Kuidas saab karteri põhja alt ära võtta?

Mootoriga ja sisse/väljalaskega seonduvad teemad
Vasta
t
tay
Suletud kasutaja

Postitus Postitas tay »

Nimelt hakkab mul vahepeal õli rõhu tuli põlema ja seda eriti sooja mootoriga ja nüüd mõtlesin siis et vaatan mis jama karteris on et äkki on üli võttur umbes aga tekkis küsimus kas siis kui karteri bõhja alt ära võtta kas siis peab lihtsalt padjad lahti laskma või siis käigukasti kah otsast ää võtma.
v
VFTS3
Foorumi kasutaja
Autod: vw golf + samara

Postitus Postitas VFTS3 »

käigukasti ära võtma ei pea.
Karteripõhi tuleb ära kui mootorit tiba tõsta ja vänt keerata ÜSS-st 90 kraadi
k
kuvalda
Suletud kasutaja

Postitus Postitas kuvalda »

krt ma proovisin enda omalt ka karterit alt ära võta,olles kõik poldid alt keeranud,ei tulnud ta kuidagi alt ära,siis tõstsin mootorit üles,nii,et esirattad õhus ja ikkagi ei tulnud alt ära,seejärel taipasin et olen teinud endale karuteene ja keerasin poldid ikkagi ilma tulemuseta tagasi.:flaming
t
tuhajuhe
Ladaklubi Auliige
Autod: Auto puudub

Postitus Postitas tuhajuhe »

Et karteri põhi alt kätte saada on vaja keerata jägaja poolne mootori padi alt natuke lahti ja ülevalt päris lahti ehk mutter ära otsast.siis tuleb tõsta tungrauaga sidurikojast mootor üles.Mootor tõuseb jägaja poolsest padjast ülevalt lahti ja siis on võimalk põhi alt kätte saada.Väntvõll on vaja just keerata risti aga mitte üss.i.
Aga kui ikka seda õlirõhku ei ole ka normaalsetel tühikäigu pööretel,ei aita see põhja alt ära kiskumine ka midagi.Muidugi võib proovida lihtsalt uute saalede panemine nii raami kui ka kepsu.Kuid võib ka olla tühi üritus.
Ühesõnaga on mootor kulunud.
56506878
Vasta