Loeks sõnad peale.

Loeks sõnad peale.

Jutud vabal teemal / huvitavad pildid ja viruaaltuuning
Vasta
k
kopec
Foorumi kasutaja
Autod: japs

Loeks sõnad peale.

Postitus Postitas kopec »

Loeks siis natuke õpetussõnu,et ei juhtuks nii nagu minuga.
Tekkis vajadus vähe sumpsi kohendada,ja tõstsin tagant tungiga masina maast lahti(kuna kodus kanalit pole).Muidugi sai ette ka tõkised pandud.Töö tehtud,tuli mõte ka eespool klambrid välja vahetada ja et oleks ligipääs tervele sumpsi jooksule,tõin teise tungi ja kergitasin ka esiosa. Ja nii ma siis seal all majandasin,roomasin veel tagantpoolt alla et trippe kohendada,kuni masin tungide pealt alla sadas.Väääga ebamugav tunne oli,surus õhu kopsudest välja,midagi kopsas kõvasti vastu kolpa ja masin istus rinnapeal nagu ema süles!Karjuda ei saanud,poleks kasu ka olnud(olin kodus üksi),telefon autos aga mida sa ikka räägid ,kui hingamine on defitsiit.Kuidas alt välja sain,ei tea,aga särk on ribadeks,vähe kõhunahka ka,pea on lopergune(mitu pirakat muhku) ja rinnakorv ei lase sügavamalt hingata,ja viga sai ka minu eneseväärikus,Sest peab ikka IDIOOT olema,et niimoodi toestamatta masina alla ronida!!!!
P.S Kurat “97 aasta Civic on üks ütlematta madal masin!
Elagu kivipallurid!;)
Ära osta omale autot,mida sa lükata ei jaksa!-Al Bundy
g
GhostRider
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas GhostRider »

tuleb vist rinnalt surumist harjutada. Õnneks pole civic eriti raske auto, hullem on kui mõne suurema sakslase alla jääda.

[Muudetud: 23-6-2007 GhostRider]
Kasutaja avatar
Jonx
Foorumi kasutaja
Autod: 2101
Kontakt:

Postitus Postitas Jonx »

Vedas et alt välja said, siin Hiiumaal, 2 kuud tagasi umbes jäi mees samuti auto alla, seda putitades. Paraku tema sealt alt enam elusalt välja ei tulnud. Sellest ajast alates on auto alati kindlalt toestatud.
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
2
2emty
Foorumi kasutaja
Autod: vaz-21063

Postitus Postitas 2emty »

:yllatunud ull mees ma ei ei julge enne jagagi auta alla lükkata kui auto korralikult jämedate pakkude peal seisab ;)
isegi kui talvised rehvid suvekate vastu vahetan lükkan korra pakku alla :lol
k
kopec
Foorumi kasutaja
Autod: japs

Postitus Postitas kopec »

Ma mõtlesin,et ainult korraks kiikan sinna alla-aga sattusin hoogu,nagu tavaliselt.
Ära osta omale autot,mida sa lükata ei jaksa!-Al Bundy
m
masuurik
Autod: 1.seeria LADA

Postitus Postitas masuurik »

tean pärnust meest,kellel vajus kamaz jalgadele ja rindkerele...Tulemuseks sisse vajunud rindkere ja siseorganite tugev muljumine.Kamaz tõsteti kraanaga maha.Olge ettevaatlikud:)
PILL TULEB PIKA EHITAMISE PEALE!
r
ralliace16
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2103 74"

Postitus Postitas ralliace16 »

Hea et ellu jäid! Mul õnneks sellist jama veel tulnud pole, kuna kodus oleas kanal ning kardan seal all isegi olla, kuigi ei peaks kartma.:P
s
Siksisback
Foorumi kasutaja
Autod: 21033 83' , 21013 83'

Postitus Postitas Siksisback »

Mul oli sarnane õnnetus. Kiskusin nissanil tagumisi amorte alt ära ja ükskord kui tung ära vajus oli kogu krempel mul käe peal, kuid minu õnneks oli sõber seal samas ning tõstis nii palju, et käe alt ära sain.

Soovitan selliste asjadega ettevaatlik olla.
Igast autost saab ükskord opel.!
i
Indy
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 21011 -`80 (projekt), Nissan Primera 2,0 TD
Kontakt:

Postitus Postitas Indy »

Kas siis Hiiumaa juhtumist polnud kuulnud?
Siiski...Hea,et niigi läks.
Tungraua ülesandeks on auto tõstmine aga mitte ohutu ülevalhoidmine.
u
uki
Suletud kasutaja

Postitus Postitas uki »

Tjah, see Indy viimane lause väga õige paraku. Ka ise toestan alati enne auto ära, kui auto alla ronin. Eriti veel sellest ajast, kui ülimalt lolli peaga miski aasta-kaks tagasi hakkasin enda 063-l suvekumme talvekate vastu vahetama. Auto oli veidi garaa?is seisnud, ajasin ta sealt välja, maas oli kiilasjää, maapind oli kergelt kaldes ja all suht siledad suvekummid. Tõstsin auto tungiga üles, võtsin ratta alt ja auto libises tungi pealt otse piduritrumlile. Ja nii veel mitu korda, kuna ei suutnud kuidagi piisavalt üles tõsta autot, et alt pakkudega toestada. Kriipis veel ukse ka ära :rolleyes
Vasta