Kõik oleneb rehvist ja asfaltist (teadupoolest on asfalteid ja rehve erinevaid).Algselt postitas: erxx
Mul 01 1.2 mootoriga põletas kuival asvaltil ka kordades paremini kui see märjalJa "sõõrikud" tulid ka kordades paremad
Ja seda veel R14 ja 195 laia rehviga.
[Muudetud: 19-9-2010 erxx]
Kui sa pead silmas põlemise all seda tossu, siis seda tulebki paljude rehvidega kuiva ilmaga rohkem, kui märjaga ning kui sa mõtled seda "ketsi" teekonda, siis selles ma küll kahtlen, et see sul pikem oli, sest kui hoolikalt videot vaatad, siis esimese lõiguna 0:05-0:13 käis ratas all ringi.
Teise lõiguna 0:31-0:35 on näha teist "ketsi" teekonda ja siis oli seal üks lõpus veel, kuid ei hakka seda siia kirjutama. Kui sa nüüd võrdled auto pikkust ja seda teekonda, kuis ratas käis all ringi, siis ma ei usu, et su 1.2 mootor eriti veel R14 195 rehvidega seda suutis/suudab teha sedasama kuival asfaldil, sest ma ei usu, et su 1.2 lüpsab nt. 1.6 sigulle.
Ma ei väida, et mul mingi ulmepüss 1.2 on ning parem, kui sul, kuid ma ei usu sinu sõnu ennem, kui ma olen näinud tõestusmaterjali.
[Muudetud: 19-9-2010 arti003]