Probleem : Bensiini pumpamine
- spectaxz
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada 2103 ''74
- Kontakt:
Probleemiks lada 2103, eelmisel päeval sai sõita väga hästi, kuid täna ei saanud autot käima, pumpasin käsitsi bensiini siis ülesse, ning proovisin uuesti käima panna. Ikka ei läinud käima, sai siis veel pumbatud. Lõppes kogu jama sellega, et aku on tühi, sai aku asendatud, ning ikka ei lähe auto tööle. Küsimus siis järgmine - kas on võimalik, et sai liiga palju bensiini ülesse pumbatud ?
-sPx-
- spectaxz
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada 2103 ''74
- Kontakt:
No see on kahtlane...Pumpasin bensiini, ning oli kuulda sellist mulksatust vms, ning siis muutus hoob tõesti kergemaks. Läksin istusin juhiistemele, tõmbasin õhuklapi väljapoole, vajutasin siduri alla, ning keerasin võtit. Töötab !
Tegemist on väga vana 03'ega - 1978 aasta oma, eks peab arvestama igasuguste asjadega..Tegemist ei ole põllurallikaga, ma õpin lihtsalt sõitma sellega.
Aitäh vastanutele, teema võib panna lukku !!
Ei tahaks küll hästi uskuda, et viga selles oli, aga võibolla selle pika jamamise peale sattus õigesse asendisse ? Väga vähe kogemusi on mul Ladadega muidu.Algselt postitas: Indy
Bensiinipumba käsiajam ei tööta väntvõlli igas asendis, seda tuleb ka meeles pidada.
Tegemist on väga vana 03'ega - 1978 aasta oma, eks peab arvestama igasuguste asjadega..Tegemist ei ole põllurallikaga, ma õpin lihtsalt sõitma sellega.
Aitäh vastanutele, teema võib panna lukku !!
-sPx-
-
iIndy
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 21011 -`80 (projekt), Nissan Primera 2,0 TD
- Kontakt:
Vigase membraani puhul tekib bensiinileke, pumbal on ava, kust bensiin välja jookseb.Algselt postitas: maalo
mul oli enda Laadukiga ka sama mure, osutus vigaseks pumba membraan...
peale seda oli igast asendist võtmepill..
On ka olukordi, et bensiin läheb mootorisse , kuna kummitihend, mis seda peaks ära hoidma ei pea bensiini kinni.
[Muudetud: 27-8-2010 Indy]