2108, m6mm, Rallikross
2108, m6mm, Rallikross
-
uuzzac
- Foorumi kasutaja
- Autod: Volvo S40
Vahepaagiga kaovad igaveseks su kütusemured, aga selge see kui mõlkis ja paindes siis kõigepealt ikka korralikud asjad asemele. Muide kui õnnestub, siis pane võtturid kolmikuga paagi mõlemasse nurka, peaks ka aitama. Ei kujuta ette kuidas samaari paagi/pumbamajandus välja näeb, et kas seda kannatab teha või mitte.
Ma ei mõista mis moodi see kolmik töötab. Kui üks kolmest otsast kuivale jääb, hakkab see sama ots õhku ju imemaAlgselt postitas: uzzac
Muide kui õnnestub, siis pane võtturid kolmikuga paagi mõlemasse nurka, peaks ka aitama. Ei kujuta ette kuidas samaari paagi/pumbamajandus välja näeb, et kas seda kannatab teha või mitte.

-
ssamara1500
- Foorumi kasutaja
- Autod: lada samara 1.5 97a
Tagumised otsad ei lähe kindlasti kõveraks, esimesed võivad minna küll. Olen isegi mõne korra mõelnud nende esimeste otste üle, kuid ei ole pidanud vajalikuks midagi muuta. Põhiline asjaolu on see, et järgmisest aastast on need torud üldse keelatud. Laiusega on kõik ok, mõõt on võetud tagumistest tiivalaienditest, ehk auto kõige laiemast punktist (peeglid ei loe).
-
cccve
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada Samara Carlota, Lada Samara S1600, Lada VFTS
Naabril väiksem võimalus oma rattaga sul ust ja mingilmääral tiiba segi sõita. Kui siiani pole krossis kellegil otsad kõveraks läinud siis ei näe põhjust miks peaks minema, enda uuel VFTSil ka otsad lahtised ning ainult keskelt kinni. Miks järgmisest aastast need keelatud?Algselt postitas: ahtung
Mida need torud annavad? Turvalisuse eesmärgil või niisama ilupärast?:puzzled
- kaspaar
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada Samara, 2105,
Ära kena masinat kohe esimesel sõidul ära lõhu
)

Projekt - Sõidukorras Lada.
[img]pilt[/img]
Pilte minu autost alates 18.04.2011:
http://www.photobucket.com/ladaklubi
[img]pilt[/img]
Pilte minu autost alates 18.04.2011:
http://www.photobucket.com/ladaklubi
-
cccve
- Foorumi kasutaja
Edev pill! Mis põhjustel esimesed tiivad tavaliste vastu siiski vahetasid? Uut koosoleku protokolli oled jälginud kus pandi paika mingid rallikrossi sponsorkleepsud mis peavad kindlatel kohtadel autol olema? Vaatan, et sul just need kohad oma kleepsudega kaetud.. 
Aga laupäeval siis kohtume, ise veel 38 palavikuga tekiall kuid homme autol esiosa pahteldama ja värvima ning 1000 muud pisiasja laupäevaks teha

Aga laupäeval siis kohtume, ise veel 38 palavikuga tekiall kuid homme autol esiosa pahteldama ja värvima ning 1000 muud pisiasja laupäevaks teha

Tiivad, stanged ja peeglid müüsin maha komplektina kuna usun, et varsti oleksid olnud tükid taga. Teiseks on need plastik tükid kerged mida mul pole vaja (~50kg on autot raskemaks vaja teha). Olen näinud jah seda protokolli, minu meelest ühtib ainult esiklaasil olev kleebis. Aga kui need liiga reklaamid ka autole saab ega siis enam ruumi polegi:Dccve kirjutas:Edev pill! Mis põhjustel esimesed tiivad tavaliste vastu siiski vahetasid? Uut koosoleku protokolli oled jälginud kus pandi paika mingid rallikrossi sponsorkleepsud mis peavad kindlatel kohtadel autol olema? Vaatan, et sul just need kohad oma kleepsudega kaetud..
- VäikeMägilane
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2107R, Niva, VFTS
- Kontakt:
-
cccve
- Foorumi kasutaja
Esimene võistlus on alles rohkem kui kuuaja pärast, 23.05VäikeMägilane kirjutas:Ooh seda I võistluse ärevust!
Nael kummi katus lömmi - hoiame pöidlaid! Keegi võiks ka aegajalt müne kommentaari lisada võistluste käigust?
Edu!!!