Seda et sõrm liigub kepsukaela otsas, mitte ei ole külmalt kuuma kepsukaela sisse aetud. Sõrm on äärtest stopperrõngastega su omal fikseeritud, et see välja ei lendaks.
Natuke võib-olla segane tekst, aga loodan et aru saad.
Algselt postitas: carl93
Nii et kui ma tahan ka omale turpsi panna siis oleks mõtekam surveastet alandada veidi?Kas seda tööd relaka abil ei saa teha kui kaaluda ja mõõta?
Iseendale turpsi panna ma väga ei soovita, võib jätta endast vähe lolli mulje aga hea küll..
Relakatöö koha pealt ütlen, et relakaga 0,3 mm tasapinnaliselt maha võtta, peab ikka kuradi täpse silma ja käega mees olema.
Täpsust nõudvad mootoritööd jäägu ikka õigete aparaatide teha.
[Muudetud: 20-1-2009 PuZuP]
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...
teine võimalus millele sa ilmselt mõelnud ei ole on see, et sul on silinder 82mm
samasuur on ka 2108 kolb - vahe selles, et samaral on kolvis suur süvend - osa põlemiskambrist.
seega kõige lihtsam - osta õige suurusega samara kolvid/sõrmed/rõngad ja kõik on bolt on.
klassikul langeb 08 kolbide installiga surveaste 8,5 pealt kuskil 7,7 peale
seega peaks sul surveaste 8, midagi tulema loogliliselt
Algselt postitas: carl93
Sõber rääkis et surveastet saab vähendada kui kolvil 1simene rõngas ära võtta
kas vastab tõele?
sellise soovituse peale ei oska ma midagi lisada - survet saab ka saalede eemaldamisega alla, natuke loksuma jääb.
kui nüüd tõsiselt rääkida siis surveastet nii ei alanda aga karterisse läheb suur osa survest kindlasti päris ruttu...
mul on kodus miski tehnika ja tootmise artikkel kus kirjeldatud kust ja kui palju metalli eemaldada deforseerimiseks - tundub, et vanad ajad tagasi tulnud - proovin hiljem üles riputada artikkli.
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
Algselt postitas: olaaf
teine võimalus millele sa ilmselt mõelnud ei ole on see, et sul on silinder 82mm
samasuur on ka 2108 kolb - vahe selles, et samaral on kolvis suur süvend - osa põlemiskambrist.
seega kõige lihtsam - osta õige suurusega samara kolvid/sõrmed/rõngad ja kõik on bolt on.
klassikul langeb 08 kolbide installiga surveaste 8,5 pealt kuskil 7,7 peale
seega peaks sul surveaste 8, midagi tulema loogliliselt