(simok) sa mainisid et fordil veab esisild, sugugi mitte ju, ford 2.8 ; 2.9 1.6 2.0 efi 2.0 doch .. neil kõigil moootritel käigukast millel on kah gardaani koht olemas.. ja ma pole veel vanad fordi näind millel esisild veaks

Endale hakkan homsest peale ehitama 2,0ohc iS "pintot" 2.0 OHC 8V
L-jetronic or Weber carb.
100, 105, 115BHP versions
bore:90mm stroke:76mm
Kuulus Pinto on väga tuunitav mootor, sellele on saada tonnides performance osasid Inglismaal (proovi Burtonpower). Põhiline tuunimine on väljalaske, õhufiltri (K&N) ja nukkvõlli (Kent või Piper) vahetus. 205 ploki mahtu saab suurendada kuni 2,1L, 2,8L kolbe mis annavad suurema läbimõõdu. Kuna see ei ole moodne mootor, pead sa edasiseks edukaks tuunimiseks muutma selle EFI'st twin Weber DCOE'ks. 16V saab teha Cossie või Warriori kaantega.Mina ei näe siin midagi rasket.. käigukasti tunnelit lõikuda .. ilmselt keevitan sirje käigkast tunneli nign sidur trossiga .. mootori kinnitused toetuvad kere talade peale mis mootori ruumist näha on mille külge sild kinn on.. sellele talale keevitad tugevndused külge , puurid augud läbi mõlemalt poolt, paned padjad külge .. istutad mootori peale.. ja asi peaks käima. muu muusika on gardaan .. kuna fordi tagasild käib aint nelja poldiga kinni siis lihte oleks kah fordi tagasild panna kuna gardaan jääb täpselt õige pikkusena alla kui fordi tagasild panan ja poel mingit keevitamis jura,, nagu räägitakse siis nii nagu ma rääkisin kuida mootor sinna peale panna siis pidavat õlivann ette jääma ning radikas tulevat ette iluvõre juurde viia , aga sirje mootorit jahutab väga hästi ka väga väga peenike ja lai ning kõrguselt madal radikas mille sokutab siksi iluvõre taha sinna vahele .. lõigates õiged radika kinnitused ära , niiet moootir saab vabalt ette poole veel tuua et õlivann segama ei jääks ning mingit õlivõtu ümber süsteem ehitama ei utle hakata, kuan hetkel endal on se mootor weberi peale tehtud siis esialgu ajuga väga palju nu**i ei ole aga hiljem muusika kui raha rohkem kouneb tuleb pritsung peale panna ja siis hakkab muid huvitavaid mänguasju sellele mootorile mõtlema;)Nii et edu kui keegi midagi sukest veel ehitada soovib!