2103,siksaator, 1976
2103,siksaator, 1976
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
-
ccarl93
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz 2103
no siis pole hulluAlgselt postitas: siksaatorNoo ainult esitiivad olid mul augulised tiba:puzzled, muudes kohtades oli rooste pinnapealne ehk siis läibvaid auke polnud;)Algselt postitas: carl93
no eks paistab.ise ma lõikaks kõik roostes kohad välja ning uued plekitükid asemele ning pahtel:rolleyes
[Muudetud: 2-7-2008 siksaator]
carl-steven berg
- siksaator
- Foorumi kasutaja
- Autod: VW Golf III
Nii vahepeal sai autot veel kokku laotud:P, ainult iluliistud veel panna. Siit kohalt ka küsimus klubilistele: kuidas likvideerida see liistu vibreerimine, mida tavaliselt tekitab muusika?:D Või polegi sellele rohtu?:puzzled. Täna krudisin külge ka uued tagumised porilapakad ning uue tagurdustule klaasi. Samuti on nüüd tagaakna üleval servas LED-dest koosnev pidurituli:D. Täna krudisin veel külge tagumise akna kardina:P:P. Kardinast pildid homme:D. Täna alustasin ka maki-/kõlarijuhtmete korrastamist, nimelt lähevad need nüüd ühte plastkõrisse, kõri aga omakorda käigukastitunnelit mööda tagumise istme alla:P. Armatuuris olevasse kella auku tuleb üks vaakumkell (täpselt ei tea, kuda seda nimetatakse). Üks küsimus veel klubilistele: mis õli panna sisse käigukasti ja tagasilda?:puzzled Äkki on midagi paremat TAD17?:puzzled. Armatuuri külge on kruditud ka mobiilihoidja:P.
Paar pilti ka vahelduseks:

Paar pilti ka vahelduseks:

- siksaator
- Foorumi kasutaja
Nii täna sai Tõrvas käidud ja tõin sealt endale uue täiesti tavalise nukkvõlli, uue pagasnikutihendi ning bensupumba tihendi;). Tellima panin järgmiseks nädalaks ka logarid ning uue bensupaagi anduri:P. Nüüd järgmise nädala sees veel vaja osta ka käigukasti ning tagasilda uut õli:P. Vaikselt ühe silmaga olen piilunud ka valukaid:rolleyes- kui kellegil mingeid valukaid pakkuda on, siis U2U:P:rolleyes. Täna üritan, siis audiojuhtmed ära vedada ning paika panna:rolleyes
- siksaator
- Foorumi kasutaja
Nii, siin millagil sain ühelt kunagiselt Lada pidajalt ühe ägeda vidina- nimelt pidi selline aparaat olema, mille ühendad armatuuri taga olevate juhtmete külge ning siis valid sealt aparaadi pealt mingi kiiruse (40/60/70/90) ning seda valitud kiirust ületades hakkab kiunuma ehk siis annab märku, et valitud kiirus on ületatud:spin. Igatahes oli olnud see omaaegne tuuningjubin:P:D. See aparaat pidi muidu töökorras olema aga kuramus ma ei oska neid juhtmeid kuhugi ühedada (aparaadi juhtmetel on numbrid peal). Mõtlesin, et äkki kellegil on selline vidin ja ütleb mulle, kuhu need juhtmed ühendada tuleb:P
Pildid asjast:

Pildid asjast:

Küsi nt auto-moto foorumist kah, mina isiklikult näen sellist vidinat küll esimest korda. Ehk on kuidagi seotud tahhomeetri impulsiga.
Mõttetu arvata, et kõik kindlasti teavad unepealt, kuidas see aparaat ühendatakse aga sulle ei ütle sest on kadedad ja arvavavad ei tea mida veel:D
Loodan et saad mingi normaalse velje ka alla ja kõik liistud tagasi. Vana värv meeldis mulle muidu rohkem, aga hea et pingutad et auto edaspidigi viisakas välja näeks;). Fuufer sedasi aknalaual mängib muidu normaalselt või? Mis võim vahel on?
Edu nokitsemistel!
Mõttetu arvata, et kõik kindlasti teavad unepealt, kuidas see aparaat ühendatakse aga sulle ei ütle sest on kadedad ja arvavavad ei tea mida veel:D
Loodan et saad mingi normaalse velje ka alla ja kõik liistud tagasi. Vana värv meeldis mulle muidu rohkem, aga hea et pingutad et auto edaspidigi viisakas välja näeks;). Fuufer sedasi aknalaual mängib muidu normaalselt või? Mis võim vahel on?
Edu nokitsemistel!
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
- siksaator
- Foorumi kasutaja
Ma ennem ei mõelnud ainult selle vidina kohta küsimusi, vaid üldse:puzzled. Palju küsimusi on vastusteta jäänud:puzzledAlgselt postitas: GTA
Küsi nt auto-moto foorumist kah, mina isiklikult näen sellist vidinat küll esimest korda. Ehk on kuidagi seotud tahhomeetri impulsiga.
Edu nokitsemistel!
Eks edu läheb tarvis;). Sobivaid velgi ma otsin, väga kalleid ei taha:rolleyes. Tahaks midagi tagasihoidlikku:rolleyes. Woofrit veel korralikult järgi ühendada pole saanud, pole lihtsalt aega:rolleyes. Korra sai proovitud ja jäin rahule:P- tagaklaasi ja pagasnikuluugi tõmbas mõnusalt värisema:D. Võim on mul eriti päss, mingi 4*40W vist:spin