Tagasild hakkab all hüppama
Probleem selline, et nii , kui asfaldil rattad ringi käivad hakkab tagasild all hüppama ja nii hullult, et vaata, et sild küljest ei tuleks. Sillatala ja üks pooltelg(trumlid ja piduri süsteem ka uus) uued. Poolteljed ja differ jäävad vist üle ainult. Samas kõverad poolteljed peaks sõidu ajal tunda andma.
On mõttet teine differ panna prooviks?
Arvasin, et süüdi amordid, või reaktiiv vardad, kuid amordid said uued ja lühikesed reaktiivvardad ka teised korralike puksidega.
Krt endal mõistus peale ei hakka sellise lihtsa asjale ja niisama osade vahetamiseks väga aega pole.
Mainin ära, et ajutiselt on taga ühelpool vale kõrgusega rehv(teiste rehvidega oli sama asi) ja differ nagu raksub, kui pidurdada. Differ paistis korralik, satelliit hammakad käisid isegi tihedalt, nagu uuel diffril.
Üks kõver pooltelg(sai alla pandud uue asemel, millel üks keere maha läks) sai asendatud korralikuga. Kõveraga auto hüppas väiksel kiirusel.
Jumala sitt nii maante peal ringi keerata ja nalja ei saa üldse teha:flaming
On mõttet teine differ panna prooviks?
Arvasin, et süüdi amordid, või reaktiiv vardad, kuid amordid said uued ja lühikesed reaktiivvardad ka teised korralike puksidega.
Krt endal mõistus peale ei hakka sellise lihtsa asjale ja niisama osade vahetamiseks väga aega pole.
Mainin ära, et ajutiselt on taga ühelpool vale kõrgusega rehv(teiste rehvidega oli sama asi) ja differ nagu raksub, kui pidurdada. Differ paistis korralik, satelliit hammakad käisid isegi tihedalt, nagu uuel diffril.
Üks kõver pooltelg(sai alla pandud uue asemel, millel üks keere maha läks) sai asendatud korralikuga. Kõveraga auto hüppas väiksel kiirusel.
Jumala sitt nii maante peal ringi keerata ja nalja ei saa üldse teha:flaming
.._____
./_____\ -KOPIKAS
(OIIIIIIO)
.U........U
./_____\ -KOPIKAS

(OIIIIIIO)
.U........U
Algselt postitas: viaccess
Miks sa seda teed?
No meeldima on hakanud. Võimsama autoga hakkas see asi huvitama ja vaja ju nõrgemaga järgi teha(1,6l ja 2,0l on suur vahe ikka). Olen natuke drifti proovinud teise autoga ja hakkas meeldima.

Pealegi kino peab saama:P:spin
Tuli meelde, et isegi kruusal tükkis vahepeal samamoodi sild hüppama. Imelik, et uute amortidega selline asi:P
.._____
./_____\ -KOPIKAS
(OIIIIIIO)
.U........U
./_____\ -KOPIKAS

(OIIIIIIO)
.U........U
Tasuta saadud, siis tuleb ikka ära proovida.Algselt postitas: logmanMis asjad need on?Algselt postitas: hautz
ascona amordid
Amordid valitakse ikka tootja margi ja konstruktsiooni järgi, mitte vaadates, et ohh, püss käru, mul ka selle amordikaid vaja.

.._____
./_____\ -KOPIKAS
(OIIIIIIO)
.U........U
./_____\ -KOPIKAS

(OIIIIIIO)
.U........U
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Ja siis küsid siin foorumis, et miks asjad on just nii sitasti, kui nad parajasti onAlgselt postitas: hautz
Mina valin auto osasid selle järgi, mida on võimalik paika sobitada:P

Äinuhh, nalja peab saama,

Edit: http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=23928
Pole küll gaas, aga kordades etem kaup, kui askonni alt võetud küübi-saast.
[Muudetud: 28-7-2010 logman]
- sansa
- Ladaklubi Liige
- Autod: BA3 2101, 2105,21013, Viamobile
Mossel minu meelest kogu aeg kui ratas ringi käib tagusild hüppab. Näiteks nagu siin videos: http://www.youtube.com/watch?v=88nb8-G0NwY
Kas seda mõjutab et mossel lehtvedrud?
Sest sellel sigullil küll sild ei käi :http://www.youtube.com/watch?v=Vea-NoD3 ... re=related
Kui mossel käib tagusild vedrude pärast siis ma järeldan ,et ikkagi vedru viga(liiga jäik või pehme).
[Muudetud: 17-11-2010 sansa]
Kas seda mõjutab et mossel lehtvedrud?
Sest sellel sigullil küll sild ei käi :http://www.youtube.com/watch?v=Vea-NoD3 ... re=related
Kui mossel käib tagusild vedrude pärast siis ma järeldan ,et ikkagi vedru viga(liiga jäik või pehme).
[Muudetud: 17-11-2010 sansa]
Žiguliga juba igav ei hakka.
Gabrieli niva gaasikate kasuks otsustasin. Kui need läbi lähevad, siis proovin mingeid muu margi omasid. Olen suht kindel, et need Ascona amordid oleks ka ilusti toimima hakanud, kui oleks edasi sõitnud. Gaasikatega oli tükk aega veel see jama, et tagasild tükkis hüppama.
Ja Ascona amordid olid uued ja lühemaks keevitatud. Tükkmaad jäigem, kui siksi originaalid.
[Muudetud: 18-11-2010 hautz]
Ja Ascona amordid olid uued ja lühemaks keevitatud. Tükkmaad jäigem, kui siksi originaalid.

[Muudetud: 18-11-2010 hautz]
.._____
./_____\ -KOPIKAS
(OIIIIIIO)
.U........U
./_____\ -KOPIKAS

(OIIIIIIO)
.U........U