Spoilakompunnimine

Spoilakompunnimine

Välimusega ja salongiga seonduvad teemad
Vasta
s
Siim
Foorumi kasutaja
Autod: 1980 2101

Spoilakompunnimine

Postitus Postitas Siim »

Olles hiljuti omandanud ja auto külge kinnitanud klaasriidest teht esispoila, tekkis taaskord mõte ise mingeid säändseid detaile kompunnima asuda. Spoila, mille ma 100 eek eest Pühajärvel ostsin, oli ilmselt ka kellegil ise valmiskäkkerdatud. Sihukeste esi ja tagaspoilade tegemine peaks ennast ju ka lihtsalt ära tasuma, sest et sobivad ju spoilad kõigile vanakooli Zigulidele ja nõudlus peaks olema täitsa olemas (kõige keerukam ongi nii-palju-kui-ma-asjast-aru-saan vormi valmistamine). Niisiis, nuputaks õige välja, kuidas (kus ja kes) saaks hakata minitiraažis spoilasid jms kraami (näit õhuvõtuavad, ent miks ka mitte salungi mingid jublakad) tootma::rolleyes Kust mujalt ma saan korraliku tuuletammi pagasiluugile asenduse esipoilale (juhul kui see vastu äärekivi katki otsustab minna)? On kellegil äkki sel teemal kogemusi? Metallist special keredetailide kompunnimine on ka muidugist huvitav teema (näit taha põllemoodi asjandus)...
Pilt

[Edited on 17-6-2002 by Siim]
m
mess
Ladaklubi Liige
Autod: '95 Audi A6
Kontakt:

Postitus Postitas mess »

Klaasriide ja epoksiidvaiguga neid tehaksegi. Iluvidinatena just need kõige paremad ongi, sest nad on suhteliselt elastsed, kergesti viimistletavad ja kerged. Samas mingit aerodünaamilist efekti nad ei anna, kui siis vaid minimaalset.

Tartus mul endine klassivend&Co teevad siukesi asju, kas neil sixo omasid ka juba tehtud on peab veel uurima, aga põhimõtteliselt kui huvi on, siis võiksin vähe peale käia, et võtavad ette, samas oleks eelduseks see, et tellijaid oleks piisavalt, siis tuleks tüki hind ka odavam.
Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
m
madock
Suletud kasutaja

Postitus Postitas madock »

Aga põhimõtteliselt neid vorme polegi kõige suurem kunst teha, selline mõnus aretamis töö, kuid mulle jääb arusaamatuks see, et kas need spoilad siis sina vormi kylge kinni ei jää, kui kasutatakse epoksiid vaiku-see ju nagu liim?
Kasutaja avatar
berg
Foorumi kasutaja
Autod: 210V8 - A6 - Chevy Van - Plymouth Valiant - Isuzu Trooper
Kontakt:

Postitus Postitas berg »

ei jää.... vorm pidavat mingi asjaga kokku määritama.... aga täpsemalt ei tea...
CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
t
Ted
Foorumi kasutaja
Autod: seven replica

Postitus Postitas Ted »

e
est
Suletud kasutaja

Postitus Postitas est »

ma tahaks ka enda siksale spoilasid kuskilt osta kui võimalik oleks
r
RG