Täna jaurasin ka tiba auto kallal- enamus aeg läks maki juhtmete peale, kuna need olid nii sassis

aga räägi mida täiesti võõras inimene(kasvõi varas), hakkab peale selle infoga et siksil on signa peal? see ei muuda mitte midagi, va see et vb ei hakka sinna sisse murdma kuna kardab vahelejäämistAlgselt postitas: reiner
See küll minu arvamus, aga mina ei räägiks signa kohta avalikus foorumis. Krt, mine tea kes kõik seda foorumit loevad...
Nukkvõll läks täiesti tavaline peale, ei hakanud raha raiskama sportnuki peale:rolleyes. Noo see signa kohta asi on nii ja naa- vaevalt, et keegi nüüd loeb seda ja tuleb spetsiaalselt minu siksi näppama, kuna teab, kus asub mu signa juhtblokk:rolleyesAlgselt postitas: reiner
See küll minu arvamus, aga mina ei räägiks signa kohta avalikus foorumis. Krt, mine tea kes kõik seda foorumit loevad...
Aga mis nukkvõlli paigaldasid, tavalise?
Nojah aga kus ma oleks muidu ette need kõlarid paigaldanud? Sinna jalgade kõrvale on minu arust kehv variant, kuna praegu juba niisama läheb jalg vastu seda küljeseina, kui autost välja tulen (mitte küll koguaeg aga vahest ikka terhvab), seega saavad kõlarid seal ju koguaeg toigimist, mis pole neile sugugi hea ma arvan:rolleyes.Algselt postitas: GTA
Miks sa uksepolstrid ära rikkusid:sein? Ostnud juba mingid vaibariidega üle tehtud koperatiivikaid ja selliseid lõigu palju kulub.
[Muudetud: 9.8.08 GTA]
Noo, kui neid vahetada vaja ongi, siis saan ju sama suured kõlarid asemele osta;)Algselt postitas: GTA
Ma ei löö kedagi:D
Kõlareid vahetama hakkad, siis pead uued otsima lihtsalt. Ja selliseid naljalt ei leia (eriti 03 kroomliistudega variante). Ja kui suure vaevaga lõpuks leiad, siis ei kipu enam auke sisse lõikama.
Algselt postitas: siksaator
Nii vahepeal sai ära vahetatud käigukasti- ja tagasilla õli;). Hetkel tegelen signa paigaldamisega ja seega on tekkinud ka paar küsimust:rolleyes. Nimelt, mida tähendavad need käärid seal pildil relee juures ning kuhu ühendada signa suunatulede +juhe?:puzzled. Samuti kuhu ühendada signa parempoolse ja vasakpoolse suunatule juhe?:puzzled.
Loodan, et küsimused pole väga lollid:rolleyes
Algselt postitas: siksaator
Asoo;). Aga küsiks kohe veel teadja mehe käest, et kuhu ühendada ukseandurite + ja -?:puzzled Ja suunatulede + tohib, siis kaitsmeplokist võtta nagu hautz ütles?:puzzled
[Muudetud: 21-8-2008 siksaator]