada. mitu korda proosisin siis korra lubas. siis lykkasime käima ja sain sõidetud koju, auto töötab ilusti ja tõmmet on.
milles asi?
-
ddreadcross
- Suletud kasutaja
ohjumal, vabandust mu kirjavigade pärast ja sp ka et maytlesin et vahetasin plokikaane ära, ma olin ähmi täis. ma vahetasin plokikaane tihendi ära. ja naq peale seda töötas ka yks päev korralikult. aga see vedelik akkas täna jooksmaAlgselt postitas: Paskaak
panid teise plokikaane?
kas vahetasid ikka plokikaane tihendi ka ära?
-
ddreadcross
- Suletud kasutaja
-
ddreadcross
- Suletud kasutaja