Et siis isal juhtus paar aastat tagasi väike avarii.Ja kuna aega ega raha polnud eriti auto remontimiseks,siis suksu seisis ja ootas oma järge. Nüüdseks on isa lahkunud siit maailmast ja aeg võtta remont oma kätte. Kuna alles noor siis sooviks nõuandeid millest alustada ja kuidas teha.
Veel probleemiks on paigast nihkunud käigukast
esimese asjana mootor/kast maha, kindlasti võta vana tiib küljest ära enne kui midagi muud teed, sealt hästi voldid näha kui neid on. alt võta ära esisild (eest stabika kinnitused lahti ja tagant õõtsa polt + stabika puks)
kui rupskeid küljes pole on lihtsam töid teostada.
Lõpuks kataloogist mõõdud ja venitama vaikselt. midagi väga hullu seal pole, aga tiiva ja kapoti pead ilmselt uue vaatama.. üldiselt on samara nina originaalis nii pehme, et seda saab päris kergelt mõjutada, kui nüüd pauk otse tuli ja lansekas päris voltis koos on siis tuleb ilmselt kas lahti lõigata ja uuesti kokku keevitada või muid nippe kasutada..
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
Algselt postitas: olaaf
Lõpuks kataloogist mõõdud ja venitama vaikselt. midagi väga hullu seal pole, aga tiiva ja kapoti pead ilmselt uue vaatama.. üldiselt on samara nina originaalis nii pehme, et seda saab päris kergelt mõjutada, kui nüüd pauk otse tuli ja lansekas päris voltis koos on siis tuleb ilmselt kas lahti lõigata ja uuesti kokku keevitada või muid nippe kasutada..
Millisest katalogist mõõte saab? On mingi neti lehekülg ka olemas?
Seal ei olegi see asi minu arvates nii hull kui tahta korda teha,kuigi lõikamist ja keevitamist ja eelkõige mõtlemist seal jätkub.Kui mu 111 puus käis siis mul oli nii palju tahmist et vahetasin terve nina ära esiklaasist alates.Aga olaafil on õigus,mida puhtam igasugustest segavatest vidinatest seda lihtsam teha on.JÕUDU!
Ära mootorit veel maha võta, ehk saab kuidagi ka trossi puu külge panna ja siis tagurdades tõmmata.Endal sai ka 03mel nii tehtud ja pärast seda hakkas ka uks käima.
Algselt postitas: carl93
Ära mootorit veel maha võta, ehk saab kuidagi ka trossi puu külge panna ja siis tagurdades tõmmata.Endal sai ka 03mel nii tehtud ja pärast seda hakkas ka uks käima.
Mootor tuleb nii kui nii maha võtta.Sest tahan auto tulevikus üle värvida ja mootori tahan ka puhtaks teha