Katuseluugi paigaldus
Katuseluugi paigaldus
-
bBoxer
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 2103 - 1974
- Kontakt:
Katuseluugi paigaldus
Niih, selline väike küssa ja mure, et sain autole katuseluugi ja tahaks selle ka külge varsti panna, aga pole kunagi midagi sellist teinud, et kas keegi oskab ehk soovitada kedagi, kes selle töö juures aitaks vai oskaks ehk ise aidata, keegi kellel oleks selle teemaga mingeid kogemusi, sest ennast üxinda ei kutsu just katuse kallale. Kontaktida võib võib MSN'i kaudu vai mailiga: kristjanolde@hotmail.com või kristjan.olde@neti.ee 

-
aArdi Soovik
- Foorumi kasutaja
- Autod: LADAd ca 60tk+1
- Kontakt:
Minule katuseluuk meeldib,suvel palavaga hea.Kasutatud luugide puhul väiksem risk on nendel luukidel mis on vindiga kinni keeratavad võrreldes kangsulguritega luukidega.Ise plaanin ka neljale 05-le luugid peale panna.
Jälgida tuleb vanasõna 9X mõõda....
Jälgida tuleb vanasõna 9X mõõda....
Müüa küttepuid,osutan veoteenust 3t kandevõimega kalluriga.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
-
lLaada
- Foorumi kasutaja
- Autod: Nokia, Nolada.
Olen ka paigaldanud ja seetõttu teistele ei soovita eriti. Ka niipalju kui mina neid näinud olen ei ole ükski korralikult pidanud. Võibolla siis tõesti mõni kruvisulguriga variant peab.
Üldiselt ei ole seal muud miskit keerulist kui sobiva suurusega auk sobivasse kohta katusesse lõigata. Kui on tegemist uue luugiga siis asi lihtsam, neil ?abloon enamasti karbi peal olemas. Jälgida tuleks ka talasid/tugevdusi laes, samuti laepolstri kinnitusvardaid. Nagu juba öeldid siis üheksa korda mõõda, siis mõtle natuke ja alles siis asu lõikama.
Ise oma masinale enam mingil juhul ei paneks sellist asja. Viimasest luugist on eriti si..d kogemused, üritasin seda igal moel pidama saada, kuid lõpuks ikka teipisin kile katusele.
Üldiselt ei ole seal muud miskit keerulist kui sobiva suurusega auk sobivasse kohta katusesse lõigata. Kui on tegemist uue luugiga siis asi lihtsam, neil ?abloon enamasti karbi peal olemas. Jälgida tuleks ka talasid/tugevdusi laes, samuti laepolstri kinnitusvardaid. Nagu juba öeldid siis üheksa korda mõõda, siis mõtle natuke ja alles siis asu lõikama.
Ise oma masinale enam mingil juhul ei paneks sellist asja. Viimasest luugist on eriti si..d kogemused, üritasin seda igal moel pidama saada, kuid lõpuks ikka teipisin kile katusele.
-
kKristo
- Foorumi kasutaja
- Autod: Auto puudub
Mina ka ei soovita luuki panna, endal oli korra mõttes see suvi, et vahetaks katuse ära
. Asi oli nimelt selles, et mul oli katuseluugi tihend katki ja sellist tihendit polnud saada. Ja kuna mulle oli paigaldatud suhteliselt suur luuk, siis ei olnud ka uut luuki lammarist saada. Lõpptulemuseks oli see, et klaas liimiti klaasiliimiga raami külge, ja nii ta mul nyyd on, katuseaken 
Kui sa ikka tõega plaanid oma kullakesele katuseluuki panna, siis loodame, et sul see tihend katki ei lähe
P.S. Ja kus juures laseb mul luuk ikka vett läbi, ei tia kas raami ja katuse vahelt või klaasi vahelt.

Kui sa ikka tõega plaanid oma kullakesele katuseluuki panna, siis loodame, et sul see tihend katki ei lähe

P.S. Ja kus juures laseb mul luuk ikka vett läbi, ei tia kas raami ja katuse vahelt või klaasi vahelt.
- berg
- Foorumi kasutaja
- Autod: 210V8 - A6 - Chevy Van - Plymouth Valiant - Isuzu Trooper
- Kontakt:
esiteks tuleb jälgida katuseluugi kuju... on olemas veerenniga katuseluuke, aga seda veidi raskem paigaldada... siksil on katuse kuju veidi ümaram kui nii mõnelgi läänekal... nii et ettevaatust... kui klaasi ja raami vahelised tihendid on korras, siis ei tohiks ikka mingit moodi tilkuma hakata, kui korralik silikoon vahel, mis kõvaks ei kuiva!
CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
ei soovita katuseluuki üldse panna endal ka peal aga otseselt vett läbi ei aja aga talvel kui jää katusel sulab siis imbub akna vahelt sisse, aga küljes ta on
ja sobib. pilt luugist http://www.pilt.ee/view/481298/

-
mmess
- Ladaklubi Liige
- Autod: '95 Audi A6
- Kontakt:
No lööge või maha, aga mina aru ei saa, kust otsast on katuse vahetamine lihtsam töö, kui luugi augu tegemine ja luugi enese paigaldamine. Ning mis pärast ei saa ilma katust vahetamata elektrilist luuki peale panna? Nuuskige foorumis pisut ringi leiate, et sellised asjad ammu ära tehtud, ning keegi paigaldajatest pole hakanud selle pärast katust vahetama.
Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
Vabandust kui vähe valesti väljendasin.Tervet katust polegi vaja vahetada.Algselt postitas: mess
No lööge või maha, aga mina aru ei saa, kust otsast on katuse vahetamine lihtsam töö, kui luugi augu tegemine ja luugi enese paigaldamine. Ning mis pärast ei saa ilma katust vahetamata elektrilist luuki peale panna? Nuuskige foorumis pisut ringi leiate, et sellised asjad ammu ära tehtud, ning keegi paigaldajatest pole hakanud selle pärast katust vahetama.
Lihtsam ta samuti pole kuid tõenäosus et su katuseluuk ei leki, on palju suurem.
minu paigaldatud.. aga kui vihma on sadanud ja auto veel märg on siis jookseb sisse kui luugi lahti teed...
enne värvimist katuseluuk
peale värvimist

enne värvimist katuseluuk
peale värvimist